Deeltijd Bachelor in Speech and Language Pathology in Spanje

Bekijk alle Deeltijd Bachelor Opleidingen in Speech and Language Pathology in Spanje 2018

Speech and Language Pathology

Een bachelor is een graad die kan worden verkregen na drie tot vier jaar van de studie. Het invullen van een bachelor's degree kunnen afgestudeerden met meer carrièremogelijkheden en de kans om meer geld te verdienen in hun leven te bieden.

Spanje, officieel het Koninkrijk Spanje, is een soevereine staat en een lidstaat van de Europese Unie. Het is gelegen op het Iberisch schiereiland in het zuidwesten van Europa. Spaanse universiteiten regelen de toegang tot hun eigen graden en ze de academische vergoedingen vaststellen. Ze kunnen ook bieden onofficiële postdoctorale opleidingen. De hoofdstad Madrid heeft mogelijk het grootste aantal bars per hoofd van een Europese stad en een zeer actief nachtleven.

Deeltijd Bachelor in Speech and Language Pathology in Spanje

Lees meer

Licentiaat In De Logopedie

Universidad Pontificia De Salamanca
Campus 4 jaar September 2018 Spanje Salamanca

De Faculteit der Gezondheidswetenschappen aan de Pauselijke Universiteit van Salamanca bieden Degree in Logopedie met een curriculum afgestemd op de eisen van de klinische opleiding vereist door de huidige moment, zonder te vergeten de humanistische opleiding die nodig is voor empathie met mensen die ze hebben communicatieproblemen en hun families. [+]

De Faculteit der Gezondheidswetenschappen aan de Pauselijke Universiteit van Salamanca Aanbieding Licentiaat in de Logopedie een curriculum afgestemd op de eisen van de klinische opleiding die de huidige tijd vraagt, zonder te vergeten de humanistische opleiding die nodig is voor empathie met mensen met communicatieproblemen en hun families.

Bestudeer de logopedie mate van UPSA het gaat om het wedden op een consistente theoretische en praktische opleiding. Studenten beginnen hun praktijkopleiding vanaf het eerste jaar en geïntensiveerd in de derde en vierde plaats.

De praktijken zijn opgenomen in de Clinical Logopedie Dienst uitgevoerd. Het is een kliniek uitgerust met moderne faciliteiten zoals camera's aangepast Gesell en kantoren waar echte patiënten met taalstoornissen worden behandeld, spraak, spraak, gehoor en / of Myofunctional. Deze patiënten worden behandeld door studenten onder direct toezicht van de leraar van het overeenkomstige gebied. Op deze manier ontwikkelt de student de vaardigheden, kennis en ethische kwaliteiten die nodig zijn voor hun opleiding als een logopedist.... [-]


Licentiaat In De Logopedie

Universidade da Coruña
Campus 4 jaar September 2018 Spanje A Coruña

De mate Speech ingeschakeld voor logopeda gereglementeerd beroep. Deze kwalificatie ontwikkelt in verband met alle aspecten van communicatie aandoeningen die zich kan manifesteren als de stem, articulatie, begrip, symboliseren, en mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid, sociale relaties en denken studies. [+]

Introductie

De Licentiaat in de Logopedie Het is een titel van de Faculteit Wetenschappen. Het behoort tot het gebied van Health Sciences, met een looptijd van vier jaar en 240 studiepunten in vol.

De mate Speech ingeschakeld voor logopeda gereglementeerd beroep. Deze kwalificatie ontwikkelt in verband met alle aspecten van communicatie aandoeningen die zich kan manifesteren als de stem, articulatie, begrip, symboliseren, en mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid, sociale relaties en denken studies.

Waarom studeren de mate

Curricula momenteel van kracht zijn in de verschillende universiteiten effectief zijn geweest bij de vorming van logopedisten en we kunnen zeggen dat ze een goede opleiding en zijn bereid om professionele uitdagingen aan te gaan na het afstuderen.... [-]