Bachelors In Verpleegkunde

Cyprus Science University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelors In Verpleegkunde

Cyprus Science University

Dit programma kan ook in het Engels worden aangeboden als inschrijvingsnummers maximaal 20 studenten zijn ..

Verzorging

Programma Tanımı

Nursing; Is een gezondheidsdiscipline die de gezondheid van het individu, de familie en de samenleving beschermt, een wetenschap en sanitair voor het behoud, ontwikkelen en verstrekken van noodzakelijke behandeling en zorg in geval van ziekte. Verpleegkunde is voornamelijk betrokken bij diensten zoals verpleegzorg, onderwijs, onderzoek en management voor gezonde en zieke personen. Verpleegkunde is een van de beroepen die nodig zijn in Turkije en in de wereld en tegelijkertijd is een beroep met mogelijkheden om op verschillende terreinen werkzaam te zijn.

Het doel van de verpleegkundestudie is om verpleegkundigen voor personen, gezinnen en gemeenschappen zorg te bieden voor kwalitatieve en veilige verpleegzorg in termen van holistisch oogpunt, als het gaat om ziekte, om competentie in hun beroep te ontwikkelen, om uit te voeren Verpleegkundige rollen zoals onderwijs, onderzoek en management, Opleiding van afgestudeerden die in staat zijn om bloedgebonden kennis te gebruiken, deel te nemen aan wetenschappelijk onderzoek op gezondheidsgebied, mensen en collectief te respecteren, gevoelig te zijn voor sociale problemen en hun professionele en persoonlijke ontwikkeling voort te zetten.

Het Departement Verpleegkunde is geopend in het academiejaar 2014-2015 in de faculteit gezondheidswetenschappen van de Cyprus Science University. De opleidingsperiode van de verpleegafdeling is 8 semesters en het is verplicht de cursussen bij te wonen. Het werd geopend in het academiejaar 2014-2015 in de Faculteit der Gezondheidswetenschappen van de Cyprus Science University. De opleidingsperiode van de verpleegafdeling is 8 semesters en het is verplicht de cursussen bij te wonen. Het werd geopend in het academiejaar 2014-2015 in de Faculteit der Gezondheidswetenschappen van de Cyprus Science University. De opleidingsperiode van de verpleegafdeling is 8 semesters en het is verplicht de cursussen bij te wonen.

Onze taal is Turkisch. De cursussen in het programma worden geleerd door de academische medewerkers van de academische medewerkers van de universiteit en de klinische praktijkcursussen worden verstrekt door het ministerie van volksgezondheid van Nicosia Lefkoşa. Burhan Nalbantoğlu State Hospital en Girne Dr. Het wordt uitgevoerd in het Akçiçek Ziekenhuis. Onze studenten studeert af aan het programma met de titel Verpleegster door de volledige professionele praktijken en stages in het programma af te ronden. Na afstuderen van verpleegkunde hebben onze afgestudeerden de mogelijkheid om in veel landen van de wereld te werken door hun diploma's. Succesvolle afronding van het bacheloropleidingsprogramma; Het kan werken in preventieve, curatieve en rehabilitatieve diensten, in particuliere en volksgezondheidsinstellingen, universiteiten, staatshospitalen, scholen en fabrieken, in gezinshospitalen.

Ders Programi Indir

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Turks


Laatst bijgewerkt op August 18, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Locations
Turkije - Ozanköy Köyü, Ankara
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Turkije - Ozanköy Köyü, Ankara
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan