Biomedische wetenschappen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

ALGEMEEN

U kunt uw eigen Master Programma van minimaal 42 studiepunten te creëren. De onderdelen van het programma kan worden genomen om, zoals: theoretische cursus, Verplicht Course, keuzevakken, Seminar, Mini Project en Thesis. Onderwijsmethode omvat lezingen, seminars, onafhankelijke studie, groepsdiscussie af en demonstratie of hands-on ervaring (stage). Begin van de studie februari en september en we kijken voor studenten met ambitie in onderzoek en hoge GPA scores.

AIM / DOELGROEPEN / DUUR

Te produceren Master Afgestudeerden dat: (1) het bezit van persoonlijke integriteit, eerlijk en wetenschap ethiek. (2) onder de knie van de nieuwste wetenschap en technologie in de biomedische wetenschappen. (3) in staat zijn om het probleem op te lossen in de biomedische wetenschappen door middel van onderzoek. (4) in staat zijn om het onderzoek te leiden en uit te voeren onafhankelijk onderzoek naar nieuwe uitvinding te versnellen om de kwaliteit van het menselijk leven te verbeteren. (5) in staat om te communiceren en leveren van zijn / haar kennis en wetenschappelijke gemeenschap. cursusduur is 24 maanden (2 jaar), op fulltime basis.

Beroepsprofiel en carrièreperspectief

Als een Master afgestudeerd in zowel fundamenteel als ziekte-gerichte aspecten van de biomedische wetenschappen opgeleid je zijn in grote vraag. Je bent dus voorbereid voor promotie-onderzoek in een van de deelnemende of geassocieerde groepen. Als alternatief, waardoor na het behalen van je masterdiploma u uw weg naar de biotechnologie, de farmaceutische industrie en onderwijs IND.

Titel

M. Bmd. Master in de Biomedische Wetenschappen

HOE AANVRAGEN

https://smup.unpad.ac.id/persyaratan-2/

Laatst bijgewerkt op apr 2016

Over de school

Universitas Padjadjaran (Unpad) was established based on the initiative of prominent society members of West Java who were eager to have a higher institution in which young generation of West Java cou ... Lees meer

Universitas Padjadjaran (Unpad) was established based on the initiative of prominent society members of West Java who were eager to have a higher institution in which young generation of West Java could be prepared to serve as future leaders. Lees Minder
Bandung , Bandung + 1 Meer Minder