Biomedical Engineering (BME)

Palestine Polytechnic University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Biomedical Engineering (BME)

Palestine Polytechnic University

Biomedical Engineering (BME) is de toepassing van technische principes en design concepten geneeskunde en biologie voor de toepassing in de gezondheidszorg (bijvoorbeeld diagnostische of therapeutische). BME is snel voortschrijdende en het produceren van belangrijke innovaties die onze kwaliteit van leven te verbeteren. De BME Program bij PPU werd in 1997 opgericht om gelijke tred te houden met de wereldwijde ontwikkelingen op het gebied van technologie met betrekking tot de gezondheidszorg en biomedische apparatuur.

De eerste van zijn soort in Palestina, de BME-programma leidt tot een B.Sc. graad in Biomedical Engineering. Het curriculum is opgesteld om aan de behoeften van de lokale medische gemeenschap te passen; daarom gericht op medische instrumenten en hun toepassingen naast ontwikkeling en onderhoud.

BME Doelstellingen van het programma

  • Het aanbieden van gespecialiseerd hoger onderwijs in gevestigde en opkomende disciplines van wetenschap en technologie.
  • Het verstrekken van de Palestijnse gezondheidssector met biomedische ingenieurs die wetenschappelijke theorie vaardigheden en het vermogen om onderhoud van medische apparatuur te hebben.
  • Het voorbereiden van goed opgeleide menselijke hulpbronnen op het gebied van wetenschap en technologie, met bijzondere nadruk op de kwaliteit van programma's.
  • Uitbreiding van graduate studies en het ondersteunen van wetenschappelijk onderzoek en professionele studies in het streven van de bevordering van dienstverlening aan de gemeenschap en de bilaterale contacten met het bedrijfsleven.
  • Het ontwikkelen van student persoonlijkheidskenmerken van nationale trots en beroepsethiek via een evenwichtig programma dat is rijk aan buitenschoolse activiteiten overwogen een integraal onderdeel van het studentenleven op de campus te vormen.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Arabic (Jordan)
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Staat Palestina - Hebron
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2019
Staat Palestina - Hebron
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan