HEALTHCARESTUDIES

Bachelors in de Verenigde Tahlequah in de Verenigde Staten 2020/2021

Een bachelor is een zekere mate van vier jaar die het mogelijk maakt studenten om hun concentratie en studierichting te kiezen. Veel scholen bieden deeltijds onderwijs opties, zodat studenten die graag een bachelor's degree te verdienen kan dus zelfs tijdens het werk of de zorg voor een gezin.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Tahlequah Oklahoma werd oorspronkelijk opgericht als de hoofdstad van de Cherokee natie in Indian Territory. Echter, na Oklahoma werd verkocht, Tahlequah nam op een nieuwe rol als een bloeiende universiteitsstad.

Medische Studies in de Verenigde Tahlequah in de Verenigde Staten

gevonden resultaten Filter

Bachelor in de gezondheidszorg en menselijke prestaties

Northeastern State University
Bachelor
<
Deeltijd
Engels
Campus

Het doel van dit programma is om de verdere professionele ontwikkeling van het beoefenen van gezondheidswerkers en leerkrachten lichamelijke opvoeding te bevorderen.

Lees meer