HEALTHCARESTUDIES

Certificaten in Brazilië 2021

Certificaat programma's zijn educatieve eenheden van studie die studenten helpen om kennis en ervaring op te doen onder de voogdij van gekwalificeerde personen. Sommige studenten nemen deze programma's om de vaardigheden die nodig zijn om verder te gaan in hun beroepen hebben.

In Brazilië zijn er drie soorten graden: HBO - duurt tussen de vier tot zes jaar in beslag en studenten kunnen werken als docenten na het beëindigen van vier jaar onderzoek. Masters - duurt een tot twee jaar te bereiken; Doctoral / PhD - de hoogste graad je kunt studeren en duurt drie tot vier jaar te bereiken. Deze drie graden losjes overeen met de drie cycli van het Bologna-proces - het Europees systeem van hoger onderwijs. Dit betekent dat als u een undergraduate-diploma hebben behaald aan een Europese universiteit, moet je worden gekwalificeerd om een ​​Masters in Brazilië te bereiken.

Certificaten in Brazilië

gevonden resultaten Filter

Graad in de verpleegkunde

Faculdade de Ciências Médicas da Santa Casa São Paulo (FCMSCSP)
Certificate
<
Voltijds
<
4 jaren
Portuguese (Brazil)
Campus

De cursus Undergraduate Nursing, Faculteit der Medische Wetenschappen van Santa Casa de São Paulo begon zijn didactische en pedagogische activiteiten op 26 maart 2001.

Lees meer