Gezondheid Certificaten

Er zijn veel gezondheidscertificaten aangeboden in een groot aantal medische scholen en universiteiten over de hele wereld. Certificaten dienen een veelheid van doeleinden voor verschillende studenten: ze worden soms gebruikt om de kloof tussen de verschillende fasen van de academische studie te overbruggen, of om aanvullende beroepsopleiding en kwalificaties. Er zijn gezondheidscertificaten in een breed scala van onderwerpen in de verpleegkunde, farmacie, tandheelkunde, geneeskunde, biochemie, alternatieve geneeskunde, radiologie, EHBO en nog veel meer. De verscheidenheid van de verschillende certificaten kan overweldigend zijn - don 't laat het je stoppen! Begin uw zoekopdracht door te kijken naar de meest populaire gezondheidscertificaten hieronder vermeld.

Recent Toegevoegde Gezondheidszorg Certificaten

UOC Universitat Oberta de Catalunya

Specialisatie Certificaat - Klinische Tb Beheer

January 18, 2017
In deze specialisatie programma, hebben we een groep van professionals die in TB werken voor de behandeling van tuberculose in het merendeel van de problemen die een arts die wil weten en om te gaan met deze ziekte moet domineren gemonteerd. Van de meest actuele informatie over de pathofysiologie van de ziekte en de technologie van systeembiologie de… [+] meest recente ontwikkelingen, die door profylaxe en therapie, of de nieuwste technologie in diagnostiek gaan door de belangrijkste aspecten met betrekking tot de controle van besmetting in landen met een hoge incidentie en de aspecten die moet meer rekening wordt gehouden met het oog op de medeplichtigheid van de gemeenschap te verkrijgen om een ​​transversale aanpak die ons in staat stelt om deze ziekte uit te roeien te bereiken worden genomen. [-]


ESO Paris - École Superieure d'Osteopathie (SUPOSTEO)

Certificaat Van Gespecialiseerde Studies In Osteopathie Sports

December 5, 2016
Het doel van het Certificaat van Special Studies in Osteopathie Sports is een aanzienlijke mate van controle om de verschillende sportcentra te integreren als een belangrijke speler te bereiken.

Universiteiten in Nederlanden

Locatie wijzigen