BSc in Nursing Practice (Honours)

The Open University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BSc in Nursing Practice (Honours)

The Open University

BSc in Nursing Practice (Honours)

Als je een geregistreerde verpleegkundige, deze mate biedt een praktische manier om je carrière vooruit te helpen, door u in staat om over te stappen op een graad terwijl ze blijven verdienen. Zijn flexibele, modulaire benadering is ontworpen om de behoeften van verpleegkundigen werkzaam in een heel scala van instellingen en specialiteiten, in zowel de NHS en onafhankelijke sectoren. Studie opties concentreren op de belangrijkste gebieden voor de hedendaagse verpleging - leiderschap; veroudering en de levensloop; en de volksgezondheid.

Deze top-up diploma geeft u krediet voor uw bestaande verpleegkundig diploma (overschrijving). De meeste studenten met een DipHE kwalificatie zal het maximale bedrag van de overgedragen kredieten (240 studiepunten) te ontvangen, zodat ze het programma in fase 3 te starten. Echter, als u minder dan het maximale bedrag te ontvangen, moet u mogelijk extra modules te voltooien in fase 2.

Je nodig hebt om het bewijs van de huidige inschrijving bij de Verpleging & Midwifery Council (NMC) bieden. Belangrijkste kenmerken van de cursus:

 • Verbetert uw professionele expertise om de complexe uitdagingen van de hedendaagse praktijk van de gezondheidszorg te voldoen
 • Helpt u kritisch te reflecteren op je eigen praktijk
 • Cultiveert een persoonsgerichte aanpak om te werken met de dienst gebruik maken, hun verzorgers en families
 • Onderzoekt hoe je leren kan bijdragen aan evidence-based practice verbetering.

Leerdoelen

De mate heeft tot doel:

 • bieden toegang tot een flexibel programma van de studie dat geregistreerde verpleegkundigen in staat zal stellen om te blijven werken op basis
 • consolideren en voort te bouwen op eerdere professionele en academische leerervaringen
 • ontwikkelen van hun individuele verpleegkundige praktijk en bijdragen aan hun levenslange reis leren
 • uitdaging geregistreerde verpleegkundigen naar het bewijs, kennis en hedendaagse professionele argumenten ten grondslag liggen aan de praktijk kritisch te evalueren om bij te dragen aan de ontwikkeling van de verpleegkunde
 • assisteren geregistreerde verpleegkundigen naar de kwaliteiten en overdraagbare vaardigheden die nodig zijn om aan de eisen van de kwalificatie op honours degree-niveau te vervullen en ook voor de werkgelegenheid als een afgestudeerde verpleegkundige verwerven.

Vergoedingen

Wij geloven kosten moeten geen belemmering vormen voor het bereiken van uw potentiële zijn. Daarom werken wij hard om de kosten van de studie zo laag mogelijk te houden en hebben een breed scala aan flexibele manieren om te betalen te helpen verspreiden, of zelfs te verminderen, de kosten. Vergoedingen voor studie begint in academiejaar 2014/2015 zijn:

 • Vergoedingen worden betaald op een module per module basis - je hoeft niet te betalen voor het geheel van uw kwalificatie vooraf.
 • Als je zoals de meeste OU studenten studeren in deeltijd, een jaar studeren je een gemiddelde van 60 studiepunten - je studie voor zes jaar een diploma af te ronden. Onze typische vergoeding voor 60 studiepunten is £ 2.632.
 • Onze huidige vergoeding is £ 5264 - op basis van 120 studiepunten van de studie - die gelijk is aan een jaar full-time studie.
 • De totale kosten van de door u gekozen kwalificatie begint nu vanaf £ 15.792 op basis van onze huidige tarieven.

NB: Prijzen zijn onderhevig aan verandering.

Hoe lang duurt het?

 • Parttime - 4 jaar
 • Voltijd - 2 jaar
 • Termijn - 16 jaar

Carrière relevantie

Deze kwalificatie stelt geregistreerde verpleegkundigen om hun carrièremogelijkheden te verbeteren door te verhuizen naar een diploma-niveau kwalificatie. Verpleging carrière evolueren naar alleen-graduate binnenkomst, zal het u helpen uw begrip van de verpleegkundige rol ontwikkelen en versterken van uw toekomstige inzetbaarheid.

Toelatingseisen

Om in te schrijven op deze kwalificatie, moet u een diploma van het hoger onderwijs in de verpleegkunde of een Registered Nurse kwalificatie hebben.

Als uw DipHE in Nursing werd uitgereikt door The Open University, dan kunt u nu contact met ons op om te registreren op deze mate. Als u elders gestudeerd, moet u een aanvraag voor overschrijving naar de pre-fase 3 eisen van deze graad te dekken. Uw claim zal worden beoordeeld, en als er een tekort aan krediet in fase 2, moet u een geschikte studieplan afgeleid van een lijst van in aanmerking komende Fase 2 modules bedenken.

U moet ook het bewijs leveren van de huidige inschrijving bij de Verpleging & Midwifery Council (NMC Huidige PIN). Als je gestudeerd aan een lid van de EU / EER-staat, en zijn een onderdaan van die staten, zult u in aanmerking komen voor NMC registratie (onder voorbehoud van NMC regelgeving).

U zult ook moeten bekwamen in het Engels te zijn, om een ​​IELTS norm van 6,0. Als u niet zeker bent u in staat zal zijn om een ​​gratis Engels-test als onderdeel van het registratieproces.

Lees meer over dit programma op de website van Open Universiteit hier

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
The Open University
Duur & Kosten
Deze cursus is Online
Start Date
Startdatum
Duration
Duur
1 - 16 jaar
Deeltijd
Voltijd
Information
Deadline
Locations
Dates