Biomedische engineering belangrijke

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Biomedical Engineering (BME) is een revolutionair en lonende veld: biomedische ingenieurs zijn op de voorgrond van medische doorbraken die de kwaliteit van leven voor miljoenen mensen over de hele wereld te verbeteren. Een deel van de innovaties die ze hebben gecreëerd onder andere kunstmatige organen, systemen voor medische beeldvorming, laserchirurgie, bloedanalysatoren, automatische bewaking patiënt, en revalidatie apparatuur en procedures. Speciale gebieden omvatten cel en tissue engineering, biomechanica, Bioinstrumentation, orthopedische techniek, klinische engineering, biomaterialen, revalidatie, medische beeldvorming, en systemen fysiologie. Het programma is gericht op het succes van de studenten en onze educatieve doelstellingen beschrijven wat afgestudeerden van de belangrijkste do na het afstuderen.

Bio Med

Biomedical Engineering Feiten op een rij

  • Westerse studenten New England University produceren bekroonde onderzoek en ontwerp projecten. Al onze Senior Design Projects over de afgelopen negen jaar zijn gepubliceerd en gepresenteerd op regionale of nationale technische conferenties.
  • Landelijk is 20 procent van de biomedische engineering afgestudeerden gaan naar de medische school. Bij Western New England University, de gewenste pre-med cursussen passen direct in de BME curriculum.
  • Achtendertig procent van de studenten studeert biomedische technologie aan Western New England University zijn vrouwen.
  • Veel van onze studenten strijden om en worden bekroond met prestigieuze zomer stages in het hele land.

Flexibiliteit in het curriculum

BME biedt een breed scala van gebieden van specialisatie, met inbegrip van sporen in de geneeskunde en de industrie. Herkennen van deze, bieden wij flexibiliteit in onze curriculum dat kun je keuzevakken die jou het meest interesseren kiezen.

An Ideal Pre-medische graad

Als je carrière plannen omvatten de medische school, Biomedische Technologie is de belangrijkste voor u. Wij bieden uitstekende pre-medische advisering en mogelijkheden om klinische blootstelling bij de lokale ziekenhuizen krijgen. Premedical cursussen passen direct in de BME curriculum.

Biomedische ingenieurs het unieke vermogen om als een brug tussen techniek en geneeskunde. De snelle vooruitgang van hoogwaardige technologie in alle medische specialismen is toegenomen de vraag naar ingenieurs die hebben een diepte van kennis in zowel engineering en fysiologie. Biomedische ingenieurs een belangrijke bijdrage leveren aan de samenleving door het verbeteren van de patiëntenzorg en uiteindelijk het verbeteren van de kwaliteit van leven voor anderen. Western New England University biedt Biomedical Engineering studenten met een stevige technische achtergrond en een diepgaand begrip van de menselijke fysiologie, anatomie en biologie die nodig zijn om een ​​succesvol biomedisch ingenieur zijn. Het curriculum is ontworpen voor maximale flexibiliteit, waardoor studenten keuzevakken die van het grootste belang te kiezen. In de junior en senior jaar, studenten kiezen uit vier "sequence keuzevakken," twee technische keuzevakken, evenals een reeks van vijf algemene vorming die de Universiteit van de eis te voldoen voor een perspectief op ethiek, geschiedenis, esthetica, geïntegreerde liberale en professioneel leren, culturele studies, en de sociale en gedragsproblemen. Studenten worden in elk van de laatste vier semesters door laboratoriumwerk, cursussen blootgesteld aan de grote fysiologische systemen, en door het sluitstuk Senior Design Project.

Carrièremogelijkheden

De Biomedical Engineering programma op Western New England University is ontworpen om studenten voor te bereiden op zowel directe werkgelegenheid of voor de toelating om af te studeren of medische school. De vraag naar biomedische ingenieurs groeit naarmate meer en meer technologie is het vinden van zijn weg in alle takken van de geneeskunde. Aangezien het gebied van biomedische technologie is zo breed, veel van onze afgestudeerden kiezen om hun kennis in graduate of professioneel school specialiseren door het nastreven van een MS, PhD, of MD graad. Onze afgestudeerden zijn werkzaam in de medische instrumenten en hulpmiddelen industrie, farmaceutische bedrijven, biotechnologische bedrijven, onderzoeksinstellingen en ziekenhuizen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

This Western New England University website conveys a rich and powerful portrait of a special institution that provides outstanding educational opportunities for all students.

This Western New England University website conveys a rich and powerful portrait of a special institution that provides outstanding educational opportunities for all students. Lees Minder