Lees de Officiële Beschrijving

Programmabeschrijving

Voor het verspreiden van beeldvormingskennis, vaardigheden

Doelstellingen van ons flexibele, intermitterende, parttime, online learning (OL) -programma:

 • om inzicht te verschaffen in de beeldvormende theorie, technieken en analyse
 • om onderzoeksplanning te ontwikkelen
 • om interpretatie mogelijk te maken
 • om beeldvormend onderzoek te relateren aan klinische toepassingen

Online leren

Toegang tot onderwijs van wereldklasse aan de Universiteit van Edinburgh, met behoud van uw lokale professional

Onze online studenten hebben niet alleen toegang tot de uitstekende bronnen van Edinburgh, maar worden ook onderdeel van een ondersteunende online community, die studenten en docenten van over de hele wereld bij elkaar brengt.

Programmastructuur

Je kunt ervoor kiezen om te studeren voor het Certificaat-, Diploma- of Masters-niveau.

Je mag maximaal 30 credits per semester volgen, 60 credits per jaar.

Postgraduate Professional Development (PPD)

Gericht op werkende professionals die hun kennis willen vergroten via een cursus op postacademisch niveau, zonder de tijd of financiële toewijding van een volledige Masters, een Postgraduate Diploma of een Postgraduate Certificate.

U mag maximaal tweeëntwintig studiepunten van cursussen volgen via ons PPD-schema. We bieden online cursussen met een draagtijd van maximaal 11 weken. Deze leidden tot een postgraduate toekenning van studiepunten door de Universiteit van Edinburgh. Als alternatief, na een jaar cursussen volgen, kunt u ervoor kiezen uw studiepunten over te dragen en door te studeren naar een hogere prijs voor een Masters, Postgraduate Diploma of Postgraduate Certificate-programma.

Hoewel PPD-cursussen gedurende een jaar verschillende startdatums hebben, kun je in de maand september alleen een Masters-, Postgraduate Diploma- of Postgraduate Certificate-programma starten. Elke tijd besteed aan het bestuderen van PPD zal worden afgetrokken van de tijd die je nog hebt om een ​​Masters, Postgraduate Diploma of Postgraduate Certificate-programma te voltooien.

Online leeropties. Let op: individuele keuzevakken worden alleen uitgevoerd als er minimaal 3 studenten aan de cursus deelnemen.

Leerresultaten

 • Beschrijf het volledige spectrum van beeldvormingstheorie, -technieken, -analyse en -toepassingen.
 • Bespreek hoe beeldvorming wordt gebruikt om zowel normale als abnormale processen en functies te onderzoeken (klinisch en in onderzoek).
 • Voel je zelfverzekerd om goed ontworpen, methodologisch verantwoord en praktisch onderzoek te doen met behulp van imaging.
 • Maak een methodologie voor het ontwerpen van een studie.
 • Analyseer resultaten en gebruik statistieken zoals toegepast op beeldvormingsstudies.
 • Houd rekening met gezondheids- en veiligheidsvoorschriften en wetgeving met betrekking tot beeldvorming.
 • Vertalen van fundamenteel beeldonderzoek naar de klinische arena.
 • Wees bevoegd om een ​​kritisch beeld te vormen van bestaand onderzoek, in het bijzonder met een bewustzijn van reproduceerbaarheid en betrouwbaarheid van technieken, bronnen van bias in onderzoek en klinisch.
 • Demonstreer innovatie voordat u hun werk bespreekt en presenteert aan hun collega's.
 • Ontwikkeling van vaardigheden bij het formuleren van subsidies en onderzoeksvoorstellen.
 • Ontwikkel de hulpmiddelen om zelfstandig onderzoek te initiëren en uit te voeren en publiceerbare samenvattingen van onderzoek te produceren.
 • Ontwikkel goede praktijken in communicatie en samenwerking met behulp van moderne online communicatiehulpmiddelen.
 • Verwerven van beeldvormingskennis om deel te nemen aan nieuwe ontwikkelingen.

Carrièremogelijkheden

Klinisch afgestudeerden zullen het programma verlaten met verbeterde vaardigheden op het gebied van klinisch beeldbeheer en zullen ook beter in staat zijn om bedrijven en bedrijven te adviseren die instrumenten en technieken ontwikkelen voor hun specialiteiten, waarbij beeldvorming vereist is. Voor preklinisch gefocuste studenten breidt een vaardighedenset voor beeldvorming de academische mogelijkheden uit en heeft meer kans om te helpen met translationele technieken die nodig zijn om de preklinische en klinische wetenschappen te overbruggen.

De graad zal ook aantrekkelijk zijn als een voorlopige kwalificatie voordat een loopbaanopleiding wordt gevolgd in het ziekenhuis Medische Fysica (voor natuurkundigen en ingenieurs), evenals een voorlopige kwalificatie voordat een doctoraats- of onderzoekwetenschapper wordt gevolgd met betrekking tot medische fysica, medische beeldvorming, biomechanica in de academische wereld of industrie.

Toelatingseisen

Een Britse 2: 1 graad, of zijn internationale equivalent, in geneeskunde, diergeneeskunde, radiologie, radiografie, radiotherapie, verpleegkunde, biologische wetenschappen, biomedische wetenschappen, farmacologie, scheikunde, natuurkunde, techniek, beeldanalyse, beeldverwerking, informatica, Informatica, Neurologie, Neurochirurgie, Psychiatrie, Psychologie, Stroke Medicine, Geriatrie / Geneeskunde van de Ouderen of Neurowetenschappen.

We kunnen uw aanvraag ook overwegen als u minimaal 3 jaar werkervaring heeft op een gerelateerd wetenschappelijk gebied, bijvoorbeeld in een ziekenhuis of onderzoekslaboratoria. Neem contact op met het programmateam om te controleren voordat je je aanmeldt.

Engelse taalvereisten

Alle aanvragers moeten een van de volgende kwalificaties hebben als bewijs van hun Engelse taalvaardigheid:

 • een undergraduate of master degree, die werd onderwezen en beoordeeld in het Engels in een Engelssprekend Engels land zoals gedefinieerd door UK Visas and Immigration
 • IELTS Academic: totaal 6.5 (minstens 6.0 in elke module)
 • TOEFL-iBT: totaal 92 (minstens 20 in elke module)
 • PTE (A): totaal 61 (ten minste 56 in elk van de secties "Communicatieve vaardigheden"; de secties "Vaardigheden inschakelen" worden niet in aanmerking genomen)
 • CAE en CPE: totaal 176 (minimaal 169 in elke module)
 • Trinity ISE: ISE II met onderscheidingen in alle vier componenten

Graden die in het Engels worden onderwezen en beoordeeld, mogen niet meer dan drie jaar oud zijn aan het begin van je opleiding. Taalproeven mogen niet ouder zijn dan twee jaar aan het begin van je opleiding.

Beurzen en financiering

Britse staatsburgers, mensen met een vaste status en een aantal EU-onderdanen die niet in het VK wonen, kunnen in aanmerking komen voor een postuniversitaire lening tegen honoraria - en in sommige gevallen kosten van levensonderhoud.

Opleiding te volgen in:
Engels
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Zie 34 andere vakken van The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine »

Laatst bijgewerkt op October 24, 2018
Deze cursus is Online
Begindatum
Sept. 9, 2019
Duration
2 - 6 jaar
Deeltijd
Prijs
15,500 GBP
(MSc). 10.335 GBP (PgDip). 5,170 GBP (PgCert).
Deadline
Aug. 30, 2019
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 9, 2019
Aanmeldingslimiet
Aug. 30, 2019

Sept. 9, 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Aug. 30, 2019
Einddatum