HEALTHCARESTUDIES

Bachelors in de Verenigde Worcester in de Verenigde Staten 2020

Een bachelor's degree is een hoger onderwijs programma dat in ongeveer vier jaar kan worden verkregen. Veel bacheloropleidingen worden aangeboden in persoon als op online, zodat ook studenten die in afgelegen gebieden wonen of die de school full-time kunnen hun opleiding te bevorderen niet bij te wonen.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Worcester is een historisch college stadje in Massachusetts. De stad is de thuisbasis van verschillende universiteiten die gespecialiseerd zijn in de geneeskunde, psychologie en farmaceutische wetenschappen. Taalbarrière is geen probleem omdat er verschillende instellingen die taalcursussen aanbieden.

Medische Studies in de Verenigde Worcester in de Verenigde Staten

gevonden resultaten Filter

Bachelor in gezondheidswetenschappen

Assumption University
Bachelor
sep 2020
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Campus

Assumption College 's Health Sciences Program bereidt studenten voor op een breed scala aan carrièremogelijkheden in het groeiende veld van de gezondheidszorg, met toepassinge ...

Lees meer