Bondgenoot van de wetenschap in respiratoire zorg

Polk State College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bondgenoot van de wetenschap in respiratoire zorg

Polk State College

Het doel van de Respiratory Care Program is een uitstekende geavanceerde niveau ademhalingstherapeuten (RTS) voor te bereiden om de dynamische gezondheidszorg behoeften van de gemeenschap te voldoen. De Respiratory Care Program is carrière-georiënteerd, en bestaat uit de klas, laboratorium en klinische ervaringen. Het programma is een tweejarig curriculum dat een Associate of Science in Respiratory Care graden biedt. Na succesvolle afronding van de licentiestatus examen, de kandidaat in staat is om deel te nemen aan een mooie carrière te werken met mensen die een verscheidenheid aan long- en / of hartstoornissen kunnen hebben.

Respiratoire therapeuten (RTS), gespecialiseerd in de evaluatie, behandeling en zorg voor patiënten met hart- en longproblemen. De RT werkt binnen het kader van orders artsen en / of vastgestelde protocollen ademhalingstherapie voor patiënten met een chronische ziekte (zoals astma en emfyseem), alsmede acute ziekte (zoals verdrinking, hartfalen of shock) te vergemakkelijken. De RT is een lid van het ziekenhuis een hartstilstand Team en is verantwoordelijk voor het opzetten en onderhouden van de luchtwegen van de patiënt, alsmede levensondersteunende apparatuur. De RT werkt met een aantal van de meest geavanceerde machines en medisch kwetsbare patiënten aanwezig in de gezondheidszorg vandaag. De meerderheid van de respiratoire therapeuten werken in ziekenhuizen in de luchtwegen of cardiopulmonale departementen. Kritisch denken, geduldig en milieu beoordeling van vaardigheden, en evidence-based richtlijnen voor de klinische praktijk in staat ademhalingstherapeuten voor het ontwikkelen en implementeren van effectieve zorgplannen, patiënt-driven protocollen en ziektepreventie en disease management programma's. De RT kunnen zich specialiseren op gebieden zoals neonatale zorg, kindergeneeskunde, intensive care, en longrevalidatie. Andere carrièremogelijkheden zijn beschikbaar in artsen 'kantoren, thuiszorg, onderwijs, sales en consulting.

De Respiratory Care Program is een beperkte toelating programma dat bestaat uit 76 krediet uur en awards de Associate in Science in Respiratory Care na succesvolle afronding. Als een beperkte toelating programma, moet elke aanvrager eerst worden toegelaten tot het college en aan pre-toelatingseisen. De kandidaten worden geselecteerd elk jaar om te beginnen met het programma in het najaar semester. Het college behoudt zich het recht voor om het programma en de eisen veranderen als dat nodig is.

De Respiratory Care Program vereist een voltijds engagement gedurende het hele jaar, met inbegrip van een zomer term in het eerste jaar. Door klinische en specifieke cursussen criteria van het programma wordt de student aangemoedigd de meeste vereiste wetenschapsvakken voltooien voordat de programmacode. De meeste cursussen worden aangeboden van maandag tot vrijdag. Klinische ervaringen zijn een integraal onderdeel van de Respiratory Care Program. De klinische opdrachten worden verstrekt in het gebied zorginstellingen en tijdens een dagdienst (6:00-03:00) of een avonddienst (14:30-11:00) kan worden toegewezen. De Respiratory Care lezing en lab cursussen worden aangeboden op de Lakeland Campus in 3425 Winter Lake Road.

Accreditatie

De Respiratory Care Program is geaccrediteerd door de Commissie een accreditatie voor Respiratory Care, 1248 Harwood Road, Bedford, TX 76021-4244; telefoon: 817.283.2835.

Toelatingscriteria

De Respiratory Care Program maakt gebruik van een selectief toelatingsbeleid proces. De kandidaten geselecteerd voor het programma in te voeren in het najaar (Term 1). De volgende zijn de minimale eisen voor toepassing op de Respiratory Care Programma:

 1. Aankomende studenten moeten acceptatie te krijgen tot Polk State College als graden op zoek naar studenten met alle vereiste toelating documenten die door de Stichting ontvangen.
 2. De aanvragers moeten de staat normen voor plaatsing op de door de staat gemandateerde college placement test (of een geaccepteerd equivalent) te bereiken en te voltooien alle vereiste Developmental Onderwijs cursussen.
 3. Studenten moeten een totale GPA van 2,0 (of hoger) op het moment van de aanvraag en de toelating tot het programma.
 4. De volgende voorwaarde natuurlijk het werk moet in progress (of voltooid) op het moment van de aanvraag, en een graad van C of beter moet worden bereikt in elke cursus:
 5. ENC 1101 College Composition I
 6. MAC 1105 College Algebra (of een hoger niveau MAC natuurlijk)
 7. BSC 2085C menselijke anatomie en fysiologie I
 8. Opmerking: BSC 2085C en BSC 2086C moet binnen zeven jaar na het moment van de aanvraag en acceptatie van het programma afgerond. Uitzonderingen op dit beleid door de Program Director worden toegekend en worden op basis van opleiding en ervaring van een individu.

Studenten moeten een volledige en nauwkeurige Allied Health aanvraag in bij de Respiratory Care Program Director.

Opmerking: Vereisten voor een programma en cursussen die voorafgaand aan de toelating kan worden genomen kan veranderen. Studenten nog niet toegelaten kan worden verplicht om aanvullende of alternatieve voorwaarden voorafgaand aan de toelating.

Selectiecriteria

Alle in aanmerking komende aanvragers komen in aanmerking voor de Respiratory Care Program. De meest gekwalificeerde kandidaten worden geselecteerd op basis van huidige inschrijving; Afgerond cursussen; en cumulatieve Grade Point Average in voorwaarde cursussen, programma cursussen, en eerdere werk natuurlijk. De Respiratory Care Program selectiecommissie kunnen lid van de Polk State College Respiratory Care Advisory Board te gebruiken. De Raad van Advies bestaat uit verschillende werkgevers van respiratoire therapeuten, waaronder een aantal ziekenhuis respiratoire zorg bestuurders.

Extra Programma-eisen

Toelatingseisen die moeten worden afgerond na de selectieprocedure is met het oog afgerond om ingeschreven te blijven in het programma zijn onder andere:

 • Voltooiing van een lichamelijk onderzoek en essentiële functies onderzoek.
 • Afronding van vaccinaties en besmettelijke ziekten screenings.
 • Voltooiing van CPR certificering voor zorgverleners.
 • Indiening van een ondertekende verklaring waaruit blijkt dat de niet-committance specifieke strafbare feiten.
 • Afronding van een geneesmiddel screening door een afdeling goedgekeurde leverancier.
 • Voltooiing van een nationale achtergrond te controleren door een door de afdeling goedgekeurde leverancier.

De Respiratory Care Program biedt informatie met betrekking tot de voltooiing van deze aanvullende toelatingseisen bij de acceptatie brief. Kandidaten met een bepaalde overtuiging of een positieve drug screening kan niet worden toegelaten tot de Respiratory Care Program. Positieve drug screenings en specifieke overtuiging geschiedenissen die zich na de volledige toelating en inschrijving in het programma zijn gericht op basis van de afdeling beleid en kunnen leiden tot ontslag uit het programma.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Price
Prijs
11,000 USD
In-state $ 112,22 per credit uur, Out-of State $ 409,06 per credit uur
Locations
Verenigde Staten - Bartow, Florida
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Lake Wales, Florida
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Lakeland, Florida
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Winter Haven, Florida
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan