HEALTHCARESTUDIES

Medische Studies in de Verenigde Muskogee in de Verenigde Staten 2020/2021

Een bachelor's degree is een hoger onderwijs programma dat in ongeveer vier jaar kan worden verkregen. Veel bacheloropleidingen worden aangeboden in persoon als op online, zodat ook studenten die in afgelegen gebieden wonen of die de school full-time kunnen hun opleiding te bevorderen niet bij te wonen.

Onderwijs in de Verenigde Staten wordt voornamelijk geleverd door de publieke sector, met controle en de financiering afkomstig uit drie niveaus: de staat, lokale en federale, in die volgorde.De gemeenschappelijke eisen te studeren op een niveau hoger onderwijs in de Verenigde Staten zal ook uw opnames essay (ook bekend als de toelichting van het doel of persoonlijke verklaring), transcript of records, aanbeveling / referentie brieven, taaltoetsen

Muskogee is gelegen in de staat Oklahoma, VS. Franse handelaren zijn aan de eerste kolonisten van de stad in 1806. De stad is de thuisbasis van een vier faciliteiten voor hoger onderwijs die een hoge ranking onder andere universiteiten / collages van de staat hebben.

Bachelor Opleidingen in de Verenigde Muskogee in de Verenigde Staten

gevonden resultaten Filter

Bachelor in de gezondheidszorg en menselijke prestaties

Northeastern State University
Bachelor
<
Deeltijd
Engels
Campus

Het doel van dit programma is om de verdere professionele ontwikkeling van het beoefenen van gezondheidswerkers en leerkrachten lichamelijke opvoeding te bevorderen.

Lees meer