HEALTHCARESTUDIES

Certificaten in de Verenigde Glasgow in UK 2021

Een certificaat, dat is een educatief programma aangeboden door vele hogescholen en universiteiten, de leerlingen kunnen helpen meer inzicht krijgen vaardigheden en ervaring in hun bestaande carrière gebied. Veel programma's zijn kort en kunnen meestal in zo weinig als een jaar worden afgerond.

Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is een gedecentraliseerde kwestie met elk van de landen van het Verenigd Koninkrijk hebben van aparte systemen onder verschillende overheden: de Britse regering verantwoordelijk is voor Engeland en de Schotse regering, de regering van Wales en de Northern Ireland Executive verantwoordelijk voor Schotland , Wales en Noord-Ierland, respectievelijk.

Glasgow is de grootste stad in Schotland met een bevolking van ongeveer 600.000 in de stad zelf, of meer dan 2 miljoen indien de omliggende steden van de Clydeside agglomeratie in aanmerking worden genomen.

Certificaten in de Verenigde Glasgow in UK

gevonden resultaten Filter

Certificaat Crisis & Trauma Counseling

Institute Of Counselling
Certificate
aug 2021
Engels

Deze door de universiteit geaccrediteerde cursus kan worden gevolgd als onderdeel van de cursus Diploma in klinische en pastorale counselingvaardigheden of als een specialisti ...

Lees meer