HEALTHCARESTUDIES

In Verloskunde in Australië

Een bachelor is een zekere mate van vier jaar die het mogelijk maakt studenten om hun concentratie en studierichting te kiezen. Veel scholen bieden deeltijds onderwijs opties, zodat studenten die graag een bachelor's degree te verdienen kan dus zelfs tijdens het werk of de zorg voor een gezin.

Verloskunde, soms aangeduid als verloskunde, is de studie van zwangerschap, bevalling, reproductieve gezondheid en postpartumzorg. Studenten kunnen leren hoe veilig en mededogen een vrouw helpen door middel van alle stadia van een zwangerschap.

Australië heeft de derde grootste aantal buitenlandse studenten in de wereld ondanks het feit dat een gemeenschap van slechts 23 miljoen. Dit zijn sterke academische referenties, maar Australische instellingen zijn net zo hoog aangeschreven als de steden dat huis ze rond het geboorteland.

in Verloskunde in Australië

1 Resultaten in Verloskunde, Australië Filter

Bachelor in de vroedkunde (bmid)

Charles Darwin University
Australië, Darwin + 2 Meer
Bachelor
01 Jan 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
3 jaren
Engels
Campus

De bachelor in de vroedkunde is voornamelijk bedoeld voor studenten op basis in het Northern Territory te wijten aan de eis om de continuïteit van de verloskundige zorg. Inhee ...

Lees meer