Bsc in kruiden wetenschappen

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Bastyr Universiteit kruiden sciences afstuderen programma traint professionals die kunnen inspelen op de groeiende vraag naar kruidengeneeskunde experts. Door het bestuderen van met meester kruidendokters, studenten voeren een grondig en wetenschappelijk strenge opvoeding. Afgestudeerden completeren het programma in twee jaar en zijn bereid om het veld kruidenproducten direct werk voortgezet onderwijs in te voeren, te beginnen als botanische geneeskunde experts of de uitoefening op aanverwante gebieden.

We zijn meer dan een 'kruiden school, "en dit is meer dan een" kruid-programma. " Deze bachelor's degree is de eerste in zijn soort te worden aangeboden aan een erkende universiteit in de Verenigde Staten. Het programma leidt studenten met zowel de wetenschappelijke kennis en een veelzijdige, persoonlijke begrip van planten, empowerment hen om de kloof tussen de traditionele kruidengeneeskunde en de moderne wetenschap te overbruggen.

Studie Kruiden in een academische omgeving

Het programma curriculum, vergemakkelijkt door onze School of Naturopathic Medicine en het Department of Botanical Medicine, omvat dergelijke studie gebieden zoals:

 • Botanische identificatie van geneeskrachtige kruiden
 • ziektepreventie en gezondheidsbevordering onderhoud met behulp van geneeskrachtige kruiden
 • Leren om kruiden te kweken
 • Culturele, historische, sociaal-politieke en economische perspectieven op botanische geneeskunde
 • Herbal productie en kwaliteitsborging

In het verleden, kruidendokters waren ofwel autodidact of opgeleid door middel van het certificaat programma's of leertijd. Dit programma brengt de broodnodige academische referenties naar het veld, terwijl ook het aanbieden van een traditionele, holistische studie van kruiden. Het curriculum biedt studenten met een diepe fundering in de huidige methoden van onderzoek, voor te bereiden op de directe werkgelegenheid als een drogist in de kruiden-producten veld.

Herbal Program Features

 • Bastyr University's 51-acre campus - naast de 316-acre Saint Edward State Park - is de perfecte outdoor klas voor het bestuderen van planten door de seizoenen heen. Het park beschikt over mijl van de beboste wandelen, hardlopen en fietspaden en biedt vele mogelijkheden voor de natuur bestuderen.
 • Expert faculteit in combinatie met een sterke academische adviseren programma.
 • Hands-on curriculum leidt studenten met real-world vaardigheden bij de evaluatie en het handhaven van de kwaliteitscontrole van kruiden, waardoor de voorbereiding van afgestudeerden voor directe werkgelegenheid in de kruidenproducten veld.
 • Een 44-uurs practicum helpt studenten overgang vol vertrouwen aan het personeel, het verstrekken van een waardevolle-interface met kruiden fabrikanten, telers, wilde groei experts, professionals en onderzoekers.
 • Bastyr medicinale kruidentuin bevat meer dan 350 soorten van de westerse en Chinese kruiden. De tuin geeft studenten de mogelijkheid om te leren om kruiden groeien het hele jaar door, de oogst kruiden voor de klas studie of voor het maken van kruidenproducten, en voldoen aan de relevante werk-studie-uren.
 • Een on-campus kruid lab geeft studenten de mogelijkheid om hun vaardigheden aan te scherpen in de kruidengeneeskunde maken.
 • Innovatieve klassen, zoals Northwest Kruiden en Kruiden en Food.
 • Zomer outdoor electieve en studie in het buitenland opties omvatten: Cascade Herb Experience Island Herb Experience, twee weken kruidengeneeskunde in Italië onderdompeling ervaring, en een kruidengeneeskunde reis door Oregon, onder anderen.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Since its inception in 1978, Bastyr University has been a pioneer in science-based natural medicine. Founders Les Griffith, ND; William A. Mitchell, Jr., ND; and Joseph E. Pizzorno, Jr., ND; along wit ... Lees meer

Since its inception in 1978, Bastyr University has been a pioneer in science-based natural medicine. Founders Les Griffith, ND; William A. Mitchell, Jr., ND; and Joseph E. Pizzorno, Jr., ND; along with Sheila Quinn, named the school after their beloved teacher and noted Seattle naturopathic physician Dr. John Bastyr. Lees Minder
Kenmore , San Diego + 1 Meer Minder