Bondgenoot van de wetenschap in respiratoire zorg

Santa Fe College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bondgenoot van de wetenschap in respiratoire zorg

Santa Fe College

Programma overzicht

Adem het leven in je werk

De ademhalingstherapeut is een kritisch lid van het zorgsysteem, dat zorgt voor basale en kritieke zorg voor patiënten die lijden aan aandoeningen van het ademhalingsstelsel. Afstuderen van het Respiratory Care Programme in Santa Fe College kwalificeert de afgestudeerde om alle credentialing examens die door de National Board for Respiratory Care worden aangeboden te nemen.

Het gezondheidsgebied van Respiratoire Therapie richt zich op het behandelen van patiënten met hart- en longziekte en ademhalingsproblemen. Het respiratoire zorgprogramma van Santa Fe College is volledig geaccrediteerd door de CoARC-commissie accreditatie voor ademhalingszorg en heeft een uitkomstdoel voor geavanceerde praktijken, geregistreerde ademhalingstherapie (RRT). Afgestudeerden van het programma beschikken momenteel over een 100% slaagsyfer op het Nationaal bestuur voor Respiratoire Verzorging (NBRC), toelatingsexamen en een 90% slaagsyfer voor het examen van de registervergunning. Het programma heeft een bijna 100% jobplacement geschiedenis en jaarlijkse afgestudeerde / werkgever onderzoeken geven een hoog niveau van tevredenheid aan.

Het Respiratory Care-beroep bestaat uit gecertificeerde en geregistreerde ademhalingsbehandelaars die hulp verlenen aan personen met ademhalingsproblemen. Professionals in de ademhalingszorg zorgen voor zorg, variërend van eenvoudige ademhalingszorg tot complexe levensreddende technieken die worden gebruikt in de kritieke zorginstelling voor patiënten van alle leeftijden. Een ademhalingszorgterapeut ontvangt training in kritieke zorg en geavanceerde levensondersteuning. Zij zijn betrokken bij directe patiëntenzorg in het beheer van verschillende vocht- en aerosoltherapieën, ademhalingsbehandelingen en invasieve kritieke zorgtechnieken. Respiratoire zorgtherapeuten zijn betrokken bij alle aspecten van de ademhalingszorg, waaronder pasgeboren, nood-, diagnostiek- en chronische revalidatie therapieën.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
2 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Gainesville, Florida
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates