Bachelor in Georgië in de Verenigde Staten

Top Bachelors in Georgië in de Verenigde Staten 2018

Master

Een vrijgezel, dat is een undergraduate-diploma, kan worden verdiend uit hogescholen en universiteiten verspreid over de hele wereld. Bacheloropleidingen worden aangeboden in verschillende concentraties zodat studenten hun opleiding aan te passen aan hun toekomstige doelen kunnen op maat.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Gelegen in het zuidoosten van de VS, Georgiƫ is de 8ste grootste staat in termen van bevolking. Atlanta is de grootste stad in de staat waarin een groot aantal publieke en private instellingen heeft. Naast het hosten van de oudste universiteit van het land dat de Universiteit van Georgia, zijn er 70 meer openbare instellingen met een breed scala aan programma's.

Bachelors in Georgiƫ in de Verenigde Staten

Lees meer

Bs In De Gezondheidszorg Management

Albany State University - College of Business
Campus Voltijd Deeltijd August 2018 Verenigde Staten Albany

Het programma Healthcare Management richt zich op het ontwikkelen van studenten met de mogelijkheden om publieke en private organisaties gezondheidszorg gezondheidszorg management vraagstukken te beheren, te begrijpen en te interpreteren. Het ontwikkelen van kritisch denken en communicatieve vaardigheden zijn ook [+]

Het programma Healthcare Management richt zich op het ontwikkelen van studenten met de mogelijkheden om publieke en private organisaties gezondheidszorg gezondheidszorg management vraagstukken te beheren, te begrijpen en te interpreteren. Het ontwikkelen van kritisch denken en communicatieve vaardigheden zijn ook benadrukt in het programma. Het programma biedt algemene opleiding in de gezondheidszorg administratie en de studenten worden verstrekt praktische ervaringen in een verscheidenheid van instellingen in de gezondheidszorg, dat de gezondheidszorg management praktijken in de planning, budgettering, en personeel omvatten. Ook worden leerlingen kennis met verschillende gezondheidszorg modaliteiten zoals beheerd gezondheidszorg en traditionele organisaties in de gezondheidszorg.... [-]