HEALTHCARESTUDIES

2 Top Afstandsonderwijs Bachelors in Zwitserland

Een bachelor is een academische opleiding die helpt bereiden studenten voor op een toekomstige carrière of om hun opleiding voort te zetten. Bachelor-diploma kan worden verdiend in ongeveer drie tot vijf jaar, afhankelijk van de prestaties van leerlingen, alsmede aan de eisen van elke specifieke opleiding.

Afstandsonderwijs is een methode voor het leveren van onderwijs aan studenten die niet fysiek aanwezig op de campus. Verschillende studies hebben aangetoond dat de leerprogramma's op afstand kan net zo efficiënt en effectief als conventionele klassikale programma's soms zelfs beter!

Zwitserland, officieel de Zwitserse Confederatie, is een federale parlementaire republiek bestaande uit 26 kantons, met Bern als de zetel van de federale overheid. Onafhankelijkheid en neutraliteit Zwitserland 's al lang vereerd door de grote Europese mogendheden. Zwitserland is een vreedzame, welvarende en stabiele moderne markteconomie met een lage werkloosheid.

Afstandsonderwijs Bachelor in Zwitserland

2 Resultaten in Mastergraad, Zwitserland, Afstandsonderwijs Filter

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Bachelor
<
Voltijds
<
Deeltijd
Engels
Online

Deze Executive Bachelor (EBBA) in Clinical & Pharmaceutical beheer opleiding is gemaakt voor studenten die direct na de middelbare school in hetzelfde gebied of soortgelij ...

Lees meer

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Bachelor
<
Voltijds
<
Deeltijd
Engels
Online

Studenten zijn uitgerust met handige management tools om de arbeidsmarkt te betreden en het effectief en efficiënt bijdragen aan organisaties binnen de gezondheidszorg veld. K ...

Lees meer