Biomedical Engineering (BME)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Biomedical Engineering (BME) is de toepassing van technische principes en design concepten geneeskunde en biologie voor de toepassing in de gezondheidszorg (bijvoorbeeld diagnostische of therapeutische). BME is snel voortschrijdende en het produceren van belangrijke innovaties die onze kwaliteit van leven te verbeteren. De BME Program bij PPU werd in 1997 opgericht om gelijke tred te houden met de wereldwijde ontwikkelingen op het gebied van technologie met betrekking tot de gezondheidszorg en biomedische apparatuur.

De eerste van zijn soort in Palestina, de BME-programma leidt tot een B.Sc. graad in Biomedical Engineering. Het curriculum is opgesteld om aan de behoeften van de lokale medische gemeenschap te passen; daarom gericht op medische instrumenten en hun toepassingen naast ontwikkeling en onderhoud.

BME Doelstellingen van het programma

  • Het aanbieden van gespecialiseerd hoger onderwijs in gevestigde en opkomende disciplines van wetenschap en technologie.
  • Het verstrekken van de Palestijnse gezondheidssector met biomedische ingenieurs die wetenschappelijke theorie vaardigheden en het vermogen om onderhoud van medische apparatuur te hebben.
  • Het voorbereiden van goed opgeleide menselijke hulpbronnen op het gebied van wetenschap en technologie, met bijzondere nadruk op de kwaliteit van programma's.
  • Uitbreiding van graduate studies en het ondersteunen van wetenschappelijk onderzoek en professionele studies in het streven van de bevordering van dienstverlening aan de gemeenschap en de bilaterale contacten met het bedrijfsleven.
  • Het ontwikkelen van student persoonlijkheidskenmerken van nationale trots en beroepsethiek via een evenwichtig programma dat is rijk aan buitenschoolse activiteiten overwogen een integraal onderdeel van het studentenleven op de campus te vormen.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Palestine Polytechnic University (PPU) has witnessed quantum leaps in a short three-decade time during which it had been developed from a community college with few scattered buildings and limited pro ... Lees meer

Palestine Polytechnic University (PPU) has witnessed quantum leaps in a short three-decade time during which it had been developed from a community college with few scattered buildings and limited programs to a full entrepreneur University with several colleges offering graduate and undergraduate programs. The University’s diversified academic programs were not only tailored responding to the community needs, but they have also been developed qualitatively to compete in national and regional dimensions. Development on the level of research and community services provided have also been witnessing major leaps in the establishment of several multi-disciplinary centers of excellences that possess quality-certified laboratories and facilities that are capable of providing professional standardized testing and consultancies to various national development sectors. Lees Minder