HEALTHCARESTUDIES.NL

Top Bachelors in Saudi Arabië 2019/2020

Een bachelor's degree is een hoger onderwijs programma dat in ongeveer vier jaar kan worden verkregen. Veel bacheloropleidingen worden aangeboden in persoon als op online, zodat ook studenten die in afgelegen gebieden wonen of die de school full-time kunnen hun opleiding te bevorderen niet bij te wonen.

Saudi-Arabië, officieel bekend als het Koninkrijk van Saudi-Arabië, is de grootste Arabische staat in West-Azië door landoppervlak en de tweede grootste in de Arabische wereld. Saudi-Arabië wordt gediend door de nationale luchtvaartmaatschappij Saudi Arabian Airlines, vaak door zijn Arabische naam Saudia genoemd.

Bachelors in Saudi Arabië

gevonden resultaten Filter

Bachelor graad van ademhalingstherapie

Batterjee Medical College
Campus Voltijd 5 jaren September 2020 Saoedi-Arabië Jeddah

De missie van ons programma is om een academisch programma voor ademhalingszorg aan te bieden met afgestudeerden van hoge kwaliteit die voldoen aan de verwachtingen van de gemeenschappen van belang die door het programma worden bediend, om een uitstekende regionale reputatie op te bouwen en te behouden en om onderzoek naar ademhalingszorg uit te voeren met behoud van islamitische waarden .

Bachelor in de tandheelkunde

Batterjee Medical College
Campus Voltijd 7 jaren September 2020 Saoedi-Arabië Jeddah

De missie van ons programma is om studenten in het tandheelkundeprogramma op te leiden om de mondgezondheid te verbeteren en de ziektelast in de samenleving te verminderen door de ontdekking en toepassing van academische kennis die craniofaciale gezondheid en ziektepreventie omvat.

Bachelor in de geneeskunde

Batterjee Medical College
Campus Voltijd 7 jaren September 2020 Saoedi-Arabië Jeddah

De missie van ons programma is om een gedistingeerde medische opleiding, innovatief onderzoek en maatschappelijke dienstverlening te bieden, binnen een kader van ethiek en waarden van het beroep.