HEALTHCARESTUDIES

Certificaten in de Verenigde Dublin in Ierland 2021

Een certificaat is een korte schoolse programma dat helpt de studenten met de opleiding en training die ze nodig hebben om zich te kwalificeren voor de promotie op het werk of hun bestaande academische resultaten te vullen. Deze programma's worden normaal gesproken direct in minder dan een jaar.

Ierland is een eiland aan de noord-westen van het vasteland van Europa. Het is het derde grootste eiland van Europa en de twintigste-grootste eiland op aarde. In het oosten is het grotere eiland Groot-Brittannië, waar het wordt gescheiden door de Ierse Zee.

Dublin, dat is uit de provincie Leinster, is een modern centrum van onderwijsinstellingen die bekend staan ​​om kwaliteit van het onderwijs. Deze stad heeft een groot cultureel belang. Het biedt drie grote universiteiten naar onderwijs zoekers: De universiteit van Dublin, de Nationale Universiteit van Ierland en Dublin City University.

Certificaten in de Verenigde Dublin in Ierland

gevonden resultaten Filter

Afgestudeerde certificaat in de ethiek - gezondheidszorg

Mater Dei Institute of Education
Certificate
<
Voltijds
Engels
Campus

Deze interdisciplinaire cursus biedt deelnemers met kennis, vaardigheden en competenties in de gespecialiseerde gebied van Health Care Ethics aan verschillende ethische kwesti ...

Lees meer