Bsc in voeding en beweging wetenschap

Bastyr University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc in voeding en beweging wetenschap

Bastyr University

Lichaamsbeweging en voeding zijn een integraal onderdeel van een goede gezondheid. In de mate voeding en beweging wetenschap programma, leert u om hele-food voeding te combineren met de expertise in de uitoefening van wetenschap en holistische gezondheid. Je hebt een grondige kennis van de fysiologie en mechanica van het lichaam, alsmede een goed begrip van de mind-body wellness en de rol van voeding in de gezondheidszorg op te bouwen.

Door het verkrijgen van een diep inzicht in de effecten van goede voeding en lichamelijke activiteit op de gezondheid en wellness, zijn afgestudeerden van dit programma klaar om te dienen in meerdere rollen in de voorhoede van een nieuwe gezondheids-paradigma - een die nadruk legt op preventie en welzijn.

Programma Kenmerken

  • Modern Training Faciliteiten - Studenten ontwikkelen vaardigheden in de uitoefening testen en onderzoek in een volledig uitgeruste oefening wetenschap laboratorium. Onze moderne whole-food voeding keuken biedt studenten een plek om culinaire vaardigheden en het begrip van nutritionele concepten te ontwikkelen.
  • Hands-on ervaring - Bastyr heeft relaties met ruimte medische centra, sportgeneeskunde klinieken en health clubs waar studenten praktische werkervaring kunnen krijgen ontwikkeld.
  • Hooggekwalificeerde docenten in combinatie met kleine klassen en een sterke adviserende programma.
  • Goed afgeronde aanpak - Het curriculum omvat cursussen in inspanningsfysiologie en biomechanica, de basiswetenschappen, voeding, en gezondheidspsychologie, die allemaal cultiveren een robuuste, genuanceerd begrip van gezondheid en welzijn.
  • Vruchtbare leeromgeving - Bastyr's 51-acre campus en de aangrenzende 316-acre Saint Edward State Park bieden sportvelden en mijlen van wandelen, hardlopen en fietspaden, evenals de toegang tot Lake Washington.
  • Active Keuzevakken - Een verscheidenheid aan klassen en clubs laat de verkenning van een breed scala van gezondheid en fitness activiteiten, zoals yoga, tai chi, hapkido, buikdansen en aikido.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
2 jaar
Voltijd
Price
Prijs
26,523 USD
Locations
Verenigde Staten - San Diego, Californië
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Kenmore, Washington
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan