Deeltijd Bachelor in Voedingswetenschappen Zuid-Amerika

Top Deeltijd Medische Studies in Voedingswetenschappen 2018 Zuid-Amerika

Voedingswetenschappen

Een bachelor is een academische opleiding die helpt bereiden studenten voor op een toekomstige carrière of om hun opleiding voort te zetten. Bachelor-diploma kan worden verdiend in ongeveer drie tot vijf jaar, afhankelijk van de prestaties van leerlingen, alsmede aan de eisen van elke specifieke opleiding.

Voeding is de studie van hoe stoffen in voedingsmiddelen betrekking hebben op de groei, gezondheid, ziekte, reproductie en onderhoud van het menselijk leven. Studenten kunnen leren over catabolisme, assimilatie, inname, absorptie, biosynthese en uitscheiding tijdens dit opleidingspad.

Wilt u uw kennis van de sociale, culturele, bestuurlijke en historische gezichtspunten van Zuid-Amerika en de Latijnse wereld te verhogen, dit is het continent voor u.

Bachelor Deeltijd in Voedingswetenschappen Zuid-Amerika

Lees meer

Bachelor In Nutrition

Universidade do Vale do Paraíba (UNIVAP)
Campus 4 jaar March 2019 Brazilië São José dos Campos

Het curriculum is georganiseerd om de integratie van leerlingen met verschillende achtergronden in de gezondheidszorg te garanderen, en om de eerbiediging van de fundamentele en specifieke onderwerpen te bevorderen, gebaseerd op de wetenschap van voedsel en nutritionele behoeften van individuen en populaties. [+]

In de loop

Het curriculum is georganiseerd om de integratie van leerlingen met verschillende achtergronden in de gezondheidszorg te garanderen, en om de eerbiediging van de fundamentele en specifieke onderwerpen te bevorderen, gebaseerd op de wetenschap van voedsel en nutritionele behoeften van individuen en populaties.

De totale kennis over de opleiding mogelijke prestaties op tal van gebieden, van de meest traditionele tot de meest actuele, zoals kruidengeneeskunde, Genome, Gerontologie.

De afgestudeerden van Univap hebben generalist, die gericht zijn op voedselzekerheid en de voeding zorg in alle gebieden van expertise in het voedsel en voeding zijn van fundamenteel belang voor de bevordering, het behoud en herstel van de gezondheid en het voorkomen van ziekte bij individuen of populaties gepresenteerd .... [-]


Afgestudeerde: Voeding

Universidade do Grande Rio Professor José de Souza Herdy (UNIGRANRIO)
Campus March 2019 Brazilië Rio de Janeiro

Het verloop van voeding gericht op het opleiden van generalist, humanistische en kritische professionals met uitzicht op de zorgbehoefte van de bevolking, met name op zoek naar promotie, preventie en het onderhoud van de gezondheid van het individu. [+]

De cursus

Het verloop van voeding gericht op het opleiden van generalist, humanistische en kritische professionals met uitzicht op de zorgbehoefte van de bevolking, met name op zoek naar promotie, preventie en het onderhoud van de gezondheid van het individu. De professional is gekwalificeerd om te weten, te evalueren, te leggen en in te grijpen in de gezondheidstoestand, met name voor voedsel en de menselijke voeding in hun individuele en collectieve. De professional zal worden gericht aan de volgende vaardigheden en capaciteiten te voldoen: planning, organisatie, leiding en toezicht van voedsel en voeding diensten; evaluatie van de individuele voedingstoestand en collectief; voorbereiding en verstrekking van ziekenhuiszorg, ambulante en het kantoor van de voeding en diëtetiek met recept, planning, organisatie, begeleiding en evaluatie dieet voor de zieken.... [-]