Filter
Bachelor
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Bachelors in Traditional Medicine 2019

Undergraduate graden dienen als een inleiding op een bepaald gebied van schoolse belang. Dit streven vier jaar bereidt studenten voor op hun carrière en kan dienen als een opstapje naar een graduate programma.

Dus wat is een Bachelor in de traditionele Chinese geneeskunde? Een fundamentele graad in de Chinese geneeskunde kunnen zorgen voor de studenten zijn goed uitgerust met de kennis van de wetenschap en de kunst van het identificeren, diagnosticeren en behandelen van patiënten in een traditionele Chinese manier. Studenten zijn vaak vereist om zowel de theoretische en conceptuele basis voor deze stijl oefenen, alsmede de wetenschappelijke en fysiologische paden van het lichaam te leren.

De voordelen van het bereiken van een Bachelor in de Traditionele Chinese Geneeskunde graad zijn te overvloedig te tellen. Afgestudeerden goed thuis in de Chinese cultuur en filosofie niet alleen te worden, maar ook de oude kunst van wat misschien wel het oudste systeem van de geneeskunde in de wereld, die ook is het ervaren van een grote opleving in populariteit te leren.

Als het gaat om de kosten, zal uw kosten en collegegeld kosten worden bepaald door de school die u kiest. De prijs van een Bachelor in de Traditionele Chinese Geneeskunde mate verschilt sterk, maar de voordelen van de mate opwegen tegen het vaak.

Degenen die hun eerste diploma hebben afgerond in de Chinese geneeskunde kan verwachten om ofwel gaan naar een meer geavanceerde opleiding of gaan werken in hun carrière als specialist, onderzoeker of arts op een bepaald niveau. Degenen die willen de traditionele Chinese geneeskunde te beoefenen als een arts zal waarschijnlijk goed voorbereid voor Chinese medische school met hun diploma en succesvol kan zijn als ze vooruitgang.

Als je wil je meer weten over het aantal scholen over de hele wereld die een graad in de traditionele Chinese geneeskunde bieden uit te vinden, bent u aan het juiste adres. Om meer te leren, te zoeken naar uw programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Traditional Medicine

Irish College of Traditional Chinese Medicine

Als u wilt een "Superior Practitioner 'van acupunctuur TCM, in staat om acupunctuur te gebruiken, niet alleen om te verlichten of zelfs genezen, de huidige ziekten, maar ... [+]

Licentiaat in Traditionele Chinese Geneeskunde

Als u wilt een "Superior Practitioner 'van acupunctuur TCM, in staat om acupunctuur te gebruiken, niet alleen om te verlichten of zelfs genezen, de huidige ziekten, maar ook om te helpen een klant beter worden uitgerust om te voorkomen dat toekomstige ziekte van voorkomende, dan is de Lic zijn. TCM is de cursus voor jou.

Wilt u een specialist in acupunctuur TCM staat om gezonde klanten te helpen om op die manier blijven, en zelfs verbeteren van hun eigen gezondheid te worden, dan is dit uitgebreid trainingsprogramma (die meer dan alleen "Acupunctuur" Training biedt, is gebaseerd op de klassieke Chinese geneeskunde) stelt de beoefenaar om een ​​volledig assortiment van TCM diagnostische en therapeutische instrumenten gebruiken om deze doelen te bereiken.... [-]

Ierland Dublin
October 2019
Deeltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands