HEALTHCARESTUDIES.NL

Top Bachelors in Roemenië 2019/2020

Een bachelor is een zekere mate van vier jaar die het mogelijk maakt studenten om hun concentratie en studierichting te kiezen. Veel scholen bieden deeltijds onderwijs opties, zodat studenten die graag een bachelor's degree te verdienen kan dus zelfs tijdens het werk of de zorg voor een gezin.

Roemenië is een land gelegen op het kruispunt van Centraal-en Zuidoost-Europa, grenzend aan de Zwarte Zee. Reizen naar Roemenië is eenvoudig uit bijna alle delen van de wereld, vanwege zijn positie, evenals het feit dat het wordt geserveerd door een reeks van soorten transport en bedrijven. Roemeense universiteiten bieden een grote keuze aan undergraduate en postgraduate programma's in het Roemeens, Engels, Frans en Duits.

Bachelors in Roemenië

gevonden resultaten Filter

Doctor in de diergeneeskunde

Faculty of Veterinary Medicine - Banat University Of Agricultural Sciences And Veterinary Medicine Timisoara
Campus Voltijd 6 jaren September 2020 Roemenië Timişoara

Initiële cursus georganiseerd door de faculteit Diergeneeskunde van Banat in Timişoara is Diergeneeskunde beschikbaar in het Engels en in het Roemeens voor 6 jaar. Het Diergeneeskunde programma leidt tot Doctor in de diergeneeskunde.

Bachelor of Science in Physiotherapy (Physiokinetotherapy and Medical rehabilitation)

Grigore T. Popa University Of Medicine and Pharmacy IASI
Campus Voltijd 3 jaren September 2020 Roemenië Iaşi

Fysiotherapeuten: onafhankelijke en autonome professionals met de kennis, vaardigheden en competenties, die bereid zijn een sleutelrol te spelen in zorgstelsels die hun eigen beslissingen nemen.