HEALTHCARESTUDIES.NL

Beste Bachelors in Turkije 2019/2020

Een vrijgezel, dat is een undergraduate-diploma, kan worden verdiend uit hogescholen en universiteiten verspreid over de hele wereld. Bacheloropleidingen worden aangeboden in verschillende concentraties zodat studenten hun opleiding aan te passen aan hun toekomstige doelen kunnen op maat.

Universiteiten in Turkije bieden twee of vier jaar van het onderwijs voor undergraduate studies, terwijl de graduate programma's duren een minimum van twee jaar. Er zijn ongeveer 820 instellingen voor hoger onderwijs in Turkije, waaronder 76 universiteiten met een totale studentenaantallen van meer dan 1 miljoen. De kwaliteit van het onderwijs op de Turkse universiteiten varieert sterk, wat het verstrekken van onderwijs en faciliteiten op gelijke voet met internationaal gerenommeerde scholen.

Bachelor Opleidingen in Turkije

gevonden resultaten Filter

Bachelor in de verpleegkunde

Hasan Kalyoncu University
Campus Voltijd 4 jaren Open Inschrijving Turkije Gaziantep

De niet-gegradueerde programma's in de studie Nursing-programma van theorie, onderzoek, klinische praktijk en dienstverlening aan de gemeenschap. Deze programma's, die zijn toegewijd aan de hoogste professionele normen, zullen u een appreciatie voor culturele diversiteit en een begrip van de verschillende toepassingen van gezondheidszorg in een breed scala van instellingen bezorgen.

Bachelor in fysiotherapie en revalidatie

Hasan Kalyoncu University
Campus Voltijd 4 jaren September 2020 Turkije Gaziantep

Als afgestudeerde fysiotherapie- en revalidatieprogramma heb je een grondige kennis van ziekten en verwondingen van het bewegingsapparaat en andere mechanismen voor gezondheidsstoornissen.

Faculteit geneeskunde

Okan University
Campus Voltijd September 2020 Turkije Istanbul

Okan University, Faculteit der Geneeskunde is er trots op verbeterde medische onderwijs in zijn Tuzla Campus gevestigd in Istanbul, Turkije.

Bachelor in fysiotherapie en revalidatie

Bahcesehir University
Campus Voltijd 8 semesters September 2020 Turkije Istanbul

Het doel van het fysiotherapie- en revalidatieprogramma is om gezondheidswerkers op te leiden die de vereiste fysiotherapie-interventies en revalidatieprogramma's kunnen plannen en uitvoeren, die door een arts na de diagnose zijn ontwikkeld, voor de patiƫnt die congenitaal of later om welke reden dan ook lichamelijk gehandicapt is geraakt. .

Bachelor in de biomedische technologie

Bahcesehir University
Campus Voltijd 8 semesters September 2020 Turkije Istanbul

Ingenieurs vinden een oplossing voor een bepaald probleem of om te voldoen aan een vereiste van een tastbaar product (machines, uitrusting, systeem of proces). Een ingenieur ontwerpt, bouwt, exploiteert, onderzoekt het product en het gedrag onder verschillende bedrijfsomstandigheden om het te verbeteren en te ontwikkelen.

Bachelor in de geneeskunde

Koc University - Istanbul Turkey
Campus Voltijd 6 jaren September 2020 Turkije Istanbul

De School of Medicine is opgericht met als doel een nieuw en ander perspectief op medisch onderwijs te introduceren, met zijn vooraanstaande faculteit, geeft prioriteit aan onderzoek, kennisproductie, het dienen van de volksgezondheid, het opleiden van toekomstige leiders in de geneeskunde en het worden van een onderwijs- en gezondheidsinstituut in universeel normen.