Bachelor in de gezondheidszorg
210 ECTS-credits
Inname 20
Degree-programma in fysiotherapie
Campus: Satakunnankatu 23, Pori

Belangrijke data

Toepassingstermijn: januari 2020
Toelatingsexamen: april 2020
Studies beginnen: herfst 2020

De experts van beweging en functionele capaciteit

Een fysiotherapeut is in staat om samen met een cliënt een kwalitatief, evidence-based fysiotherapieplan op te stellen en het plan te baseren op beoordeling, de behoeften van de cliënt en klinische redenering. Het Degree-programma in fysiotherapie opent mogelijkheden om te werken op het gebied van revalidatie, zowel in de private als in de publieke sector. Na je afstuderen heb je het recht om de beroepstitel fysiotherapeut te gebruiken zoals vastgelegd in een decreet.

SAMK-studenten worden aangenomen

Je kunt werken op het gebied van revalidatie, zowel in de private als in de publieke sector. Je kernkennis ligt op het gebied van beoordeling en ondersteuning van beweging en functie. Je kunt werken met mensen van alle leeftijden in ziekenhuizen, gezondheidscentra, particuliere praktijken, industrie, sportclubs, klinieken en niet-gouvernementele organisaties.

 • Fysiotherapeut (AMK).
 • Bachelor in de gezondheidszorg.
 • Een instructeur in aangepaste fysieke activiteit.

Moderne en veelzijdige campus

De nieuwe SAMK-campus bevindt zich in het centrum van Pori en is de toekomstige leeromgeving.

 • Meer dan 4000 studenten.
 • Gediversifieerd: bedrijfsleven, gezondheidszorg en sociale voorzieningen, technologie, toerisme.
 • Rond 600 graden per jaar.
 • Goede verkeersverbindingen: gelegen naast het Traveling Center van Pori. Het is gemakkelijk te bereiken met een lokale of lange afstandsbus en op loopafstand van de luchthaven.

Inhoud

 • Communicatie- en interactievaardigheden.
 • Vereisten en competenties van het toekomstige beroep.
 • Menselijke functionele en verplaatsingscapaciteit.
 • Op bewijs gebaseerde methoden van fysiotherapie.
 • Praktische training.
 • Onderzoek en ontwikkeling van fysiotherapie.

Een fysiotherapeut is in staat om samen met een cliënt een kwalitatief, evidence-based fysiotherapieplan op te stellen en het plan te baseren op beoordeling, de behoeften van de cliënt en klinische redenering. De fysiotherapeut houdt rekening met de ethische richtlijnen, wetgeving en effectiviteit in zijn of haar werk. Hij of zij heeft goede interculturele, interactieve en educatieve vaardigheden en kan deelnemen aan projecten met multidisciplinaire samenwerking.

internationaliteit

Internationaliteit is geïntegreerd als een natuurlijk onderdeel van de opleiding. Internationaliteitsbekwaamheid manifesteert zich als taalvaardigheden, interactieve vaardigheden en culturele competentie. De student opereert in groepen en netwerken met mensen van verschillende culturele achtergronden die interculturele communicatievaardigheden ontwikkelen. De student heeft ook de mogelijkheid om studies of praktijktrainingen in het buitenland af te ronden.

Na je afstuderen heb je het recht om de beroepstitel fysiotherapeut te gebruiken zoals vastgelegd in een decreet. Verdere informatie .

De nationale autoriteit voor Medicolegal Affairs (TEO) en het provinciale staatsbureau houden toezicht op de fysiotherapiepraktijk, die wordt gereguleerd door effectieve wetgeving, waarden, beroepsethiek en praktijken in fysiotherapeutische settings. Verdere informatie .

Praktische training en proefschrift

De praktische training introduceert de student tot praktische werktaken die essentieel zijn, vooral voor de professionele vaardigheden en voor de toepassing van kennis en vaardigheden in professioneel werk. De praktische training kan worden voltooid in de particuliere of openbare sector, als ondernemer of in een andere afzonderlijk goedgekeurde werkomgeving die aan de gestelde criteria voldoet, in Finland of in het buitenland.

In het proefschrift laat je zien dat je in staat bent om je kennis en vaardigheden toe te passen in praktische expert taken gerelateerd aan de professionele studies.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 3 andere vakken van Satakunta University of Applied Sciences »

Laatst bijgewerkt op May 5, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
aug 2019
Duration
42 maanden
Voltijd
Prijs
7,000 EUR
per academisch jaar voor niet-EU / EER-studenten
Op locaties
Op datum
Begindatum
aug 2019
Aanmeldingslimiet

aug 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum