HEALTHCARESTUDIES

Bachelors in de Verenigde Weatherford in de Verenigde Staten 2020/2021

Een bachelor is een graad die kan worden verkregen na drie tot vier jaar van de studie. Het invullen van een bachelor's degree kunnen afgestudeerden met meer carrièremogelijkheden en de kans om meer geld te verdienen in hun leven te bieden.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Weatherford is een klein stadje buiten de Dallas - Fort Worth. De stad is in de eerste plaats een universiteitsstad gecentreerd rond universiteiten bekend voor het hebben van meer dan 50 graden opties.

Bachelors in de Verenigde Weatherford in de Verenigde Staten

gevonden resultaten Filter

Nursing Degrees

Southwestern Oklahoma State University
Bachelor
Engels
Campus

Welkom bij de School of Nursing, waar we verpleegkundestudenten willen leren om aan de vraag naar professionele praktijken te voldoen.

Lees meer

Health Information Management Degree

Southwestern Oklahoma State University
Bachelor
Engels
Campus

Door kennis te combineren op het gebied van computers, medisch vocabulaire, gezondheidswetenschappen, ethiek, wettelijke vereisten, management en bedrijf, ontwikkelt de HIM-pr ...

Lees meer