Biomedische Wetenschappen MRes

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Deze cursus bereidt u voor een onderzoek opleiding of carrière in de biomedische wetenschap.

Onze afgestudeerden hebben een sterke track record van over te gaan tot gefinancierde PhD-training. De MREs kan ook dienen als natuurlijk een standalone Master's met een sterke nadruk op het biomedisch onderzoek.

Highlights

 • Uitstekende Afbeelding Resource en Biomedical Research faciliteiten om sterke kennis en vaardigheden onderzoek krijgen
 • Gedeelde campus met een van de grootste academische ziekenhuizen in het Verenigd Koninkrijk
 • Expertise in de klinische, epidemiologische en laboratorium onderzoek binnen de universiteit en St George's Hospital

Collegegeld *

 • 2016 binnenkomst UK en EU: £ 10.500
 • 2016 binnenkomst Non-EU (internationale): £ 22.000

* Kosten worden jaarlijks herzien

Entry Criteria

U moet voldoen aan zowel de in- en persoonlijke verklaring in aanmerking te nemen voor deze cursus. Alle kwalificaties moet zijn toegekend in de afgelopen vijf jaar (inclusief jaar van toepassing).

Undergraduate-diploma of gelijkwaardig *

Je moet normaal gesproken, of worden verwacht te bereiken, een minimum tweede klasse graad (2: 2) in een biomedische wetenschap of wetenschap gerelateerd onderwerp (of een gelijkwaardige buitenlandse kwalificatie).

* Moet worden ingevuld, toegekend en gecertificeerd door 1 augustus 2015.

Internationale kwalificaties

Wij accepteren gelijkwaardige kwalificaties opgedaan in andere landen. Als u graag een toelatingscommissie officier uw kwalificatie herzien, stuur dan een kopie van het aan pgadmiss@sgul.ac.uk~~V. Als uw kwalificatie is niet in het Engels, dan kunt u regelen om te kunnen worden vertaald door een beëdigd vertaler voordat deze naar ons.

Vermelding van internationale diploma gelijkwaardigheid

Naam van het land Titel van de kwalificatie RESULTAAT
Verenigde Staten Bachelor's degree in een relevant vakgebied GPA - 3.2
Canada Bachelor's graad in een relevant vakgebied GPA - 3,0 70% rang B
CHINA Bachelor's degree in een relevant vakgebied B 80%
Ghana Bachelor's degree van een Britse NARIC beursgenoteerde instelling in een relevant vakgebied 2: 2 50%
India Bachelor's honours / speciale licentie in een professionele en / of relevante vakgebied (vier jaar duurden) 60%
Pakistan Bachelor / Master's degree in een relevant vakgebied (vier jaar duurden) 60%
Nigeria Bachelor's graad in een relevant vakgebied GPA 3.0 2: 2 50% Grade C

* Alleen Guide, aan verandering onderhevig.

Als uw land niet wordt weergegeven, stuur een email naar onze postdoctorale admissions officer bij pgadmiss@sgul.ac.uk.

de Engelse taal

Als uw moedertaal niet het Engels, moet u het bewijs van uw Engels taalvaardigheid te bieden.

Engels taaltoetsen zijn slechts geldig voor twee jaar, als het Engels verandert van jaar tot jaar. Als u een test, die nu wordt beschouwd als verouderd hebt voltooid, kunt u gevraagd worden om een ​​ander te voltooien, hoewel de aanvragers alleen worden toegestaan ​​een maximum van twee test-pogingen binnen een periode van een jaar.

IELTS: Algemeen 7.0 met 6,5 in het luisteren, 6,5 in Reading, 7,0 in het schrijven en 6,5 in het spreken. Pearson Test: Pearson (PTE Academic) Test algemene 67 met 67 in Luisteren, 67 in Reading, 67 in schrijven, 67 in Spreken. Cambridge Engels Geavanceerd (Certificate in Advanced Engels): Cambridge Engels Geavanceerde overall 185 met niet minder dan 176 in elke sectie. Cambridge Engels: Proficiency (ook bekend als Certificate of Proficiency in het Engels): Cambridge Engels: Proficiency overall 185 met niet minder dan 176 in elke sectie

Andere essentiële criteria

Persoonlijke verklaring

U zal worden gevraagd om uw redenen te schetsen voor het aanvragen van de cursus in een korte persoonlijke verklaring op het aanvraagformulier.

Verwijzing

Je moet ook zorgen voor twee goede verwijzingen naar uw toepassing, beide van het afgelopen jaar te ondersteunen (vanaf de datum van de aanvraag). Een van deze moet een recente academische referentie zijn en de andere moeten ofwel een tweede academische referentie of een verwijzing professional / werkgever.

Uw scheidsrechters moet u weten goed genoeg, in een officiële hoedanigheid, te schrijven over u en uw geschiktheid voor het hoger onderwijs. Wij hebben geen referenties van familie, vrienden, partners, ex-partners of van jezelf te accepteren.

Referenties moeten worden ingediend op de Reference aanvraag formulier binnen twee weken na het maken van een aanvraag in te schrijven op deze cursus. Referenties moet betrekking hebben op uw geschiktheid voor de cursus en uw vermogen om deel te nemen in de academische werkwijzen volgens de begeleiding en vragen opgenomen op het formulier.

Carrière

De cursus is bedoeld voor studenten die willen een carrière in het biomedisch onderzoek, of het nu in de academische wereld, het bedrijfsleven of de overheid.

Afgestudeerden van deze cursus kan het gebruiken om voor te bereiden op een onderzoek graad of carrière in de biomedische wetenschappen. Als alternatief kan je het effectief voor het versnellen van uw ontwikkeling binnen je huidige carrière te vinden.

Eenmaal afgestudeerd aan deze cursus u kunt toepassen op de MBBS voltooien (Graduate Entry) graad of gebruik dit als een route naar een PhD.

Studeren

Het onderwijs wordt geleverd door een verscheidenheid van methoden, zoals grote groep lezingen gedeeld met andere postdoctorale studenten, vakspecifieke seminars en kleine groepssessies. U zal ook deelnemen aan self-directed studie en bredere lezen, alsook individuele en collectieve practica.

Onderwijs- en leermethoden

Tijdens de eerste termijn ontmoet je potentiële toezichthouders om vertrouwd te raken met onderzoeksactiviteiten binnen elke route en een passend project te werken identificeren. In grote lijnen, een onderwerp is aanvaardbaar als het onderzoek maakt gebruik van passende wetenschappelijke methoden en binnen het gebied van de biomedische wetenschappen, gezondheidszorg, of gezondheidszorg valt.

Self-gerichte studie

De self-directed component omvat de grondige studie van een gebied van belang, het ontwikkelen van onderzoek en presentatie vaardigheden en het verkrijgen van inzicht in de mogelijke carrière. Lerende leerde modellen is geconcentreerd in het najaar termijn, in deze tijd lezingen op de meeste dagen van de week worden gehouden, samen met practica. Uw onderzoek wordt dan afgerond van januari tot en met september.

Proefschrift projecten zullen de vergadering, analyse en interpretatie van gegevens te betrekken. Project titels en gebieden voor onderzoek zal worden geïdentificeerd door de module leiders en zal betrekking hebben op de door de student gekozen route.

Standalone modules zijn niet beschikbaar in deze MREs. evaluatiemethoden

Assessments zijn ontworpen om studenten te helpen met de voorbereiding van hun proefschrift. De beoordelingen zal u helpen om kritisch gepubliceerde werk te beoordelen, gebruik dan een geschikte experimentele opzet en analyse van experimentele data. Het maakt het ook mogelijk om de ontwikkeling van wetenschappelijk schrijven en presentatievaardigheden.

Alle modules worden beoordeeld door middel van schriftelijke opdrachten of een mondelinge presentatie, met uitzondering van de statistieken module die via onderzoek wordt beoordeeld. De twee optionele modules de overlegging van een 2.000-3.000 woord rapport. Naar aanleiding van het onderzoek, wordt u gevraagd worden om een ​​poster te presenteren op uw onderzoek.

Modules

Deze cursus bestaat uit vijf onderwezen modules (75 studiepunten): vier core modules en een van de twee andere optie modules. Alle vijf bereidt u voor het onderzoeksproject (105 studiepunten).

Core modules worden ingevuld door alle promovendi bestuderen van een Master's van Research (MREs), en omvatten:

 • Methoden en technieken: 15 studiepunten
 • Kritische beoordeling: 15 studiepunten
 • Statistieken: 15 studiepunten
 • Onderzoeksproject planning en beheer: 15 studiepunten

Er zijn nog twee gespecialiseerde optionele modules en u zult kiezen meest geschikt is voor uw onderzoeksgebied. De specialist optie modules bieden de theoretische basis voor het brede gebied waarin u uw laboratorium of klinisch onderzoek uit te voeren. Uw project wordt begeleid door een specialist onderzoeker van een van onze Research Institutes.

Optie module 1 Infection and Immunity: 15 studiepunten optie module 2 Moleculaire mechanismen van ontwikkeling en kanker: 15 studiepunten optie module 1 Infection and Immunity (15 studiepunten) Deze optionele module geeft u de mogelijkheid om het brede terrein van de infectie te bestuderen te geven, met een bijzondere focus op HIV, malaria en tuberculose; immuniteit met de nadruk op de moleculaire en cellulaire reacties op infectie, waaronder aangeboren en adoptie-immuunreacties en die reacties die schadelijk zijn. De module zal ook u inzicht te geven in therapeutische benaderingen voor infecties en hoe nieuwe sequencing technologieën en 'omics methodieken zijn het verstrekken van nieuwe inzichten in het menselijke microbiota, vatbaarheid voor infecties, het volgen van een besmettelijke ziekte en de onderliggende mechanismen van resistentie tegen antibiotica.

Optie module 2 Moleculaire mechanismen van ontwikkeling en kanker (15 studiepunten)

Als u ervoor kiest om deze optionele module bestuderen krijgt u de gelegenheid om uw theoretische kennis van de moleculaire mechanismen die de cellulaire ontwikkeling en differentiatie te reguleren en bij te dragen tot de ontwikkeling en progressie van kanker te ontwikkelen. De module zal cover zelfstandig signaalwegen in ontwikkeling en kanker. Het zal signaalwegen reguleren puberteit en vruchtbaarheid, zwangerschap en foetale ontwikkeling en de rol van de cilium ontwikkeling van vertebraten en ziekte. Het zal u ook inzicht te geven in hoe het genoom instabiliteit, veranderingen in de stofwisseling en angiogenese, cel-invasie en metastasen en mobiele veroudering van invloed op de ontwikkeling van kanker. Deze module profiteert ook van de opname van de rol van het immuunsysteem bij kanker en hoe de nieuwste technologieën en sequencing 'omics methodieken dragen bij nieuwe inzichten op dit gebied van onderzoek.

Hart- en wetenschappen

Cardiovascular Sciences is een multidisciplinaire groep van de universiteit, die klinische, chirurgische en fundamenteel onderzoek wetenschap deskundigheid smelt. Wij streven ernaar om de mechanismen van hart- en vaatziekten te begrijpen en rationale behandelingen en preventieve maatregelen te identificeren. Bepaalde gebieden van kracht zijn: atherosclerose en cardiovasculaire preventie, aritmie, plotselinge hartdood en cardiomyopathie en abdominale aorta-aneurysma's.

Voorbeeld toekomstige projecten:

 • Rol van progenitorcellen abdominale aorta aneurysma etiologie
 • Onderzoek naar de genetica in verband met een beroerte
 • De rol van PPAR-gamma agonisten naar de pathofysiologie van abdominale aorta
 • Inzicht in het effect van TLR4 agonisten op signaaltransductie in endotheelcellen
 • Moleculaire mechanismen die angiogenese
 • De rol van de aangeboren en verworven immuniteit in onstabiele atherosclerotische plaque
 • De rol van de KV7 kanalen bij hypertensie

Papers van oud-studenten zijn onder andere:

 • Verminderde-KCNQ4 gecodeerde voltage-afhankelijke kaliumkanaal activiteit ten grondslag ligt aan een verminderde β-adrenoceptor gemedieerde versoepeling van de nierslagaders bij hypertensie
 • Potente vaatverwijdende activiteit van de TMEM16A remmer T16a (inw) -A01
 • Resident fenotypisch gemoduleerde vasculaire gladde spiercellen in gezonde bloedvaten
 • Verhoging van plasma high-density lipoproteïnen remt ontwikkeling van experimentele abdominale aorta
 • genetica

Menselijke genetica op St George's is in de voorhoede van de ontdekking van genen in de kliniek en in de genetische isolaten. Onze onderzoekers hebben geïdentificeerd meer dan 20 genen met inbegrip van genen voor erfelijke spastische paraplegie, epilepsie, lymfoedeem, en misvorming syndromen zoals Robinow syndroom en Noonan syndroom. Onze belangrijkste thema's zijn: cardiale genetica; lymfoedeem; neurogenetica; en ziekten opsporen van de genen in de genetische isolaten.

Voorbeeld toekomstige projecten:

 • Menselijke embryonale stamcellen afgeleide cardiomyocyten als een model om onderliggende genetische mechanisme van de drug-geïnduceerde aritmie te onderzoeken
 • Functionele analyse van gen kandidaten voor cardiovasculaire fenotypes
 • Identificeren van het kandidaat gen verantwoordelijk voor erfelijke gevallen Worster Droogte syndroom
 • Genetische analyse van gele nagel syndroom

Papers van oud-studenten zijn onder andere:

 • Defecte presynaptische choline vervoer ligt ten grondslag aan erfelijke motorische neuropathie
 • Opvallend fenotypische variabiliteit in familiale TRPV4-axonale neuropathie spectrum stoornis

Infectie en immuniteit

Infectie en immuniteit bij de doelstellingen St George's om nieuwe kennis en behandelingen te ontdekken voor een aantal van 's werelds meest verwoestende infectieziekten en ziekteverwekkers zoals HIV, tuberculose, malaria, Staphylococcus aureus en Clostridium difficile. Wij richten ons op de volgende thema's in het bijzonder: Microbe (Medische Microbiologie Samenwerken Unit and Applied Genomics - microbiële en gastheer); Immuniteit (Vaccinologie en immuunrespons in Infection); en, Human (Translational internationale infectieziekten en klinische infectie). Onze grote kracht ligt in de integratie genomica en translationeel onderzoek. We werken samen met collega's uit binnen St George's University Hospitals NHS Foundation Trust, op een aantal van de infectie en immunologisch onderzoek belangen. Dit klinisch onderzoek synergie ten grondslag ligt onze kracht in de aanpak van besmettelijke ziekten op moleculair niveau tot en met fase III klinische studies.

Voorbeeld toekomstige projecten:

 • Functionele karakterisering van een malariaparasiet ijzeren transporteiwit
 • Glucose en luchtweginfectie
 • Evaluatie van antimicrobiële peptiden in vitro
 • -Lung gerichte vaccinatie voor tuberculose
 • Ontduiking van aangeboren immuniteit door paramyxovirus

Papers van oud-studenten zijn onder andere:

 • Immuun-complex bootst als een moleculaire platform voor adjuvant-vrije vaccin levering
 • Generatie van zelf-vernieuwing van onrijpe dendritische cellen van muizen milt die kunnen nemen mycobacteriën en presenteren antigenen aan T-cellen
 • AMP-geactiveerd proteïne kinase (AMPK) afhankelijke en-onafhankelijke paden reguleren hypoxie remming van transepitheliaal Na + transport over menselijke epitheelcellen

Moleculaire mechanismen van kanker

Kankers optreden wanneer de cellulaire routes beheersen van proliferatie en de celgroei te breken. De exacte celactiviteit die wordt gecompromitteerd varieert tussen kanker en kanker veroorzaken defecten zijn geïdentificeerd in vele fundamentele cellulaire processen zoals DNA replicatie, DNA herstel, celdeling, groeifactor metabolisme, apoptose, senescentie en oppervlaktecontact reacties. Laboratories in het St George's zijn op dit moment bezighouden met onderzoek in een breed scala van processen die in het gedrang komen bij kanker, en de projecten op aanbod zal deze diversiteit te weerspiegelen. De projecten zullen vooral gericht zijn op fundamentele mechanismen, hoewel er een kans voor sommige projecten nauwer verwant aan klinische toepassingen zal zijn. Dit project gebied is gericht op diegenen die geïnteresseerd zijn in het begrip van hoe elementaire cel trajecten kan worden misbruikt tijdens de ontwikkeling van kanker.

Voorbeeld toekomstige projecten:

 • Validatie van diagnostische markers voor kwaadaardige hersentumoren
 • De rol van het humane eiwit TTC4 bij apoptose en kanker
 • Mechanismen van prostaatkanker metastase: Een onderzoek naar de mechanismen tot regeling van de metastase van epitheliale eierstokkanker
 • Karakterisering van nieuwe anti-apoptotische eiwitten

Papers van oud-studenten zijn onder andere:

 • Drosophila RecQ4 is direct betrokken bij zowel de DNA-replicatie en de reactie op UV-schade in S2-cellen
 • Histondeacetylase 2 opgereguleerd in normale en keloïde littekens

neurowetenschappen

Neurowetenschappen aan St George's omvat fundamenteel onderzoek en klinisch relevante projecten. Basisonderzoek realisaties onderzoekt het calciumgehalte gerelateerde intracellulaire processen van het geheugen, het effect van legale psychedelica op neurotransmitter niveau, in vitro modellen van beroerte en celcultuur modellen van de ziekte van Alzheimer. Meer klinisch gerelateerde projecten hebben opgenomen met behulp van MRI de hersenen tumorgrootte bestuderen en onderzoeken van menselijk hersenweefsel met behulp van histopathologische methoden. We hopen ook om klinische projecten met psychiaters en neurologen bevatten.

Voorbeeld toekomstige projecten:

 • Eigenschappen van dopamine neuronen gemeten met behulp van whole-cell patch-clamp
 • Weefsel imaging van transgene muizenmodellen van de ziekte van Alzheimer
 • Neurochemie van een beroerte bij knaagdieren
 • Identificatie en neurochemie van legal highs

Papers van oud-studenten zijn onder andere:

 • Harmine vergroot elektrisch opgewekte dopamine efflux in de nucleus accumbens shell
 • De overleving van de cel kinase SGK1 en haar doelstellingen FOXO3a en NDRG1 in de leeftijd van het menselijk brein.
 • Detectie en in vitro beoordeling van de juridische high 3,4-CTMP een methylfenidaat analoog. (Oral Communication bij de 2de Internationale Conferentie over nieuwe psychoactieve stoffen, Swansea 2013)
 • Ontwikkelingen in harmine farmacologie - gevolgen voor ayahuasca gebruik en drugs-afhankelijkheid behandeling

Voortplanting en ontwikkelingsbiologie

Onze focus ligt op ovariële functie, en maternale en foetale gebeurtenissen in het begin van de zwangerschap, net als de daaropvolgende embryonale ontwikkeling met een bijzondere nadruk op de cardiovasculaire aspecten van deze gebeurtenissen. Voortbouwend op reeds succesvolle klinische samenwerkingsverbanden en het bevorderen van translationeel onderzoek is een prioriteit. Onderzoeksprojecten zal de nadruk op de reproductieve endocrinologie en cellulaire signalering in de voortplanting en ontwikkeling. Voorbeelden zijn: cellulaire aspecten van ovariële functie (inclusief anovulatoire onvruchtbaarheid en wondheling), steroïde hormonen synthese en metabolisme, kiemcellen rijping en bevruchting, integratie, bevalling, premature weeën, ontwikkeling van kiemcellen en gonaden, ontwikkelingsstoornissen genetische aandoeningen die van invloed reproductie en controle van embryo-ontwikkeling. Voorbeeld toekomstige projecten:

 • Reproductieve endocrinologie - polycysteus ovarium syndroom
 • Impact van prenatale androgenen glucocorticoïd metabolisme in een diermodel van polycysteus ovariumsyndroom
 • Regulering van de maternale-foetale-interface in het begin van de zwangerschap
 • Ovulatie, wondheling en eierstokkanker

Papers van oud-studenten zijn onder andere:

 • Project 1 AMH vermindert follikel gevoeligheid voor follikelstimulerend hormoon in humane granulosacellen
 • Slechtzienden deciduale NK-cel regulatie van vasculaire remodeling in het begin van de menselijke zwangerschappen met een hoge baarmoederslagader weerstand

Toepassing

Voor het aanvragen van één van onze postdoctorale geleerd cursussen, download dan het aanvraagformulier voor de cursus waarin u geïnteresseerd bent en de terugkeer van de vorm samen met ondersteunende documentatie voor ons.

Applied Oefening voor Gezondheid PGCert / PgDip / MSc

 • Aanvraagformulier (MSWord)
 • Ondersteunende documentatie
 • Interview / online interview (in het voorjaar en in de zomer)
 • UK / EU deadline: 14 december 2015 (januari intake), 27 augustus 2016 (september intake)
 • International deadline: 29 juni 2016

Biomedische Wetenschappen MREs

 • Aanvraagformulier (MSWord)
 • Ondersteunende documentatie
 • Panel interview (vanaf maart)
 • UK / EU deadline: 27 augustus 2016
 • International deadline: 29 juni 2016

Master of Research in Clinical Research MREs (Clin)

 • Aanvraagformulier (MSWord)
 • Aanvraagformulier gids (MSWord)
 • Ondersteunende documentatie
 • Panel interview: 1 juni 2016
 • UK / EU deadline: 9 mei 2016 05:00

Genomic Medicine PGCert / PgDip / MSc

 • Aanvraagformulier (MSWord)
 • Ondersteunende documentatie
 • Deadlines:
 • 1 februari 2016 (maart intake, PT only)

Gezondheidszorg Praktijk PGCert / PgDip / MSc

 • Aanvraagformulier (MSWord)
 • Ondersteunende documentatie
 • Interview / online interview (in het voorjaar en in de zomer)
 • UK / EU deadline: 4 maart 2016 (april intake), 27 augustus 2016 (september Intake)
 • International deadline: 29 juni 2016

Physician Associate Studies MSc (onder voorbehoud van validatie)

 • Aanvraagformulier (MSWord)
 • Ondersteunende documentatie
 • Deadline: 29 april 2016
 • Selectie evenementen:
 • Data voor verdere selectie gebeurtenissen wordt gepubliceerd te zijner tijd.

Fysiotherapie MSc (pre-registratie)

 • Aanmelden via UCAS (niet UKPASS) met behulp van code B161
 • Interview / online interview (TBC 2016 entry)
 • deadline UCAS (UK / EU): 31/01/2016
 • deadline UCAS (International): 31/03/2016

Revalidatie PgDip / MSc

 • Aanvraagformulier (MSWord)
 • Ondersteunende documentatie
 • Interview / online interview (in het voorjaar en in de zomer)
 • UK / EU deadline: 14 december 2015 (januari intake), 27 augustus 2016 (september intake)
 • International deadline: 29 juni 2016

Ondersteunende documentatie

U moet ons voorzien van alle nodige bewijsstukken, of uw aanvraag kunnen onvolledig worden beschouwd.

Stuur uw formulier en documentatie

Het aanvraagformulier en de bewijsstukken moeten worden teruggebracht naar: Postgraduate Admissions Officer Admissions St George's, Universiteit van Londen Cranmer Terrace Londen SW17 0RE Als je eenmaal hebt aangebracht, zullen we uw aanvraag per e-mail te erkennen. Het is essentieel dat u de instellingen van uw e-mailaccount te controleren om ervoor te zorgen kun je berichten van St George's te accepteren. De beoordeling van de aanvragen vindt plaats tussen september en het vroege voorjaar van ieder studiejaar cyclus en wij zullen u op de hoogte van de resultaten tijdens of direct na deze periode.

interviews

Voor de meeste cursussen, zullen de geslaagde kandidaten worden uitgenodigd voor een gesprek (of een Skype-interview voor internationale studenten) gegeven door een paneel of door multi mini interview formaat.

Sommige cursussen zullen voorwaardelijke aanbiedingen om aanvragers te maken zonder interview, als ze voldoen aan alle academische en niet-academische eisen van de cursus. Uitzonderingen hierop zijn onder andere niet-standaard aanvragers en die van toepassing zijn op routes die een interview (geavanceerde praktijk routes) vereisen.

* Selectie evenementen

Sommige cursussen vereisen aanvragers een selectie gebeurtenis, die meestal plaatsvinden in juni en begin juli op onze campus in Tooting te wonen.

Aanvragers zullen gaan met een aantal verschillende selectie activiteiten, ontworpen om de volgende vijf competenties te verkennen:

 • Professionalisme
 • Werken in een team
 • Interpersoonlijke Communicatie
 • Besluitvorming
 • Zelfbewustzijn
 • verdere voorbereiding
MSc Fysiotherapie: Kandidaten die wensen om de anatomie en fysiologie Level 3 gangen vrijwillig af ter voorbereiding op de MSc in Fysiotherapie kan wensen om de Open Study College website voor meer informatie bezoek -
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Welcome to St George’s, University of London, the UK’s only independent medical and healthcare higher education institution. St George’s is a modern, innovative academic and research organisation buil ... Lees meer

Welcome to St George’s, University of London, the UK’s only independent medical and healthcare higher education institution. St George’s is a modern, innovative academic and research organisation built upon a rich history stretching back 250 years. Alumni include John Hunter, known as the father of modern surgery, and Edward Jenner, creator of the first vaccine, used to eradicate smallpox. Lees Minder