Bachelor in Praag in Tsjechië

Top Bachelors in Praag in Tsjechië 2018

Master

Een bachelor is een geavanceerde graad die normaal gesproken duurt ongeveer vier jaar onderwijs te verdienen. De kennis en opleiding studenten krijgen terwijl het verdienen van hun diploma kunnen leiden tot ongelooflijke professionele mogelijkheden bij het afstuderen.

De Tsjechische Republiek, is een land in Centraal-Europa. Het land wordt begrensd door Duitsland in het westen, Oostenrijk in het zuiden, Slowakije in het oosten en Polen in het noorden. De hoofdstad en grootste stad, met 1,3 miljoen inwoners, is Praag.

Dit is de grootste stad in de Tsjechische Republiek, en het 's een van de belangrijkste onderzoeks-en onderwijscentra. De instellingen veel onderwijs hier gevestigd verzekert studenten zowel lokale als internationale hebben een ruime keuze aan programma's om in te gaan tijdens hun verblijf. Onderwijs is van invloed deze stad zeer positief in termen van sociaal-economische groei.

Medische Studies in Praag in Tsjechië

Lees meer

Bachelors In De Gezondheidszorg En Sociale Zorg Beheer

Sevanan Business School
Campus Voltijd Deeltijd September 2018 Tsjechië Praag

Bachelors in de gezondheidszorg en sociale zorg zijn ontworpen om een ​​specialist leerweg te bieden, gekoppeld aan beroepsorganisatie eisen en National Occupational Standards waar nodig. [+]

Bachelors in Volksgezondheid en Sociale Care Management

Doel Kwalificatie's

Bachelors in de gezondheidszorg en sociale zorg zijn ontworpen om een ​​specialist leerweg te bieden, gekoppeld aan beroepsorganisatie eisen en National Occupational Standards waar nodig. Ze bieden een sterke, sectorgebonden nadruk op de ontwikkeling van praktische vaardigheden, naast de ontwikkeling van de vereiste kennis en begrip. De kwalificaties zorgen voor een grondige in de belangrijkste concepten en praktische vaardigheden die nodig zijn in hun sector en hun nationale erkenning door werkgevers maakt directe progressie naar de werkgelegenheid. Een belangrijke progressie pad voor bachelors in de gezondheidszorg en sociale zorg leerlingen is om de tweede of derde jaar van een graad of graad programma, afhankelijk van de wedstrijd van de bachelors opleiding in kwestie.... [-]


Bachelor In De Biomedische En Klinische Technologie

Czech Technical University in Prague
Campus Voltijd 3 jaar October 2018 Tsjechië Praag

Biomedische Technician [+]

Studiegebied

Biomedische Technician

Toelatingsexamens

interview

Toelatingseisen volledig compleated aanvraagformulier motivatiebrief Niveau van het Engels

interview via Skype naar vermogen te bewijzen om effectief te communiceren in het Engels

Beurs

niet voor het eerste jaar studenten

[-]