Certificaat

Kijk van Top Certificaten

Certificaat programma's zijn een uitstekende optie voor studenten verlangen om hun onderwijs te bevorderen, om de carrière die ze willen krijgen. Deze programma's zijn korter dan opleidingen, en hebben ze de neiging zich te richten op één aspect van een discipline. Na het behalen van een certificaat, de meeste studenten ervoor kiezen om direct in de beroepsbevolking.

Wat is een certificaat in de gezondheidszorg? Een certificaat in de gezondheidszorg bereidt studenten voor op een carrière in het veld gezondheidswetenschappen. Studenten worden doorgaans verwacht dat zij een schat aan wetenschappelijke vakken zoals biologie, chemie, voeding, en anatomie nemen. Cursussen in de psychologie en genetica kan ook in meer geavanceerde programma's nodig zijn. Studenten worden meestal geïnstrueerd behulp examens, lezingen en andere opdrachten. Aan het eind van hun studie, moeten de studenten in staat zijn om elementaire lichaamsfuncties en ziekten te begrijpen.

Het verdienen van een diploma in de gezondheidszorg kunnen studenten met een verscheidenheid aan professionele en persoonlijke voordelen te bieden.Na het afronden van een programma, de meerderheid van de studenten verslag verdienen hogere lonen en het verkrijgen van toegang tot meer carrièrekansen.

De kosten van het verwerven van een certificaat verschilt van plaats tot plaats en van school tot school. duur van het programma en het programma concurrentievermogen ook de kosten beïnvloeden. Voor meer diepgaande financiële informatie, moeten de leerlingen rechtstreeks contact opnemen met hun school van de keuze.

Er is een veelheid aan carrière opties beschikbaar voor de gezondheid van de studenten. De meeste werk op het gebied van de gezondheidszorg als opvoeders, het onderwijzen van de toekomstige generaties van de verpleegkundigen, wetenschappers en onderzoekers. Een kleine minderheid kiest in een academische omgeving te blijven, het uitvoeren van experimenten en onderzoek om hun inzicht in het menselijk lichaam en haar processen te bevorderen. Overige gezondheidszorg wetenschappers werken als consultants, helpt overheidsinstanties en particuliere instellingen met problemen voor de volksgezondheid.

Als u een certificaat op dit gebied te verdienen, wilt u misschien overwegen het verdienen van online uw certificaat. Online programma's zijn een geweldig alternatief voor studenten die een meer niet-traditionele leeromgeving met meer flexibiliteit. Voor meer informatie kunt u zoeken naar uw programma hieronder en rechtstreeks contact opnemen met de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer

Niveau 2-certificaat In Verslavingsbegeleiding - CPD Gecertificeerd

John Academy
Online Voltijd Deeltijd Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk Londen

Weet je dat verslaving een van de reguliere problemen of problemen van individuen is? Verslaving is iets waar iedereen aan kan lijden, ongeacht waar je bent in de wereld. Maar waarom zijn mensen vatbaar voor verslaving? Om verslaving te kunnen begrijpen, moeten we erkennen dat verslaving een probleem is dat niet kan worden opgelost, tenzij het wordt behandeld en deze behandeling zorgvuldig moet worden gevolgd, omdat anders de inspanningen die de patiënt heeft uitgeoefend, te verkwisten zullen worden. In deze certificaatcursus weet u wat er gebeurt als een medicijn uw lichaam binnenkomt en uw geest, hoe uw brein verandert afhankelijk van de dosering en hoe deze procedure kan herstellen van verslaving aan de normale manier van leven. [+]

Certificaat 2018. Voor wie is de koers bedoeld?Professionals die mensen helpen omgaan met hun drugsverslavingMensen die de interesse hebben om de manieren te leren om met drugsverslaving om te gaanToelatingseis:Deze cursus is beschikbaar voor alle studenten, van alle academische achtergronden.Goed begrip van Engelse taal, rekenvaardigheid en ICT zijn vereist om deze cursus bij te wonen.Beoordeling:Aan het einde van de cursus moet je een online meerkeuzetest doen. Uw test zal automatisch en onmiddellijk worden beoordeeld, zodat u meteen weet of u succesvol bent geweest.Voordat je voor je eindexamen zit, heb je de mogelijkheid om je vaardigheid te testen met een proefexamen.certificering:Nadat u de test met goed gevolg hebt afgelegd, kunt u een Geaccrediteerd Certificate of Achievement verkrijgen. U kunt echter ook een certificaat voor voltooiing van een cursus behalen na het voltooien van de cursus zonder de test te hoeven afleggen. Certificaten zijn verkrijgbaar op papier of £ 39 of in PDF-formaat voor £ 24.Waarom voor ons kiezen?Betaalbaar, boeiendTutorial video's / materiaal van de toonaangevende experts;Onderzoek in een gebruiksvriendelijk, geavanceerd online leerplatform;Efficiënte examensystemen voor de beoordeling en direct resultaat;Het VKToegang tot cursusinhoud op mobiel, tablet of desktop, altijd en overal;Het voordeel van het aanvragen van NUS Extra Discount Card;24/7 studentondersteuning via e-mail.Carriere:... [-]

Weiterbildung Betriebswirt / -in De Gezondheidszorg / Beheer (IUBH)

IUBH Fernstudium
Online Voltijd Deeltijd 18 - 36 maanden Open Inschrijving Duitsland Bad Honnef +1 more

Onze certificaat programma in business administration / -in in Health / Care Management (IUBH) kunt u in slechts drie semesters een uitstekende opleiding en Onderwijs op universitair niveau. U kunt ook de industrie-specifieke keuzemodules u in uw gewenste gebied te specialiseren en zal worden opgeleid tot specialist in de loop van de opleiding in de gezondheidszorg of zorgmanagement. [+]

Onze certificaat programma in business administration / -in in Health / Care Management (IUBH) kunt u in slechts drie semesters een uitstekende opleiding en Onderwijs op universitair niveau. U kunt ook de industrie-specifieke keuzemodules u in uw gewenste gebied te specialiseren en zal worden opgeleid tot specialist in de loop van de opleiding in de gezondheidszorg of zorgmanagement.

Bij ons kunt studie in slechts drie semesters, ondersteund door Vodcasts, video lezingen, docenten en gedrukte en digitale training scripts - het maakt niet uit waar je je meteen te vinden.

Feiten over de voortzetting van business administration / inim Health / Care Management (IUBH) Graad: Business Administration / -in in Health / Care Management (IUBH) Training tijd: ofwel 3, 4 of 6 semester Training model: Studeren online Taal: Duits Proefperiode: 4 weken Uitbreiding: gratis Eisen: Zonder ontvangst van EC punten: Zonder ontvangst van EC punten: min. 2-jarige beroepsopleiding of 3 jaar professionele ervaring; Na ontvangst van ECTS-punten: (technische) middelbare school diploma of voltooid certificaat of mind meester. 2-jarige opleiding met drie jaar professionele ervaring Accreditation: ZFU (No. 286017) Training Start: elk moment Certificatie: Certificaat 2-stadiamodel ... [-]

Pg Cert Volksgezondheid

University of Essex Online
Online Deeltijd 8 maanden Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk Groot-Brittannië (UK) Online Colchester +1 more

Het postgraduaat in Public Health is een geavanceerde kwalificatie ontworpen om drukke gezondheidswerkers uit te rusten met een erkend diploma van een top Britse universiteit terwijl ze blijven werken op hetzelfde moment. [+]

De Postgraduate Certificate in Public Health is een geavanceerde kwalificatie ontworpen om drukke gezondheidswerkers uit te rusten met een erkend diploma van een top Britse universiteit terwijl ze blijven werken op hetzelfde moment.

Deze cursus zal u voorzien van een inleiding tot de moderne volksgezondheid. Je zal onderzoeken hedendaagse vraagstukken waarmee de volksgezondheid, vaardigheden te ontwikkelen bij de beoordeling van de gezondheid van de behoeften en prioriteiten en begrijpen van de theorie en het bewijs van het bevorderen van de volksgezondheid.

Waarom dit onderwerp te bestuderen?

De kennis en vaardigheden die je zal ontwikkelen zal helpen om uw invloedssfeer uit te breiden in een huidige gezondheidstoestand rol of zorgen voor een uitvalsbasis om de werkgelegenheid te verkennen in een openbare gezondheidszorg instelling. Als u de Postgraduate Certificate passeren in Public Health succes en vertrouwen door te gaan met je studie, zullen wij u de mogelijkheid om in te schrijven op de verdere modules om het op te leveren Postgraduate Diploma in Public Health of de volledige Master of Public Health-programma.... [-]


Graduate Certificate in Ageing

The University of Melbourne - Online
Online Voltijd Deeltijd 6 - 12 maanden January 2019 Australië Australië Online +1 more

[+]

Veroudering is onze grootste gemeenschappelijke noemer, maar onze kennis ervan is nog steeds zeer beperkt. Naarmate de populaties over de hele wereld ouder worden, moeten we de economische, sociale en politieke implicaties van veroudering begrijpen.

Dit is de eerste cursus die academici uit meerdere disciplines brengt, waaronder volksgezondheid, geneeskunde, architectuur en design, engineering, bedrijfsleven en economie, overheid en de kunst. Academici werken samen met toonaangevende experts uit Australië en over de hele wereld.

Door deze cursus succesvol te voltooien, kan u in aanmerking komen voor een krediet naar het Graduate Diploma in Veroudering of Master of Aging.

... [-]

Doorlopend Zorgassistentcertificaat

Parkland College
Online Campus Voltijd Deeltijd 32 weken September 2018 Canada Yorkton +2 more

Dit SaskPolytech certificaatprogramma bereidt studenten voor op het werken in verzorgingstehuizen, thuiszorg en gemeenschapsgezondheidscentra. Fulltime en parttime cursussen zijn beschikbaar. [+]

Dit SaskPolytech certificaatprogramma bereidt studenten voor op het werken in verzorgingstehuizen, thuiszorg en gemeenschapsgezondheidscentra. Fulltime en parttime cursussen zijn beschikbaar. Het programma bestaat uit theoriecursussen, laboratoriumvaardigheden en klinische stages in speciale zorginstellingen en thuiszorg. Studenten leren om te werken met gehandicapte, herstellende, chronisch en terminaal zieke mensen, en helpen bij essentiële activiteiten in het dagelijks leven. Afgestudeerden werken onder toezicht van geregistreerde verpleegkundigen, geregistreerde psychiatrisch verpleegkundigen of erkende praktische verpleegkundigen in de thuiszorg of speciale zorginstellingen.

Als de flexibiliteit van deeltijdcursussen meer is waar u naar op zoek bent - cursussen zijn ook beschikbaar in deeltijd of op afstand.... [-]


Certificaat In Medical Office Management

American Heritage College
Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Orange Garden Grove Long Beach Oceanside +2 more

Studenten verwerven kennis op alle gebieden die nodig zijn voor medisch kantoorbeheer, inclusief terminologie, records management, ethische kwesties en meer. Studenten die deelnamen aan deze cursus, verwerven kennis van medische terminologie en begrijpen de taal van de geneeskunde in relatie tot de systemen van het primaire lichaam. [+]

Medisch kantoorbeheer

Studenten verwerven kennis op alle gebieden die nodig zijn voor medisch kantoorbeheer, inclusief terminologie, records management, ethische kwesties en meer.

Studenten die deelnamen aan deze cursus, verwerven kennis van medische terminologie en begrijpen de taal van de geneeskunde in relatie tot de systemen van het primaire lichaam. Principes en procedures die worden gebruikt in Records Management, waaronder papier en EMR (Elektronisch medisch dossier) en EPD (Electronic Health Record) zullen worden besproken in aanvulling op praktische toepassingen. Juridische en ethische kwesties in de gezondheidszorg worden behandeld, waaronder HIPAA-naleving en privacyvoorschriften, fraude en misbruik. Concepten met betrekking tot effectieve communicatie worden opgenomen, evenals hoe inkomende oproepen te screenen en door te sturen en klachten te behandelen.... [-]


Cardiac Electrophysiology And Pacing

Vrije Universiteit Brussel
Campus Voltijd 1 jaar September 2018 België Brussel

Deze praktische en theoretische postdoctorale opleiding vult het gat in het onderwijs die nodig is voor de goede praktijk van klinische elektrofysiologie en Pacing en bereidt de Fellows voor een succesvolle certificering. [+]

PROGRAMMA BESCHRIJVING

Klinische Cardiale Electrofysiologie en Pacing hebben subspecialties binnen de cardiologie gebied geworden vanwege hun complexiteit en de zeer speciale vaardigheden die nodig zijn voor de vroege herkenning en adequate behandeling van hartritmestoornissen en andere elektrische problemen van het hart dat plotselinge aritmische dood kan veroorzaken. Het European Heart Rhythm Association (EHRA) geeft een certificering in de klinische elektrofysiologie en in Cardiac Pacing na het passeren van een vrijwillig onderzoek, maar er is geen formele praktische of langdurige theoretische opleiding voor deze certificering. De Postgraduate Opleiding in Klinische Cardiale Electrofysiologie en stimulatie wordt aangeboden in het UZ Brussel en de Vrije Universiteit Brussel, onder leiding van Prof. Dr. Pedro Brugada, hoofd van het Heart Rhythm Management Center te Brussel, Course Director van de Heart Rhythm beheer Fellows Development Program in Europa en Azië-Pacific en vice-voorzitter van de Certificatie Commissie Elektrofysiologie van de EHRA. Deze praktische en theoretische postdoctorale opleiding vult het gat in het onderwijs die nodig is voor de goede praktijk van klinische elektrofysiologie en Pacing en bereidt de Fellows voor een succesvolle certificering. Prof. Brugada heeft getraind Fellows in Cardiac elektrofysiologie en Pacing bijna 30 jaar, en hen helpt om zeer belangrijke cardiologische posities in centra over de hele wereld te verkrijgen. ... [-]


Specialisatie Certificaat In Klinisch Tb Management

UOC Universitat Oberta de Catalunya
Online Voltijd October 2018 Spanje Spanje Online

De specialisatie in Clinical TB Management biedt studenten voldoende wetenschappelijke en klinische kennis om de beste klinische oplossingen in laag-, midden- en hogere inkomenslanden uit te voeren. [+]

Laatste paar dagen om in te schrijven!

Door deze specialisatie wordt de student bijgewerkt op recente ontdekkingen rond de natuurlijke geschiedenis van tuberculose, waaronder nieuwe instrumenten voor diagnose, preventie en behandeling. De Specialisatie in klinisch TB management Biedt studenten voldoende wetenschappelijke en klinische kennis om de beste klinische oplossingen in landen met een laag-, midden- en hooginkomen te implementeren.

Studenten kunnen de natuurlijke evolutie van Mycobacterium tuberculose begrijpen; De relatie tussen immunologische, radiologische en histopathologische aspecten; En de beste methodologie die moet worden geïmplementeerd bij de diagnose en behandeling van de ziekte, zelfs bij patiënten met HIV en multidrugresistentie.... [-]


Online Graduate Certificate Program in Clinical Investigation

Division of Graduate Medical Sciences at Boston University School of Medicine
Online Voltijd 1 - 2 jaar Open Inschrijving Verenigde Staten Boston

Clinical investigation is the fastest growing discipline in the burgeoning medical device and pharmaceutical industries. Keeping pace with the ever-increasing body of knowledge and new regulatory procedures generated by advances in clinical research is critical to career success. [+]

Certificaat 2018.

Clinical investigation is the fastest growing discipline in the burgeoning medical device and pharmaceutical industries. Keeping pace with the ever-increasing body of knowledge and new regulatory procedures generated by advances in clinical research is critical to career success.

The objective of the Nondegree programs is to provide an in-depth understanding of the scientific fundamentals of human research.

The Curriculum provides an in-depth understanding of key, fundamental elements of clinical investigation, including:

Clinical trial design and conduct Clinical research regulations Good clinical practices of research Critical evaluation of the medical, research literature Who can benefit from this program? ... [-]

Certificaat In Computertomografie (online)

Southwest University at El Paso
Online Voltijd 9 maanden September 2018 Verenigde Staten El Paso

Dit programma is bedoeld om geregistreerde radiologie-technologen (RT) voor te bereiden op een radiologisch gebied om vooruitgang te boeken in hun carrière en bekwaam te zijn om deel te nemen aan een andere modaliteit binnen hun beroep. Dit certificaat zal dienen als specialistische vooruitgang in de radiologie van als Associate Degree in Radiology tot een certificering in Computed Tomography. De nadruk van het programma omvat cursusmateriaal dat gespecialiseerd is in de Computed Tomography-modaliteit, zoals: CT Sectional Anatomy, CT Procedures, CT Physics en CT-instrumentaties. [+]

Dit programma is bedoeld om geregistreerde radiologie-technologen (RT) voor te bereiden op een radiologisch gebied om vooruitgang te boeken in hun carrière en bekwaam te zijn om deel te nemen aan een andere modaliteit binnen hun beroep. Dit certificaat zal dienen als specialistische vooruitgang in de radiologie van als Associate Degree in Radiology tot een certificering in Computed Tomography.

Toelatingseisen:

Een middelbare school diploma of de gelijkwaardigheid is vereist voor toelating tot het programma; Geslaagd gesprek met een intake (toelatings) consulent; en

[-]

Gediplomeerd Certificaat In Gezondheidsinformatietechnologie (hit)

Kennesaw State University
Online Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Kennesaw Marietta +1 more

[+]

Certificaat 2018. Graduate Certificate in Health Information Technology Alle cursussen in het Health Information Technology Certificate worden zowel face-to-face als online aangeboden. Programma-eisen Online Graduate Application - Er is een niet-terugbetaalbare $ 60 kosten van de aanvraag. Transcripties - Officiële transcripties van ELK College en / of universiteit die u hebt bezocht. Moet in een verzegelde envelop van de instelling zijn of rechtstreeks elektronisch van de instelling worden verzonden. Resume - (kunnen worden geüpload naar de online applicatie) [-]

Gerontology Certificate

Texas Tech University Worldwide eLearning
Online Voltijd Deeltijd 21 uur September 2018 Verenigde Staten USA Online +1 more

Texas Tech University's online Gerontology Certificate is made possible through a consortium of universities called the Great Plains Interactive Distance Education Alliance (GPIDEA). Several universities have come together to offer online post-baccalaureate programs to students whose families or careers have prevented them from completing a degree on campus. [+]

Gerontology Certificate

Texas Tech University's online Gerontology Certificate is made possible through a consortium of universities called the Great Plains Interactive Distance Education Alliance (GPIDEA). Several universities have come together to offer online post-baccalaureate programs to students whose families or careers have prevented them from completing a degree on campus. The consortium agreement allows students to take courses offered by multiple institutions for a standard tuition in order to complete a program.

Program Overview 21 credit hours Although students can take courses from multiple institutions, the degree granting institution is responsible for placing students for practicum and internship credits. Coursework is completed online Students are not required to enroll in a certain number of courses each semester, so completion time varies by individual. Application Process ... [-]

Certificaat In Biomedische Engineering

Tufts University - School of Engineering
Campus Voltijd Deeltijd August 2018 Verenigde Staten Medford

Het certificaat in de biomedische technologie beantwoordt aan deze behoefte door een zeer interdisciplinaire studie die studenten in staat stelt zich te concentreren op biomedische instrumentatie, biomedische optica, biomaterialen / biotechnologie en weefseltechnologie of andere gerelateerde studiegebieden. [+]

De bloeiende biomedische industrie vereist vakbekwame professionals wier expertise de traditionele grenzen van wetenschap en techniek kan overschrijden. Bedrijven zijn op zoek naar elektrotechnici die inzicht hebben in de medische toepassingen van diagnostische beeldvormingsinstrumenten, biotechnologieprofessionals met training in weefseltechnologie om weefselimplantaten te ontwikkelen en mechanische ingenieurs die goed thuis zijn in biomaterialen om kunstmatige gewrichten te ontwerpen.

Het certificaat in de biomedische technologie beantwoordt aan deze behoefte door een zeer interdisciplinaire studie die studenten in staat stelt zich te concentreren op biomedische instrumentatie, biomedische optica, biomaterialen / biotechnologie en weefseltechnologie of andere gerelateerde studiegebieden. Cursussen worden gegeven door faculteit in engineering, evenals ervaren klinische professionals van Tufts 'wereldberoemde scholen voor gezondheidswetenschappen.... [-]


Certificate IV In Aging Support

Kirana Colleges
Online en Campus gecombineerd 9 maanden July 2018 Australië Sydney

Met dit Certificaat onder uw riem kunt u gespecialiseerde taken en functies in verouderde diensten voltooien; in residentiële, thuis- of community-gebaseerde omgevingen. Je leert hoe je de empowerment van ouderen kunt bevorderen, ondersteuning kunt bieden aan mensen met dementie, zorgdiensten kunt verlenen met een palliatieve aanpak en nog veel meer. [+]

Kwalificatieoverzicht

Met dit Certificaat onder uw riem kunt u gespecialiseerde taken en functies in verouderde diensten voltooien; in residentiële, thuis- of community-gebaseerde omgevingen.

Je leert hoe je de empowerment van ouderen kunt bevorderen, ondersteuning kunt bieden aan mensen met dementie, zorgdiensten kunt verlenen met een palliatieve aanpak en nog veel meer.

Werkgelegenheid/>

Door deze kwalificatie te behalen, kunt u aan het werk gaan als:

Accommodatie ondersteuningsmedewerkerVerzorgende supervisorPersonal Care Assistant

bezoek kiranacolleges.edu.au/international voor een volledige lijst

Toelatingseisen/>

Internationale studenten moeten minstens 18 jaar oud zijn en Engels taalvaardigheid moeten aantonen op IELTS 5.5 of gelijkwaardig. Het is vereist dat studenten een minimum van een Australian High School Certificate of equivalent hebben behaald.... [-]


Certificering In Massage Therapie

National University of Health Sciences
Campus Deeltijd 1 jaar September 2018 Verenigde Staten Lombard Saint Petersburg +1 more

De massage therapie programma's aan de National University zorgen voor een grondige training in elk gebied dat nodig is om succesvol te oefenen als een professionele massagetherapeut. Ons onderscheidend curriculum biedt u een solide basis in anatomie en fysiologie, omvat studie van massage theorie en geschiedenis, en biedt uitgebreide training in klinische massage, evenals zakelijke praktijken en ethiek. U bent bereid voor onmiddellijk werk in elke zorginstelling of voor zelfstandige werk. [+]

Programma overzicht

De massage therapie programma's aan de National University zorgen voor een grondige training in elk gebied dat nodig is om succesvol te oefenen als een professionele massagetherapeut. Ons onderscheidend curriculum biedt u een solide basis in anatomie en fysiologie, omvat studie van massage theorie en geschiedenis, en biedt uitgebreide training in klinische massage, evenals zakelijke praktijken en ethiek. U bent bereid voor onmiddellijk werk in elke zorginstelling of voor zelfstandige werk.

Leerplan

U kunt uw certificering in massage therapie in 3 trimesters of slechts een jaar van de handige avondlessen verdienen. Of, als je je algemene opleidingseisen hebt behaald tot een tweejarige diploma op een andere universiteit, kun je een Associate of Applied Science Degree in Massage Therapie verdienen door ons programma te voltooien.... [-]