Bsc in voeding

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

In de Bachelor of Science in de voeding programma, krijg je een uitgebreide opleiding die de wetenschap van voeding fuseert met een brede kijk op wellness, de gemeenschap en het milieu te krijgen. Bastyr's ervaren docenten leidt u door de fysiologische, biochemische, sociaal-economische, politieke en psychologische aspecten van de menselijke voeding.

De universiteit curriculum benadrukt dat goede voeding gaat begrijpen en te voldoen aan de grotere behoeften van de planeet. Dit geldt ook voor het gebruik van voedsel als betaalbare medicijnen en leren hoe de teelt en verwerking van voedsel invloed op het milieu.

Programma Kenmerken

  • Een rigoureuze wetenschap gebaseerde curriculum bereidt je voor op een mainstream beroep met een natuurlijke gezondheid perspectief.
  • Hooggekwalificeerde docenten in combinatie met kleine klassen en een sterke adviserende programma.
  • Een moderne en volledig uitgerust volwaardige voeding keuken waar de studenten het ontwikkelen van hun culinaire.
  • Beschikbaarheid van Didactisch Program in Voedingsleer (DPD) en Dietetic Stage (DI) programma-opties.
  • Whole food Dining Commons met biologische, lokale gerechten.
  • Nutrition studenten te helpen handhaven van de Universiteit van medicinale kruidentuin en zijn 350 soorten kruiden en seizoensgebonden gewassen. De tuin dient als een laboratorium voor biologische, duurzame en hernieuwbare landbouw.
  • Toegang tot de keuzevakken in andere programma's, met inbegrip van kruiden wetenschappen, natuurgeneeskundige middelen en gezondheidspsychologie.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Since its inception in 1978, Bastyr University has been a pioneer in science-based natural medicine. Founders Les Griffith, ND; William A. Mitchell, Jr., ND; and Joseph E. Pizzorno, Jr., ND; along wit ... Lees meer

Since its inception in 1978, Bastyr University has been a pioneer in science-based natural medicine. Founders Les Griffith, ND; William A. Mitchell, Jr., ND; and Joseph E. Pizzorno, Jr., ND; along with Sheila Quinn, named the school after their beloved teacher and noted Seattle naturopathic physician Dr. John Bastyr. Lees Minder
Kenmore , San Diego + 1 Meer Minder