Read the Official Description

De Certificaat toegepaste gedragsanalyse (ABA) biedt studenten de voorbereiding op een te worden Board Certified Behavior Analyst (BCBA).

BCBAs zijn nodig om te werken met mensen met autisme, andere ontwikkelingsstoornissen, traumatisch hersenletsel (TBI), en diverse gedragsmatige problemen in poliklinieken, ziekenhuizen, scholen en residentiële behandeling instellingen in de VS en internationaal.

MiSPP is het aanbieden van een certificaat programma in ABA die bereidt studenten te zitten voor de internationale onderzoek naar BCBAs worden. MiSPP's ABA certificaat programma combineert 18 credit-uren van de cursussen door de Behavior Analysis Certification Board (BACB) en een 1000-uur practicum ervaring goedgekeurd. Studenten kunnen de ABA-certificaat in te vullen 18 maanden (5 semesters) het nemen van een cursus per semester samen met vier semesters van practicum ervaring.

De ABA certificaat kan ook worden geïntegreerd in MiSPP's Master of Arts in de klinische psychologie programma. Alle eisen voor zowel de geloofsbrieven moet worden voldaan om 12 cursussen en zowel practicum ervaringen op te nemen. Doorlooptijd is gebaseerd op het tempo van de inschrijving. Het is te verwachten dat dit een minimum aan zal nemen twee en een half jaar om alle cursussen te voltooien en de vereiste twee practicum ervaringen.

Professionele ontwikkeling en persoonlijke groei zijn een integraal onderdeel van de programma's op MiSPP, en vele aspecten van het onderwijsproces zijn gebaseerd op ervaringsleren en zelf-exploratie.

Om in aanmerking voor toelating met het ABA certificaat programma, moeten de aanvragers van een master's degree in de psychologie, onderwijs of gedragsanalyse hebben. Er zijn geen uitzonderingen op deze eis.

Program taught in:
Engels
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
16,939 USD
Collegegeld per credit uur
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019