Read the Official Description

Overzicht

Geïnteresseerd in hoe het eruit ziet achter de gevel van ziekenhuizen of verzekeringsmaatschappijen? U wilt werken op het grensvlak tussen gezondheid en economie? Als je doet veel belang hechten aan praktische ervaring, de dual gezondheid bachelor management is gewoon recht voor je. Door de wekelijkse verandering tussen praktijk in uw bedrijf en theorie op de campus kunt u uw kennis direct toe te passen.

Gegevens en feiten over het Department of Health Management

 • Studieduur: 7 semesters
 • Graad: Bachelor of Arts
 • Inschrijving: WS 1 oktober
 • Toepassing: oktober 01-31 augustus
 • Plaatsen van de studie: Berlijn, Düsseldorf, Erfurt, Hamburg, München
 • Focus ofwel: beheer van het ziekenhuis, zorg management, gezondheid economie, praktijk management

De inhoud van het Department of Health Management

Onze duale opleiding Health Management bereidt je voor op een verantwoordelijke positie in de gezondheidssector voor - en maakt je zo expert in een sector met een groot ontwikkelingspotentieel en zeer goede vooruitzichten op een baan:

 • U vindt de economische fundamenten en de politieke juridische kader van de gezondheidszorg te verwerven.
 • Ze gaan met de vraagstukken van sociaal beleid en case management.
 • Je maakt kennis met de technologie in de gezondheidszorg en maak kennis met boekhoudsystemen weten.

Stroming in de studie

Ze tonen de opleiding in aanvulling op de klassieke business administration onderwerpen diepgaande specialisatie onderwerpen. De cursus inhoud zijn verdeeld over verschillende gebieden van bekwaamheid.

Depressies in de Department of Health Management

Door te kiezen voor een depressie, bieden wij uit de 6de Semester de gelegenheid versterkt in een gebied van de gezondheidszorg te specialiseren en voor te bereiden zo specifiek op uw droombaan.

Depressie Ziekenhuismanagement

De depressie kliniek directie bereidt aspirant-professionals op het succesvolle gebruik in het beheer van klinieken en ziekenhuizen voor en voorziet in de nodige instrumenten. U vindt de huidige uitdagingen en trends te weten te leren, en zijn in staat om alle financiële beslissingen, strategieën en processen te begrijpen in bedrijven en om na het afstuderen. Deze unieke opleiding, verdien je zeer populair en zeer aantrekkelijk voor clinics kwalificaties met optimale carrièremogelijkheden.

Depressie Care Management

Deze depressie zal u voor te bereiden op een succesvolle toepassing in de zorg management. Na het voltooien van je studie heb je een overzicht van de belangrijkste uitdagingen en trends, en in staat zijn om alle beslissingen, strategieën en processen te begrijpen in zorginstellingen te beoordelen en vorm. Na het bestuderen van het operationele beheer en strategisch management van verpleeghuizen kennen en kunnen ze te bestrijden.

Depressie Health Economics

Verdiepen Health Economics bereidt je voor op het gebruik in de gezondheidszorg. Na het voltooien van je studie heb je een overzicht van de bedrijfsprocessen in de gezondheidszorg en gedetailleerd inzicht in bedrijfsprocessen, strategieën en gegevens van hun bedrijf te krijgen. Ze leren de huidige uitdagingen en trends te leren kennen en in staat zijn om alle beslissingen, strategieën en processen te begrijpen in en rond bedrijven in de gezondheidszorg en gecontroleerd op efficiëntie.

Verdiepen praktijk management

Verdiepen Practice Management bereidt je voor op de succesvolle werking van kleinere bedrijven in de gezondheids-industrie. Na het voltooien van je studie hebben onderzocht structuren en processen in een operatie gezondheid onder de organisatorische en economische aspecten, ontworpen en geoptimaliseerd. Je krijgt aan de huidige uitdagingen en trends weet, op maat gemaakte deskundigheid helpt economisch succesvolle praktijk management.

Toelating om te studeren

Ze kunnen worden toegelaten tot undergraduate studies aan de IUBH als u één van de volgende voorwaarden voldoen:

Toelatingsvoorwaarden

 • Studeren met (gespecialiseerde) Abitur

Als een aanvrager van een toelating tot de universiteit diploma (Abitur) of technische hogeschool (technisch baccalaureaat) kunt u rechtstreeks worden toegelaten tot de dubbele bachelor studie aan de IUBH.

 • Studeren zonder Abitur

Zonder (technische) middelbare school één ingang is mogelijk als u de volgende ervaring te brengen:

Ten minste twee jaar beroepsopleiding en ten minste drie jaar ervaring.

Ook, een brief of een meester upgrading training (zoals CCI-Fachwirt / of actief zijn in gastheer / in) geven recht op start te bestuderen.

 • Toelatingseisen voor aankomende studenten uit het buitenland

Als buitenlandse kandidaat moet je een toelating tot de universiteit kwalificatie, dat is het Duitse equivalent hebben. In uw aanvraag, moet je kennis van de Duitse taal te bewijzen op het niveau C1, daarnaast krijgt u de interne toelating tot de universiteit test uit te voeren.

Wij garanderen u een plek!

Je moet er bang om op te staan ​​aan het einde van de geldigheidsduur vrijblijvend? Neem dan contact op: Wij garanderen u een plaats!

Om te studeren met ons, we hebben twee versies:

 • Regelmatige studie start in de dual degree: Als je hebt gevonden met onze hulp aan de basislijn een geschikte praktische werking en de studie contract is ondertekend, u al uw reguliere duale studies te starten.
 • Studie start in afstandsonderwijs: De zoektocht naar een praktische werking was niet succesvol, totdat de deadline? Ze willen dat onze studies onderzoeken grondig ieder geval eerst? Geen probleem: Start de eerste learning semester op afstand en gebruik maken van de extra tijd voor de zoektocht naar een praktische werking. Als u tot het begin van het tweede semester vond een praktijk partner en de studie contract werd ondertekend, ga dan, na het passeren van de examens van het eerste Semester, dual in reguliere studies. (Over de eisen van de dubbele studies zie hierboven)

Let op: De studie cursus garantie wordt alleen gegarandeerd als de toelatingseisen voor de dual degree programma wordt voldaan.

Carrièremogelijkheden in het Department of Health Management

De zorgmarkt met een marktaandeel van ongeveer 10%, voornamelijk banenmotor, een vernieuwer en een belangrijk exportproduct. Hij is een snel groeiend gebied, niet alleen voor klassieke medische beroepen. De grote vraag naar gekwalificeerde specialisten en managers met een zakelijke achtergrond, genieten van uitstekende vooruitzichten in een spannende omgeving.

Program taught in:
Duits
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Duration
7 semesters
Deeltijd
By locations
By date
Begindatum
Oct. 2019
Application deadline
Begindatum
Oct. 2019
Application deadline
Begindatum
Oct. 2019
Application deadline
Begindatum
Oct. 2019
Application deadline

Oct. 2019

Location
Application deadline
Einddatum
Location
Application deadline
Einddatum
Location
Application deadline
Einddatum