Certificaat toegepaste gedragsanalyse (aba)

Michigan School of Professional Psychology

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Certificaat toegepaste gedragsanalyse (aba)

Michigan School of Professional Psychology

De Certificaat toegepaste gedragsanalyse (ABA) biedt studenten de voorbereiding op een te worden Board Certified Behavior Analyst (BCBA).

BCBAs zijn nodig om te werken met mensen met autisme, andere ontwikkelingsstoornissen, traumatisch hersenletsel (TBI), en diverse gedragsmatige problemen in poliklinieken, ziekenhuizen, scholen en residentiële behandeling instellingen in de VS en internationaal.

MiSPP is het aanbieden van een certificaat programma in ABA die bereidt studenten te zitten voor de internationale onderzoek naar BCBAs worden. MiSPP's ABA certificaat programma combineert 18 credit-uren van de cursussen door de Behavior Analysis Certification Board (BACB) en een 1000-uur practicum ervaring goedgekeurd. Studenten kunnen de ABA-certificaat in te vullen 18 maanden (5 semesters) het nemen van een cursus per semester samen met vier semesters van practicum ervaring.

De ABA certificaat kan ook worden geïntegreerd in MiSPP's Master of Arts in de klinische psychologie programma. Alle eisen voor zowel de geloofsbrieven moet worden voldaan om 12 cursussen en zowel practicum ervaringen op te nemen. Doorlooptijd is gebaseerd op het tempo van de inschrijving. Het is te verwachten dat dit een minimum aan zal nemen twee en een half jaar om alle cursussen te voltooien en de vereiste twee practicum ervaringen.

Professionele ontwikkeling en persoonlijke groei zijn een integraal onderdeel van de programma's op MiSPP, en vele aspecten van het onderwijsproces zijn gebaseerd op ervaringsleren en zelf-exploratie.

Om in aanmerking voor toelating met het ABA certificaat programma, moeten de aanvragers van een master's degree in de psychologie, onderwijs of gedragsanalyse hebben. Er zijn geen uitzonderingen op deze eis.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op December 2, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
16,939 USD
Collegegeld per credit uur
Locations
Verenigde Staten - Farmington Hills, Michigan
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates