HEALTHCARESTUDIES.NL

Beste Bachelor Opleidingen in Thailand 2019/2020

Een bachelor is een academische opleiding die helpt bereiden studenten voor op een toekomstige carrière of om hun opleiding voort te zetten. Bachelor-diploma kan worden verdiend in ongeveer drie tot vijf jaar, afhankelijk van de prestaties van leerlingen, alsmede aan de eisen van elke specifieke opleiding.

Thailand, officieel het Koninkrijk Thailand, voorheen bekend als Siam, is een land gelegen in het midden van de Indochina schiereiland in Zuidoost-Azië. Stranden en eilanden Thailand 's trekken miljoenen bezoekers per jaar van over de hele wereld. Iedereen met een vier-jarige opleiding kan een baan te vinden als leraar Engels in Thailand.

Bachelors in Thailand

gevonden resultaten Filter

Bachelor in de verpleegkunde wetenschap

St. Theresa International College
Campus Voltijd 4 jaren Juni 2020 Thailand Nakhon Nayok

Onze Bachelors of Nursing Science programma zal u in staat stellen om de juiste beslissingen te nemen ter verbetering van de gezondheid van uw patiënten. Het programma draagt ​​bij u alle vaardigheden die nodig zijn om te leiden, ondersteuning, behandeling en rehabilitatie van de patiënten die u van dienst te verwerven.

Bachelor of Engineering in Biomedical Engineering

Rangsit University International College
Campus Voltijd 4 jaren Januari 2020 Thailand Lak Hok

Het produceren van een Bachelor of Engineering in Biomedical Engineering met vaardigheden in onderzoek en ontwikkeling op het gebied van biomedische engineering voor het bedenken van nieuwe dingen en als bedrijfseigenaar in de biomedische technologie.

Bachelor in de verpleegkunde (BNS)

Rangsit University International College
Campus Voltijd 4 jaren Januari 2020 Thailand Lak Hok

Het is een 4-jarig programma. Het programma is goedgekeurd en geaccrediteerd door de Thailand Nursing and Midwifery Council. De onderwijs- en leermethoden worden voornamelijk in het Engels gevoerd. Tijdens de klinische praktijk, zullen studenten echter worden geholpen om Thai te gebruiken voor de patiënten om aan de behoefte van cliënten te voldoen en zijn er extra Thaise taalcursussen beschikbaar voor internationale studenten om hun Thaise taalvaardigheid te verbeteren.