Bachelor Opleiding in Salamanca in Spanje

Top Bachelor Opleidingen in Salamanca in Spanje 2018

Master

Een bachelor's degree is een hoger onderwijs programma dat in ongeveer vier jaar kan worden verkregen. Veel bacheloropleidingen worden aangeboden in persoon als op online, zodat ook studenten die in afgelegen gebieden wonen of die de school full-time kunnen hun opleiding te bevorderen niet bij te wonen.

Spanje (Spaans: España) is een divers land delen van het Iberische schiereiland met Portugal aan de westelijke kant van de Middellandse Zee. Spanje wordt beschouwd als een exotisch land in Europa vanwege zijn vriendelijke inwoners en ontspannen levensstijl. De normale duur van de Universiteit cursussen in Spanje is 4 jaar, met uitzondering van de Geneeskunde en de dubbele graden, die 6. Madrid en Barcelona zijn bekende steden rond de wereld om zijn keuken, een bruisend nachtleven, en de wereldberoemde folklore en festiviteiten.

Salamanca stad is de hoofdstad van de provincie Salamanca, Spanje. Het is een grootstedelijk gebied met meer dan 200.000 inwoners. Het heeft verschillende gebouwen die deel uitmaken van de vele bezienswaardigheden en geluiden van de stad. Onder deze zijn kerk en universiteitsgebouwen.

Bachelor Opleidingen in Salamanca in Spanje

Lees meer

Licentiaat In De Logopedie

Universidad Pontificia De Salamanca
Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Spanje Salamanca

De Faculteit der Gezondheidswetenschappen aan de Pauselijke Universiteit van Salamanca bieden Degree in Logopedie met een curriculum afgestemd op de eisen van de klinische opleiding vereist door de huidige moment, zonder te vergeten de humanistische opleiding die nodig is voor empathie met mensen die ze hebben communicatieproblemen en hun families. [+]

De Faculteit der Gezondheidswetenschappen aan de Pauselijke Universiteit van Salamanca Aanbieding Licentiaat in de Logopedie een curriculum afgestemd op de eisen van de klinische opleiding die de huidige tijd vraagt, zonder te vergeten de humanistische opleiding die nodig is voor empathie met mensen met communicatieproblemen en hun families.

Bestudeer de logopedie mate van UPSA het gaat om het wedden op een consistente theoretische en praktische opleiding. Studenten beginnen hun praktijkopleiding vanaf het eerste jaar en geïntensiveerd in de derde en vierde plaats.

De praktijken zijn opgenomen in de Clinical Logopedie Dienst uitgevoerd. Het is een kliniek uitgerust met moderne faciliteiten zoals camera's aangepast Gesell en kantoren waar echte patiënten met taalstoornissen worden behandeld, spraak, spraak, gehoor en / of Myofunctional. Deze patiënten worden behandeld door studenten onder direct toezicht van de leraar van het overeenkomstige gebied. Op deze manier ontwikkelt de student de vaardigheden, kennis en ethische kwaliteiten die nodig zijn voor hun opleiding als een logopedist.... [-]