BSc in de gezondheidszorg en sociaal beheer zorg (top-up)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus Beschrijving

Ontwikkel uw vaardigheden en kennis van de sociale zorg door middel van een mix van leren op de werkplek en klassikaal onderwijs, op onze populaire BSc (Hons) in Volksgezondheid en Sociale Care Management.

Deze cursus zal u voorzien van up-to-date vaardigheden, kennis en expertise om u te helpen echte waarde toevoegen aan uw werkplek. Studeren op hen zal u helpen om de beste praktijken te ontwikkelen en geven u ervaring met het werken binnen een inter-agency cultuur.

Je wordt gestimuleerd om te reflecteren op je werk in termen van je eigen waarden en morele kader. Je krijgt een kans om de belangrijkste kwesties in de sector te verkennen door middel van teamwork activiteiten, individuele studie en stages hebben.

De BSc (Hons) in Volksgezondheid en Sociale Care Management Natuurlijk verhoogt de studies die op Foundation Degree niveau, en blijft om je vaardigheden te verbeteren.

Modules omvatten:

  • Bewijs in de praktijk - Critical Practice - Inter-agency en Partnership Werken - Advanced Research Methods - Proefschrift, begeleid door een tutor.

Onderwerpen gericht op de door de recente studenten omvatten, psychologische strategieën, het beheren van uw carrière, vergelijkende (Europese) kind en sociale zorg.

Onderwijzen en beoordelen

Assessment is via cursussen, toetsen van kennis en inzicht en schriftelijke opdrachten. Onderwijzen en leren is door middel van een mix van lezingen, discussies begeleid, kleine groepswerk en presentaties.

Progressie Kansen

Na afronding van BSc (Hons) je kon naar postdoctorale studie vooruitgang zoals een Masters Degree in Social Work & PGCE.

Loopbaanontwikkeling

Deze cursussen openen van een verscheidenheid van loopbaantrajecten in de sectoren gezondheidszorg en sociale zorg, bijvoorbeeld geregistreerd manager bij kinderen / instellingen voor volwassenen of een gezin ondersteuning werknemer. en geven u de mogelijkheid om een ​​dag werken in een leidinggevende of toezichthoudende capaciteit.

Toelatingseisen

Tot het nemen van een plaats op de BSc (Hons) graad, moet u een door de FDA in de gezondheidszorg en sociale zorg Studies of een verwante discipline te hebben afgerond, of beschikken over een relevante HND.

Volwassen studenten die niet voldoen aan deze formele toelatingseisen zijn van harte welkom om toe te passen, indien zij hun interesse en ervaring op het gebied van studie kunnen bewijzen.

Vanwege de aard van deze cursussen, zal u gevraagd worden om een ​​Disclosure en ondergaan blokkeren cheque (voorheen bekend als CRB) voordat u begint met de plaatsing werk.

Record van Verworven Competenties

Kader van een regeling die bekend staat als 'erkenning van verworven competenties' kunt u in aanmerking komen voor credits te vorderen voor reeds verkregen relevante kwalificaties. Neem contact op met het college aan de toelatingscriteria, het proces en de documentatie die nodig is om een ​​claim te ondersteunen bespreken.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Located in Taunton the County Town of Somerset, in the heart of the South West, Somerset College offers an extensive range of Further and Higher Education courses as well as skills training in a warm, ... Lees meer

Located in Taunton the County Town of Somerset, in the heart of the South West, Somerset College offers an extensive range of Further and Higher Education courses as well as skills training in a warm, friendly and welcoming environment. Our success speaks for itself with fantastic achievements and great careers for our students. Lees Minder