HEALTHCARESTUDIES

Certificaten in de Verenigde Zuid Australië in Australië 2021

Een certificaat, dat is een educatief programma aangeboden door vele hogescholen en universiteiten, de leerlingen kunnen helpen meer inzicht krijgen vaardigheden en ervaring in hun bestaande carrière gebied. Veel programma's zijn kort en kunnen meestal in zo weinig als een jaar worden afgerond.

Australië heeft zeven van de top 100 instelling voor hoger onderwijs in de wereld! Australië zit boven de wil van Duitsland, Nederland en Japan, het plaatsen van achtste in de Universitas 2012 U21 ranglijst van National Education Systems Higher.

Certificaten in de Verenigde Zuid Australië in Australië

gevonden resultaten Filter

Certificaat iii in ouderenzorg

Southern Cross Education Institute
Certificate
<
Voltijds
<
38 weken
Engels
Campus

Deze kwalificatie adressen werken hoofdzakelijk in residentiële voorzieningen onder direct of regelmatige supervisie binnen duidelijk afgebakende organisatie richtlijnen en se ...

Lees meer

Certificaat iii in de pathologie

Southern Cross Education Institute
Certificate
<
Voltijds
<
34 weken
Engels
Campus

Deze kwalificatie heeft betrekking op werknemers die de inzameling van bloed en andere monsters pathologie onder controle kan uitvoeren.

Lees meer

Certificaat iv bij arbeidsongeschiktheid

Southern Cross Education Institute
Certificate
<
Voltijds
<
49 weken
Engels
Campus

Deze kwalificatie adressen werken in residentiële groepswoningen, training centra, dag respijt centra en diensten voor de open arbeidsmarkt, andere maatschappelijke instelling ...

Lees meer