Lees de Officiële Beschrijving

Master of Science in de biomedische wetenschappen

De focus van de masteropleiding in de biomedische wetenschappen (MSc) ligt op de biomedische sector. Alle cursussen en lezingen worden gegeven in het Engels, de loop structuren zijn strikt modulair. Alle academische en examenresultaten zijn genoteerd als credits volgens het European Credit Transfer System (ECTS). Derhalve internationale erkenning wordt gewaarborgd. '

Graad: Master of Science

Duur: 4 Semester

Accreditatie: Reaccreditation door ASIIN (Duitse Accreditatie Association) tot en met 30 september 2014

Toelatingsvoorwaarden: Bachelor of gelijkwaardig in de biologische wetenschappen, rang ten minste "goed" (2,0). Bewijs van cursussen gelijk aan 6 ECTS in de volgende onderwerpen: Moleculaire Biologie / genetica, immunologie, microbiologie, menselijke biologie en fysiologie. Vaardigheid in het Engels (voor internationale kandidaten: paper-TOEFL: minimale score van 550, Computer-based TOEFL: minimale score van 213, of Internet-based TOEFL: minimale score van 79. Het origineel TOEFL-score rapport moet door ETS worden verzonden, onze instelling code is 7977.) Elke aanvraag wordt door de Toelating Comité worden onderzocht.

Start: Elke Winter Term

Taal: Engels

Kosten: alleen semester kosten, geen collegegeld

Locatie: Rheinbach

Toepassing

Aankomende studenten moeten toepassen via een online-based systeem. U vindt de link naar de online applicatie systeem onderaan deze pagina te vinden. De deadline voor internationale studenten uit niet-EU-landen op 15 mei van elk jaar en voor studenten uit Duitsland en andere EU-landen 15 september van elk jaar. Houd er rekening mee dat de aanvragen die binnenkomen na de deadline, komen niet in aanmerking.

Voordat u begint met het invoeren van uw gegevens in het online-aanvraagformulier, kunt u ervoor zorgen dat u alle documenten die nodig zijn voor de toepassing klaar:

  • Originele Certificaat van uw eerste academische graad waaronder transcripties en vertalingen van beide documenten in Duits of Engels (indien zij in een andere taal dan het Engels of Duits uitgegeven)
  • Certificaat van APS (voor aanvragers die hun eerste graad in China afgerond, Vietnam en Mongolië)
  • Bewijs van voldoende kennis van het Engels (TOEFL IBT: score van 79 of hoger, TOEFL CT: score van 213 of hoger, TOEFL PT: score van 550 of hoger, IELTS: score van 6.0 of hoger-Engels taal certificaten zijn geldig voor twee jaar vanaf de datum van afgifte
  • Kopie van de eerste twee pagina's van uw paspoort
Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
okt 2019
Duration
2 jaar
Voltijd
Prijs
Free
Op locaties
Op datum
Begindatum
okt 2019
Aanmeldingslimiet

okt 2019