Certificaat in Medical Information Technology

Beste 8 Certificaten in Medical Information Technology 2019

Certificaatprogramma's bieden waardevolle beroepsopleiding en certificering voor professionals die hun loopbaan verder willen ontwikkelen. Veel certificaatprogramma's kunnen loopdeuren openen, met name voor medische professionals en mensen die in zeer technische industrieën werken.

Velen vragen zich af: "Wat is een certificaat in medische informatietechnologie?" Certificaatprogramma's in medische informatietechnologie zijn hoofdzakelijk gericht op gezondheidszorgsystemen of de programma's en software die door specialisten in de gezondheidszorg worden gebruikt voor medische codering en facturering, elektronisch medisch dossierbeheer en ziekenhuis of praktijk administratie. Studenten die zich inschrijven voor een medisch informatietechnologiecertificaatprogramma, komen vaak te weten over zeer complexe onderwerpen, zoals gegevensinvoer, de unieke kenmerken van medische codering, facturering en beheer van verzekeringsleveranciers, systeembeheer en informatietechnologiebeheer.

Studenten die een certificaat in medische informatietechnologie behalen, halen vaak belangrijke vaardigheden weg met blijvende waarde. Ze leren veel over nauwkeurig typen en invoeren van gegevens, maar verwerven ook kennis over het effectieve gebruik van technologie voor communicatiedoeleinden, evenals de communicatie- en relatieopbouwende vaardigheden die nodig zijn om met artsen en patiënten te werken.

De kosten van certificaatprogramma's verschillen per instelling. Spreek met een studieadviseur van uw gekozen instelling om te bepalen welke kosten inherent zijn aan het voltooien van een certificaatprogramma.

Banen in de medische informatietechnologie zijn gevarieerd, het veld groeit snel en heeft altijd behoefte aan gekwalificeerde professionals. Een student die een certificaatprogramma voltooit, kan genieten van een carrière als medisch codeerder en biller, of werken als systeembeheerder in een ziekenhuis of privé praktijkomgeving. Degenen met een volledig certificaat in medische informatietechnologie kunnen zelfs als pleitbezorgers voor patiënten werken, met hun kennis van patiëntendossiers en medische informatietechnologie om de rechten van patiënten op privacy en vertrouwelijkheid van informatie te beschermen. Met de diversiteit aan loopbanen in de gezondheidszorg biedt een certificaat voor medische informatietechnologie meestal veel opties.

Verschillende certificaatprogramma's worden online aangeboden. Geleerden hebben ook de mogelijkheid om lokale universiteiten en vakscholen te zoeken of internationaal te reizen om precies de juiste instelling te vinden. Zoek voor meer informatie naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer

Medical Records Technician-certificaat

Brighton College
Online Voltijd Deeltijd 6 - 9 maanden September 2019 Verenigde Staten USA Online +1 more

Brighton College staat klaar om u te helpen trots een gloednieuwe carrière als medisch-registratietechnicus te beginnen. Met onze hoogwaardige, diepgaande cursussen leert u alles wat u nodig heeft om voorbereid te zijn op uw elektronische medische certificeringcertificeringsexamen door de National Healthcareer Association. Sterker nog, na het afstuderen, zullen we u voorzien van een certificering prep materialen en een certificering examen voucher! Met een elektronische medisch-technische training voor technici uit Brighton bent u op weg om deel te nemen aan een snel en gevorderd veld met geweldige vacatures, in afwachting van gekwalificeerde afgestudeerden. [+]

Brighton College staat klaar om u te helpen trots een gloednieuwe carrière als medisch-registratietechnicus te beginnen. Met onze hoogwaardige, diepgaande cursussen leert u alles wat u nodig heeft om voorbereid te zijn op uw elektronische medische certificeringcertificeringsexamen door de National Healthcareer Association. Sterker nog, na het afstuderen, zullen we u voorzien van een certificering prep materialen en een certificering examen voucher!

Met een elektronische medisch-technische training voor technici uit Brighton bent u op weg om deel te nemen aan een snel en gevorderd veld met geweldige vacatures, in afwachting van gekwalificeerde afgestudeerden.

Wat is een medisch dossiertechnicus?... [-]

Certificaat in medische codering specialist

Polk State College
Campus Voltijd September 2019 Verenigde Staten Bartow Lake Wales Lakeland Winter Haven +2 more

Medische coders zijn van vitaal belang leden van de Health Information Management (HIM) beroepsmatige cluster. De medische codering Specialist Certificate Program biedt een studie van de vaardigheden die nodig zijn om de gezondheidszorg documentatie beoordelen en bepalen van de juiste indeling van de code opdracht en sequencing in overeenstemming met de codering Clinic Guidelines. [+]

Medische coders zijn van vitaal belang leden van de Health Information Management (HIM) beroepsmatige cluster. De Medical Coding Specialist Certificate Program biedt een studie van de vaardigheden die nodig zijn om de gezondheidszorg documentatie beoordelen en bepalen van de juiste indeling van de code opdracht en sequencing in overeenstemming met de codering Clinic Guidelines. De codes worden gebruikt voor de statistiek, onderzoek, en de terugbetaling van de verleende diensten. Dit programma omvat cursussen aanbevolen door de American Health Information Management Association (Ahima). Het programma curriculum bestaat uit een studie van de fundamentele Toepassingen van HIM, anatomie en fysiologie, medische terminologie, specifieke cursussen over het toewijzen van International Classification of Diseases (ICD-10-CM en ICD-10-PCS) codes, en huidige Procedurele Terminologie (CPT) codes alsmede een component van klinische practicum.... [-]


Certificaat van geavanceerde studies (CAS) simulatie in de menselijke geneeskunde

esocaet Studies by CADFEM
Online en Campus gecombineerd Deeltijd 6 maanden October 2019 Duitsland Witten Dortmund Grafing bij München +2 more

De principes van de techniek is te vinden in de meest uiteenlopende gebieden van de geneeskunde en medische technologie applicatie, bijvoorbeeld in mondelinge en gezicht chirurgie, orthopedie en cardiologie. Interdisciplinair werk is de sleutel tot nieuwe innovaties op dit gebied. Deze cursus aanbod biedt ingenieurs met de nodige medische stichtingen. [+]

De beginselen van de techniek kan gevonden worden in de meest uiteenlopende kader van de geneeskunde en medische technologie applicatie, bijvoorbeeld in mondelinge en gezicht chirurgie, orthopedie en cardiologie. Interdisciplinair werk is de sleutel tot nieuwe innovaties in dit veld. Deze cursus aanbod biedt ingenieurs met de nodige medische stichtingen.

Programma overzicht

Een nieuw certificaat programma met de titel "Simulatie in de humane geneeskunde", waarbij ingenieurs kan de nodige medische basiskennis vereist voor medische toepassingen te leren, Wordt aangeboden in samenwerking met het Centrum voor Opleiding en voortgezet onderwijs aan de Universiteit van Witten / Herdecke.

mogelijke DegreesCertificate of Advanced Studies module Studies Programma begint in september / oktober Flexibele planning: certificaat binnen zes maanden kan worden afgerond Uitgebreide verzameling modules behoefte E xperienced hoogleraren van verschillende universiteiten en het veld De voertaal is Engels Levenslang leren: Zelfs na het afstuderen, kunt u module cursussen nemen. deelnemer Group De ideale kandidaten zijn afgestudeerden, die al werkervaring hebben verzameld in de techniek of wetenschap, en die geïnteresseerd zijn in een professionele of leidinggevende carrière op het gebied van productontwikkeling met een focus op de geneeskunde, zoals medische technologie. Aangezien het onderzoek individueel begeleid, het houdt ook rekening met de belangen van zowel nieuwkomers als ervaren professionals die willen overbrengen van andere toepassingen. Module Cursus Aanbod Anatomie, fysiologie en pathologie Medical Simulation Project Radiologische diagnostiek en medische visualisatie University Certificate ... [-]

Certificate in Health Information Technology

Nassau Community College
Campus Voltijd 3 semesters September 2019 Verenigde Staten Garden City

De HIT-certificaat is een Ahima-goedgekeurde codering programma. De Health Information Technology (HIT) medische codering certificaat is bedoeld voor mensen die geïnteresseerd zijn in het werken op het gebied van medische codering. [+]

[-]

Medische facturering en codering specialist certificaat

Piedmont University Online
Online Deeltijd 6 - 12 maanden September 2019 Verenigde Staten Greensboro

De Coding Specialist Certificate Program biedt klassen die alleen richten op de onderwerpen die je moet weten voor je examen. De medische facturering en codering certificatie programma bereidt studenten voor entry-level posities. De medische codeur certificaat programma kan zo weinig als 6 maanden of zolang 1 jaar in beslag nemen. Studenten in dit programma zullen worden voorbereid om met succes te voltooien examen (s) om hun Certified Professional krijgen ... [+]

Medical Billing en codering Specialist Certificaat

De Coding Specialist Certificate Program biedt klassen die alleen richten op de onderwerpen die je moet weten voor je examen. De medische facturering en codering certificatie programma bereidt studenten voor entry-level posities. De medische codeur certificaat programma kan zo weinig als 6 maanden of zolang 1 jaar in beslag nemen. Studenten in dit programma zullen worden voorbereid om met succes te voltooien examen (s) om hun Certified Professional Coder Certification, Professional Coder krijgen - Ziekenhuis Certification, en / of Professional Coder-betaler Certification.

Programma Competenties

Studenten een grondige kennis van de inhoud van het medisch dossier om informatie kunnen vinden voor het coderen verkrijgen. Studenten zullen leren anatomie en fysiologie, ziekteprocessen, en farmacologie om ervoor te zorgen dat de studenten de juiste codes zullen begrijpen. Studenten zullen bedreven in factureren patiënten en het begrijpen van de verschillende methoden voor het verzamelen zijn. Studenten zullen ook een goede kennis van de medische terminologie en hoe de verschillende claimformulier voltooiing verwerken.... [-]


Gezondheidszorg informatica (Graduate Certificate)

Marymount University
Campus Voltijd September 2019 Verenigde Staten Arlington

Dit programma is bedoeld voor degenen die wensen om een ​​IT-carrière in een organisatie van de gezondheidszorg voort te zetten. Studenten zullen cursussen in overleg selecteren met het programma directeuren van ... [+]

Gezondheidszorg Informatica (Graduate Certificate)

Dit programma is bedoeld voor degenen die wensen om een ​​IT-carrière in een organisatie van de gezondheidszorg voort te zetten. Studenten zullen cursussen in overleg met de opleidingsdirecteuren van Informatie Technologie en Health Care Management selecteren.

Toelatingsvoorwaarden: In aanvulling op Universitywide eisen voor Graduate Certificate toelating, moet de aanvrager een bachelor's degree te houden en tonen significante cursussen of ervaring in de Informatie Technologie of Computer Science.

Certificaatvereisten

18 studiepunten

De cursussen worden opgenomen in de aanbevolen volgorde van inschrijving.... [-]


Gediplomeerd certificaat in gezondheidsinformatietechnologie (hit)

Kennesaw State University
Online Campus Voltijd January 2019 Verenigde Staten Kennesaw

[+]

Certificaten in Medical Information Technology. Graduate Certificate in Health Information Technology Alle cursussen in het Health Information Technology Certificate worden zowel face-to-face als online aangeboden. Programma-eisen Online Graduate Application - Er is een niet-terugbetaalbare $ 60 kosten van de aanvraag. Transcripties - Officiële transcripties van ELK College en / of universiteit die u hebt bezocht. Moet in een verzegelde envelop van de instelling zijn of rechtstreeks elektronisch van de instelling worden verzonden. Resume - (kunnen worden geüpload naar de online applicatie) [-]

Certificaat in menselijke factoren in medische hulpmiddelen en systemen

Tufts University - School of Engineering
Campus Voltijd September 2019 Verenigde Staten Medford

In dit certificaatprogramma ontwikkelen studenten kennis en vaardigheden om te voldoen aan de toenemende vraag naar getrainde professionals op het gebied van menselijke factorenengineering, die werken aan het ontwerp en de evaluatie van medische systemen en technologieën voor gezondheid en geneeskunde. [+]

In dit certificaatprogramma ontwikkelen studenten kennis en vaardigheden om te voldoen aan de toenemende vraag naar getrainde professionals op het gebied van menselijke factorenengineering, die werken aan het ontwerp en de evaluatie van medische systemen en technologieën voor gezondheid en geneeskunde.

Toepassingsvereisten: [-]