Bacheloropleiding in de gezondheidswetenschappen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bacheloropleiding in gezondheidswetenschappen

Voor het eerst in Oostenrijk biedt de Karl Landsteiner particuliere universiteit voor gezondheidswetenschappen een interdisciplinaire studie op het gebied van geneeskunde, afgestemd op het Bologna-model: de bacheloropleiding in gezondheidswetenschappen geeft studenten toegang tot nieuwe, innovatieve professionele velden in de gezondheidswetenschappen en vormt de basis voor de Arts training dar.

Door de gebieden van de menselijke geneeskunde, medische technologie en gezondheidseconomie te integreren, worden medische experts getraind met een toekomstgericht kwaliteitsprofiel: dankzij het gestructureerde onderwijs van professionele vaardigheden hebben afgestudeerden interdisciplinaire communicatie- en oplossingsvaardigheden. Ze kunnen gezondheidswetenschappelijke problemen waarnemen en oplossen. Ze vinden hun weg in een genetwerkte omgeving in de hele volksgezondheidszone en kunnen adequaat communiceren en reageren op problemen.

Dankzij een gestructureerde netwerkbemiddeling van professionele vaardigheden en interdisciplinaire kennis, beschikken de afgestudeerden over interdisciplinaire communicatie-, actie- en oplossingsvaardigheden op het gebied van medische, medische technologie en gezondheidseconomische problemen. De voltooiing van de bachelor in gezondheidswetenschappen is de voorwaarde voor de integratieve masteropleiding in de menselijke geneeskunde, maar het vervangt niet de studie van menselijke geneeskunde.

programma structuur

De lessen worden in alle semesters in modules gehouden. Deze zijn gestructureerd in termen van tijd en inhoud, zodat ze voldoen aan de eisen van interdisciplinariteit. In het 1e en 2e studiejaar worden kennis en begrip op verschillende niveaus overgebracht (basiskennis, betekenis context, vaardigheden en wetenschappelijke basis). In het derde jaar van de studie vindt een specialisatiejaar met een focus op medische inhoud plaats ter voorbereiding op de masteropleiding in de menselijke geneeskunde en klinische-praktische training. Dit afstudeerjaar wordt voorbereid in het 4e semester met een praktische examenvoorbereiding en een ziekenhuisstage of een uitgebreide beroepsveldverkenning.

voltooiing

De studenten voltooien de bachelor in gezondheidswetenschappen met een eindexamen en het schrijven van een bachelorscriptie. Dit kan de basis zijn voor de studie-exposé en de daaropvolgende masterproef.

De bachelorscriptie dient voor de ontwikkeling en het bewijs van theoretische en methodische competenties van gezondheidswetenschappelijk werk. Een methodisch correcte en systematische voorbereiding van een wetenschappelijk werk en de wetenschappelijk correcte presentatie van de resultaten (mondeling en schriftelijk) moeten worden bewezen. De structuur moet al overeenkomen met een wetenschappelijk werk.

Voor meer informatie over de toelatingseisen en het aanvraagproces en de data en deadlines, bezoek onze website www.kl.ac.at.

Laatst bijgewerkt op mrt 2018

Over de school

The University aims to play a groundbreaking role in the advancement of health-related science and technology, focusing on four areas of study: health sciences, human medicine, psychotherapy and couns ... Lees meer

The University aims to play a groundbreaking role in the advancement of health-related science and technology, focusing on four areas of study: health sciences, human medicine, psychotherapy and counselling, and neurorehabilitation. Lees Minder
Krems an der Donau