Filter
Bachelor
Litouwen Kaunas Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Bachelor Opleidingen in Verzorging in de Verenigde Kaunas Litouwen

Een bachelor is een graad die kan worden verkregen na drie tot vier jaar van de studie. Het invullen van een bachelor's degree kunnen afgestudeerden met meer carrièremogelijkheden en de kans om meer geld te verdienen in hun leven te bieden.

Studenten die zich als verpleegkundige bij het medisch beroep willen aansluiten, kunnen verpleging studeren. Dit vakgebied kijkt naar de preventie van ziekten, verlichting van lijden, pleitbezorging voor patiënten, behandeling van verwondingen en bevordering van gezondheidstips.

Litouwen, officieel de Republiek Litouwen is een land in Noord-Europa, de grootste van de drie Baltische staten. Het is gelegen langs de zuidoostelijke kust van de Baltische Zee, in het oosten van Zweden en Denemarken. Meer dan 90% van de Litouwers spreken tenminste een vreemde taal en de helft van de bevolking spreekt twee vreemde talen, vooral Russisch en Engels.

Kaunas is beroemd om haar culturele erfgoed en academische waarde. Onderwijsinstellingen in de stad, zoals Vytautas Magnus University, Litouwse University of Health Sciences, en Aleksandras Stulginskis University zijn empowerment van menselijk kapitaal met een kwaliteit van het onderwijs sinds jaren.

Beste Bachelor Opleiding in Verzorging in de Verenigde Kaunas in Litouwen

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Verzorging, Kaunas

Graden
Plaats
Litouwen
Kaunas
Studievorm
Tempo
Lithuanian University of Health Sciences

Verpleging programma op het undergraduate niveau-module gebaseerd, die beter leren mogelijk te maken en voldoen aan EU-normen voor de verpleging. De nadruk wordt gelegd o ... [+]

Bachelor in de verpleegkunde, Nurse Huisartsgeneeskunde

Beknopte informatie over het programma Type studies: studies Bachelor Duur: 4 jaar Bachelor in de verpleegkunde Kwalificatie: Verpleegster Huisartsgeneeskunde Studiepunten: 240 Leerplan Studenten beginnen hun studie aan de universiteit met algemene onderwerpen en zich meer richten op de verpleging als hun studie voort te zetten. Veel nadruk wordt gelegd op de klinische praktijk gebracht en werken met patiënten. De LSMU Hospital, Kaunas Rode Kruis Verpleging en Palliatieve Zorg Ziekenhuis, Kaunas Klinische Ziekenhuis, Kaunas Child Development Ziekenhuis en kind mentale retardatie Centre vormen uitstekende omgevingen voor het verkrijgen van praktische vaardigheden.... [-]

Litouwen Kaunas
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands