Read the Official Description

Biomedical Engineering (BME) is de toepassing van technische principes en design concepten geneeskunde en biologie voor de toepassing in de gezondheidszorg (bijvoorbeeld diagnostische of therapeutische). BME is snel voortschrijdende en het produceren van belangrijke innovaties die onze kwaliteit van leven te verbeteren. De BME Program bij PPU werd in 1997 opgericht om gelijke tred te houden met de wereldwijde ontwikkelingen op het gebied van technologie met betrekking tot de gezondheidszorg en biomedische apparatuur.

De eerste van zijn soort in Palestina, de BME-programma leidt tot een B.Sc. graad in Biomedical Engineering. Het curriculum is opgesteld om aan de behoeften van de lokale medische gemeenschap te passen; daarom gericht op medische instrumenten en hun toepassingen naast ontwikkeling en onderhoud.

BME Doelstellingen van het programma

  • Het aanbieden van gespecialiseerd hoger onderwijs in gevestigde en opkomende disciplines van wetenschap en technologie.
  • Het verstrekken van de Palestijnse gezondheidssector met biomedische ingenieurs die wetenschappelijke theorie vaardigheden en het vermogen om onderhoud van medische apparatuur te hebben.
  • Het voorbereiden van goed opgeleide menselijke hulpbronnen op het gebied van wetenschap en technologie, met bijzondere nadruk op de kwaliteit van programma's.
  • Uitbreiding van graduate studies en het ondersteunen van wetenschappelijk onderzoek en professionele studies in het streven van de bevordering van dienstverlening aan de gemeenschap en de bilaterale contacten met het bedrijfsleven.
  • Het ontwikkelen van student persoonlijkheidskenmerken van nationale trots en beroepsethiek via een evenwichtig programma dat is rijk aan buitenschoolse activiteiten overwogen een integraal onderdeel van het studentenleven op de campus te vormen.
Program taught in:
Engels
Arabic (Jordan)

See 1 more programs offered by Palestine Polytechnic University »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Aug. 2019
Duration
By locations
By date
Begindatum
Aug. 2019
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
Einddatum