Bachelor in Utah in de Verenigde Staten

Beste Bachelors in Utah in de Verenigde Staten 2018

Master

Een bachelor is een academische opleiding die helpt bereiden studenten voor op een toekomstige carrière of om hun opleiding voort te zetten. Bachelor-diploma kan worden verdiend in ongeveer drie tot vijf jaar, afhankelijk van de prestaties van leerlingen, alsmede aan de eisen van elke specifieke opleiding.

De VS blijft 's werelds meest populaire bestemming voor internationale studenten. Universiteiten in de VS domineren de wereldranglijst en het land biedt ook een breed scala aan spannende studie locaties. Staatsuniversiteit systemen worden gedeeltelijk gesubsidieerd door de deelstaatregeringen, en kunnen vele campussen verspreid over de staat, met honderdduizenden studenten.

Utah is een staat in het westen van de Verenigde Staten bekend om zijn grote mormoonse bevolking. De staat is ook de thuisbasis van enkele van de meest prestigieuze prive-en publieke universiteiten in het land dat de programma's in bijna elke discipline te bieden.

Bachelor Opleidingen in Utah in de Verenigde Staten

Lees meer

Bachelors In Fysiotherapeut Assistent

Provo College
Campus Voltijd 121 uur September 2018 Verenigde Staten Provo

Als u een fysiotherapeut assistent die klaar is om je carrière naar het volgende niveau te nemen, kan Provo College Fysiotherapeut Assistant Bachelor of Science Degree goed zijn voor jou. Ontworpen voor fysiotherapeut assistenten, afstuderen programma online bachelor bouwt voort op de kennis en klinische vaardigheden die in een AS PTA-programma worden verworven. Het beste van alles, heb je de ... [+]

Als u een fysiotherapeut assistent die klaar is om je carrière naar het volgende niveau te nemen, kan Provo College Fysiotherapeut Assistant Bachelor of Science Degree goed zijn voor jou. Ontworpen voor fysiotherapeut assistenten, afstuderen programma online bachelor bouwt voort op de kennis en klinische vaardigheden die in een AS PTA-programma worden verworven. Het beste van alles, zult u de flexibiliteit om te blijven werken terwijl het verdienen van je bachelor te hebben.

Programma overzicht

Bachelors in Fysiotherapeut Assistant training zal u met:

Verbeterde kennis van de gezondheidszorg, waaronder de gezondheidszorg beleid, financiën en regelgeving omgevingen Gespecialiseerde vaardigheden in manuele therapie technieken Vestibulair Revalidatie blootstelling Inspanningsfysiologie Gezondheid en Welzijn Watersport Sports Medicine Wondverzorging Oncologie en nog veel meer! ... [-]