Filter
Bachelor
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top 2 Bachelor Opleidingen in Speech and Language Pathology 2019

Een bachelor's degree is een vierjarige opleiding die kunnen helpen individuen het bereiken van hun persoonlijke en carrière doelen. Terwijl het verdienen van een bachelor's degree, studenten te verbeteren veel vaardigheden die ze een aanwinst voor de werkplek te maken.

Wat is een Bachelor in de Logopedie? Deze opleiding instrueert studenten in de mijlpalen van de spraakontwikkeling en hoe te identificeren, diagnosticeren en behandelen van taal, articulatie en slikproblemen, evenals hoe de therapie uit te voeren om problemen met de motor toespraak, vloeiendheid, en afasie te lossen. Om hun diploma te voltooien, studenten werken met de patiënten onder supervisie van het beoefenen van logopedisten om hun vaardigheden en capaciteiten als ontluikende therapeuten te verbeteren.

Veel studenten kiezen voor een bachelor's degree in een deel te verdienen als gevolg van de vaardigheden die ze krijgen in de uitoefening van hun opleiding, zoals verbeterde lezen, schrijven, en kritisch denken vaardigheden.Het ontvangen van een diploma hoger onderwijs kan ook individuen de kennis die ze nodig hebben om snel vooruit in hun carrière.

De financiële verantwoordelijkheid van het verdienen van een bachelor's degree in de spraak en taal therapie kan verschillen per student, afhankelijk van de instelling. Om deze reden worden de studenten aangemoedigd om rechtstreeks met hun toekomstige scholen spreken om de kosten van het verdienen van hun diploma volledig te begrijpen.

Met een graad in spraak en taal therapie, kunnen afgestudeerden werk vinden als logopedisten, die werkzaam zijn in medische instellingen zoals ziekenhuizen en klinieken, of ze kunnen ook werken binnen de school-systeem, het uitvoeren van de behandeling binnen de scholen als onderdeel van een speech programma voor gekwalificeerde studenten. Een individu kan er ook voor kiezen om een ​​eigen praktijk te openen waar ze kunnen diagnosticeren en behandelen van patiënten. Het verdienen van een bachelor's degree kan ook de eerste stap in het verdienen van een Master in Logopedie zijn.

Als u wilt uw diploma in logopedie meteen beginnen, gewoon zoeken naar uw programma hieronder en direct contact opnemen met de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer Lees Minder

2 Resultaten in Speech and Language Pathology

Universidade da Coruña

De mate Speech ingeschakeld voor logopeda gereglementeerd beroep. Deze kwalificatie ontwikkelt in verband met alle aspecten van communicatie aandoeningen die zich kan man ... [+]

Introductie

De Licentiaat in de Logopedie Het is een titel van de Faculteit Wetenschappen. Het behoort tot het gebied van Health Sciences, met een looptijd van vier jaar en 240 studiepunten in vol.

De mate Speech ingeschakeld voor logopeda gereglementeerd beroep. Deze kwalificatie ontwikkelt in verband met alle aspecten van communicatie aandoeningen die zich kan manifesteren als de stem, articulatie, begrip, symboliseren, en mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid, sociale relaties en denken studies.

Waarom studeren de mate

Curricula momenteel van kracht zijn in de verschillende universiteiten effectief zijn geweest bij de vorming van logopedisten en we kunnen zeggen dat ze een goede opleiding en zijn bereid om professionele uitdagingen aan te gaan na het afstuderen.... [-]

Spanje A Coruña
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Al-Ahliyya Amman University

Introduceerde een gehoor en spraak-afdeling in 2001 en werd ingehuldigd onder het beschermheerschap van Zijne Hoogheid Prins Raad bin Zaid Chief secretaris-Anmak. Afdelin ... [+]

Gehoor en spraak

Introduceerde een gehoor en spraak-afdeling in 2001 en werd ingehuldigd onder het beschermheerschap van Zijne Hoogheid Prins Raad bin Zaid Chief secretaris-Anmak. Afdeling biedt bacheloropleiding in spraak en gehoor wetenschappen. Het wordt lokaal en regionaal programma wordt ondersteund met het oog op een mogelijkheid voor afgestudeerden om te werken op verschillende locaties, zoals ziekenhuizen, scholen en andere betrokkenen. Central gehoor en spraak Sectie processors met de nieuwste apparatuur en technieken die nodig zijn in de sector onder de supervisie van een groep van gekwalificeerde leden en leidinggevenden faculteit bestaat uit hoog gekwalificeerd om de beste opleiding voor studenten.... [-]

Jordanië Amman
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands