Read the Official Description

biomedische wetenschappen

De biomedische wetenschap programma mate instrueert studenten op de integratieve wetenschappelijke studie van biologische kwesties met betrekking tot gezondheid en geneeskunde. Studenten die afstuderen van de biomedische wetenschap opleiding kan een carrière op gebieden zoals de gezondheidszorg administratie, de forensische wetenschap, genetische counseling, biomedische technologie, hematologie, moleculair geneticus, en nog veel meer volgen. De cursussen omvatten elementaire medische wetenschappen op het onderzoek niveau, biologische wetenschap onderzoek in de biomedische faculteiten, en algemene studies met betrekking tot biomedische disciplines. Haal meer details hieronder met inbegrip van andere Alabama hogescholen die de biomedische wetenschap graden te bieden.

Career Opties voor afgestudeerden

Studenten die de opleiding Biomedische Wetenschappen programma op AU hebben afgerond, hebben in een aantal van deze hieronder meer populair loopbaantrajecten ingevoerd:

biologen

Omschrijving: onderzoek of studie basisprincipes van planten en dieren leven, zoals herkomst, relatie, ontwikkeling, anatomie, en functies.

Medische wetenschappers, behalve Epidemiologen

Omschrijving: onderzoek doen omgaan met het begrip van ziekten bij de mens en de verbetering van de volksgezondheid. Engage in klinisch onderzoek, onderzoek en ontwikkeling, en andere aanverwante activiteiten. Inclusief artsen, tandartsen, volksgezondheid specialisten, farmacologen en medische pathologen die voornamelijk onderzoek verrichten.

Carrière Outlook & Projects

Volgens de BLS, is medische wetenschappers, met uitzondering van epidemiologen werkgelegenheid zal naar verwachting groeien met een snelheid van 36,4% 2010-2020

Bron: Job beschrijvingen, geschatte salarissen en lonen, en de verwachte groei van de werkgelegenheid zijn afkomstig van het Bureau of Labor Statistics (BLS).

Program taught in:
Engels

See 17 more programs offered by International Accelerator »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
Vraag informatie aan
Deeltijd
Voltijd
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019