Certificaat

Kijk van Top Certificaten

Certificaat programma's zijn een uitstekende optie voor studenten verlangen om hun onderwijs te bevorderen, om de carrière die ze willen krijgen. Deze programma's zijn korter dan opleidingen, en hebben ze de neiging zich te richten op één aspect van een discipline. Na het behalen van een certificaat, de meeste studenten ervoor kiezen om direct in de beroepsbevolking.

Wat is een certificaat in de gezondheidszorg? Een certificaat in de gezondheidszorg bereidt studenten voor op een carrière in het veld gezondheidswetenschappen. Studenten worden doorgaans verwacht dat zij een schat aan wetenschappelijke vakken zoals biologie, chemie, voeding, en anatomie nemen. Cursussen in de psychologie en genetica kan ook in meer geavanceerde programma's nodig zijn. Studenten worden meestal geïnstrueerd behulp examens, lezingen en andere opdrachten. Aan het eind van hun studie, moeten de studenten in staat zijn om elementaire lichaamsfuncties en ziekten te begrijpen.

Het verdienen van een diploma in de gezondheidszorg kunnen studenten met een verscheidenheid aan professionele en persoonlijke voordelen te bieden.Na het afronden van een programma, de meerderheid van de studenten verslag verdienen hogere lonen en het verkrijgen van toegang tot meer carrièrekansen.

De kosten van het verwerven van een certificaat verschilt van plaats tot plaats en van school tot school. duur van het programma en het programma concurrentievermogen ook de kosten beïnvloeden. Voor meer diepgaande financiële informatie, moeten de leerlingen rechtstreeks contact opnemen met hun school van de keuze.

Er is een veelheid aan carrière opties beschikbaar voor de gezondheid van de studenten. De meeste werk op het gebied van de gezondheidszorg als opvoeders, het onderwijzen van de toekomstige generaties van de verpleegkundigen, wetenschappers en onderzoekers. Een kleine minderheid kiest in een academische omgeving te blijven, het uitvoeren van experimenten en onderzoek om hun inzicht in het menselijk lichaam en haar processen te bevorderen. Overige gezondheidszorg wetenschappers werken als consultants, helpt overheidsinstanties en particuliere instellingen met problemen voor de volksgezondheid.

Als u een certificaat op dit gebied te verdienen, wilt u misschien overwegen het verdienen van online uw certificaat. Online programma's zijn een geweldig alternatief voor studenten die een meer niet-traditionele leeromgeving met meer flexibiliteit. Voor meer informatie kunt u zoeken naar uw programma hieronder en rechtstreeks contact opnemen met de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer

Weiterbildung Betriebswirt / -in De Gezondheidszorg / Beheer (IUBH)

IUBH Fernstudium
Online Voltijd Deeltijd 18 - 36 maanden Open Inschrijving Duitsland Bad Honnef +1 more

Onze certificaat programma in business administration / -in in Health / Care Management (IUBH) kunt u in slechts drie semesters een uitstekende opleiding en Onderwijs op universitair niveau. U kunt ook de industrie-specifieke keuzemodules u in uw gewenste gebied te specialiseren en zal worden opgeleid tot specialist in de loop van de opleiding in de gezondheidszorg of zorgmanagement. [+]

Onze certificaat programma in business administration / -in in Health / Care Management (IUBH) kunt u in slechts drie semesters een uitstekende opleiding en Onderwijs op universitair niveau. U kunt ook de industrie-specifieke keuzemodules u in uw gewenste gebied te specialiseren en zal worden opgeleid tot specialist in de loop van de opleiding in de gezondheidszorg of zorgmanagement.

Bij ons kunt studie in slechts drie semesters, ondersteund door Vodcasts, video lezingen, docenten en gedrukte en digitale training scripts - het maakt niet uit waar je je meteen te vinden.

Feiten over de voortzetting van business administration / inim Health / Care Management (IUBH) Graad: Business Administration / -in in Health / Care Management (IUBH) Training tijd: ofwel 3, 4 of 6 semester Training model: Studeren online Taal: Duits Proefperiode: 4 weken Uitbreiding: gratis Eisen: Zonder ontvangst van EC punten: Zonder ontvangst van EC punten: min. 2-jarige beroepsopleiding of 3 jaar professionele ervaring; Na ontvangst van ECTS-punten: (technische) middelbare school diploma of voltooid certificaat of mind meester. 2-jarige opleiding met drie jaar professionele ervaring Accreditation: ZFU (No. 286017) Training Start: elk moment Certificatie: Certificaat 2-stadiamodel ... [-]

Pg Cert Volksgezondheid

University of Essex Online
Online Deeltijd 8 maanden Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk Groot-Brittannië (UK) Online Colchester +1 more

Het postgraduaat in Public Health is een geavanceerde kwalificatie ontworpen om drukke gezondheidswerkers uit te rusten met een erkend diploma van een top Britse universiteit terwijl ze blijven werken op hetzelfde moment. [+]

De Postgraduate Certificate in Public Health is een geavanceerde kwalificatie ontworpen om drukke gezondheidswerkers uit te rusten met een erkend diploma van een top Britse universiteit terwijl ze blijven werken op hetzelfde moment.

Deze cursus zal u voorzien van een inleiding tot de moderne volksgezondheid. Je zal onderzoeken hedendaagse vraagstukken waarmee de volksgezondheid, vaardigheden te ontwikkelen bij de beoordeling van de gezondheid van de behoeften en prioriteiten en begrijpen van de theorie en het bewijs van het bevorderen van de volksgezondheid.

Waarom dit onderwerp te bestuderen?

De kennis en vaardigheden die je zal ontwikkelen zal helpen om uw invloedssfeer uit te breiden in een huidige gezondheidstoestand rol of zorgen voor een uitvalsbasis om de werkgelegenheid te verkennen in een openbare gezondheidszorg instelling. Als u de Postgraduate Certificate passeren in Public Health succes en vertrouwen door te gaan met je studie, zullen wij u de mogelijkheid om in te schrijven op de verdere modules om het op te leveren Postgraduate Diploma in Public Health of de volledige Master of Public Health-programma.... [-]


Graduate Certificate in Rehabilitation Science

The University of Melbourne - Online
Online Voltijd Deeltijd 6 - 12 maanden January 2018 Australië Australië Online +1 more

[+]

<a href="http://studyassist.gov.au/sites/studyassist/helppayingmyfees/fee-help/pages/fee-help-#AmIEligible"></a>.

[-]

Certificaat In Computertomografie (online)

Southwest University at El Paso
Online Voltijd 9 maanden September 2018 Verenigde Staten El Paso

Dit programma is bedoeld om geregistreerde radiologie-technologen (RT) voor te bereiden op een radiologisch gebied om vooruitgang te boeken in hun carrière en bekwaam te zijn om deel te nemen aan een andere modaliteit binnen hun beroep. Dit certificaat zal dienen als specialistische vooruitgang in de radiologie van als Associate Degree in Radiology tot een certificering in Computed Tomography. De nadruk van het programma omvat cursusmateriaal dat gespecialiseerd is in de Computed Tomography-modaliteit, zoals: CT Sectional Anatomy, CT Procedures, CT Physics en CT-instrumentaties. [+]

Dit programma is bedoeld om geregistreerde radiologie-technologen (RT) voor te bereiden op een radiologisch gebied om vooruitgang te boeken in hun carrière en bekwaam te zijn om deel te nemen aan een andere modaliteit binnen hun beroep. Dit certificaat zal dienen als specialistische vooruitgang in de radiologie van als Associate Degree in Radiology tot een certificering in Computed Tomography.

Toelatingseisen:

Een middelbare school diploma of de gelijkwaardigheid is vereist voor toelating tot het programma; Geslaagd gesprek met een intake (toelatings) consulent; en

[-]

Certificate IV in Ageing Support

BCA National Training Group
Online en Campus gecombineerd Voltijd 4 semesters January 2018 Australië Darwin

[+]

.

Voorwaarden: 4

Mentorprogramma

Download voor meer informatie de volledige studiegids of neem contact met ons op.

Internationale Intakes

Elke inname markeert het begin van een nieuwe termijn. Eén term is 10 weken studie, gevolgd door een pauze van 2 weken tussen de voorwaarden in met een extra pauze van 4 weken tijdens Kerstmis en Nieuwjaarsvakanties.

[-]

Certificaat In De Verpleegkunde (competentie Assessment Programma)

Nelson Marlborough Institute of Technology
Campus Voltijd 12 weken February 2018 Nieuw-Zeeland Nelson Auckland Nieuw Zeeland Online +2 more

Dit programma is voor u als u een geregistreerde verpleegkundige die een diploma van een ander land, of dat je in Nieuw-Zeeland geregistreerd maar je uit van de verpleging zijn geweest voor 5 jaar of meer. [+]

Dit programma is voor u als u een geregistreerde verpleegkundige die een diploma van een ander land, of dat je in Nieuw-Zeeland geregistreerd maar je uit van de verpleging zijn geweest voor 5 jaar of meer.

Door middel van het programma dat u in staat zal zijn om uw vermogen om de Nursing Raad van Nieuw-Zeeland competenties (NCNZ's) ontmoeten voor uw bereik van de praktijk en een praktiserende certificaat om je carrière in de verpleging voort te verkrijgen aan te tonen. Dit is een full-time programma geleverd over maximaal twaalf weken, bestaande uit een theorie cursus en een stageperiode cursus.

Carrièremogelijkheden & pathways

Afgestudeerden, zodra ze zijn uitgegeven met een praktiserend certificaat door de Nursing Raad van Nieuw-Zeeland, in staat zijn om evidence-based persoonsgerichte zorg te oefenen op een begin niveau in een waaier van klinische settings.... [-]


Certificaat Toegepaste Gedragsanalyse (aba)

Michigan School of Professional Psychology
Campus Voltijd Deeltijd 2 jaar September 2018 Verenigde Staten Farmington Hills +1 more

De Certificate in Applied Behavior Analysis (ABA) biedt studenten de voorbereiding op een Board Certified Behavior Analyst geworden (BCBA). [+]

De Certificaat toegepaste gedragsanalyse (ABA) biedt studenten de voorbereiding op een te worden Board Certified Behavior Analyst (BCBA).

BCBAs zijn nodig om te werken met mensen met autisme, andere ontwikkelingsstoornissen, traumatisch hersenletsel (TBI), en diverse gedragsmatige problemen in poliklinieken, ziekenhuizen, scholen en residentiële behandeling instellingen in de VS en internationaal.

MiSPP is het aanbieden van een certificaat programma in ABA die bereidt studenten te zitten voor de internationale onderzoek naar BCBAs worden. MiSPP's ABA certificaat programma combineert 18 credit-uren van de cursussen door de Behavior Analysis Certification Board (BACB) en een 1000-uur practicum ervaring goedgekeurd. Studenten kunnen de ABA-certificaat in te vullen 18 maanden (5 semesters) het nemen van een cursus per semester samen met vier semesters van practicum ervaring.... [-]


Vaardigheden Certificaat In Brand Technologie

College of Marin
Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Kentfield Novato

Deze cursussen bieden beroeps onderwijs en opleiding voor mannen en vrouwen die willen cursussen voort te zetten in het vuur-technologie. [+]

Deze cursussen bieden beroeps onderwijs en opleiding voor mannen en vrouwen die willen cursussen voort te zetten in het vuur-technologie.

skills Certificates Skills Certificaten zijn een bevestiging dat de student de definitie van de competenties heeft bereikt binnen een beroepsziekte programma. Skills Certificates kan deel uitmaken van een "ladder" van de vaardigheden, te beginnen met de job entry vaardigheden en leidt tot een volledige Certificate of Achievement programma of kan een vaardigheid set die een student om te upgraden of voorschot in een bestaande carrière maakt vormen.

Skills Certificates vergen minder dan 18 eenheden en zijn korter van duur dan het Certificate of Achievement.... [-]


Certificering In Massage Therapie

National University of Health Sciences
Campus Deeltijd 1 jaar September 2018 Verenigde Staten Lombard Saint Petersburg +1 more

De massage therapie programma's aan de National University zorgen voor een grondige training in elk gebied dat nodig is om succesvol te oefenen als een professionele massagetherapeut. Ons onderscheidend curriculum biedt u een solide basis in anatomie en fysiologie, omvat studie van massage theorie en geschiedenis, en biedt uitgebreide training in klinische massage, evenals zakelijke praktijken en ethiek. U bent bereid voor onmiddellijk werk in elke zorginstelling of voor zelfstandige werk. [+]

Programma overzicht

De massage therapie programma's aan de National University zorgen voor een grondige training in elk gebied dat nodig is om succesvol te oefenen als een professionele massagetherapeut. Ons onderscheidend curriculum biedt u een solide basis in anatomie en fysiologie, omvat studie van massage theorie en geschiedenis, en biedt uitgebreide training in klinische massage, evenals zakelijke praktijken en ethiek. U bent bereid voor onmiddellijk werk in elke zorginstelling of voor zelfstandige werk.

Leerplan

U kunt uw certificering in massage therapie in 3 trimesters of slechts een jaar van de handige avondlessen verdienen. Of, als je je algemene opleidingseisen hebt behaald tot een tweejarige diploma op een andere universiteit, kun je een Associate of Applied Science Degree in Massage Therapie verdienen door ons programma te voltooien.... [-]


Certificaat In Zorg- En Welzijnsniveau 2

Alpha Gateway College
Campus Voltijd 6 maanden January 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

Deze kwalificatie ontwikkelt de kennis en vaardigheden die nodig zijn bij het werken met volwassenen in gezondheids- en sociale zorgomgevingen. Het omvat een breed scala van gebieden, waaronder het ondersteunen van mensen met hun fysieke en emotionele zorg, dagelijkse levensbehoeften en zorgprocedures. [+]

Wat dekt de kwalificatie? Deze kwalificatie ontwikkelt de kennis en vaardigheden die nodig zijn bij het werken met volwassenen in gezondheids- en sociale zorgomgevingen. Het omvat een breed scala van gebieden, waaronder het ondersteunen van mensen met hun fysieke en emotionele zorg, dagelijkse levensbehoeften en zorgprocedures. Het heeft drie trajecten: Generieke gezondheidszorg en sociale zorg zwakzinnigheid Leerstoornis Het is ook een must-have voor iedereen die het leerplan van niveau 2 voor gezondheid en sociale zorg voert. Wie is het geschikt voor? Iedereen die wil werken of die onder toezicht staat met volwassenen in de gezondheidszorg en sociale zorg. Wat zijn de toelatingseisen? Je moet minstens 16 jaar oud zijn en werken. ... [-]

Interdisciplinaire Online Postgraduaat Bij Dementie

Trinity College Dublin Online Education
Online Voltijd 1 jaar September 2018 Ierland Dublin

Het doel van de Postgraduate Certificate in Dementie is om studenten te vergemakkelijken om een ​​uitgebreide wetenschappelijke en evidence-based benadering van hun praktijk te ontwikkelen, om kritisch te verkennen en kritiek dementiezorg dienstverlening. [+]

Het doel van de Postgraduate Certificate in Dementie is om studenten te vergemakkelijken om een ​​uitgebreide wetenschappelijke en evidence-based benadering van hun praktijk te ontwikkelen, om kritisch te verkennen en kritiek dementiezorg dienstverlening. Het ontwerp is zodanig dat het de samenwerking tussen de disciplines van de verpleegkunde, geneeskunde, ergotherapie, maatschappelijk werk en andere professionals die werken met personen met dementie en hun familie / significante anderen zal bevorderen.

Afgestudeerden van deze cursus, bij de toepassing van hun leren, wordt ingeschakeld te bevorderen en de ontwikkeling van uitmuntendheid in de zorg bij dementie in hun praktijk de instelling zo te garanderen dat mensen met dementie wonen een waardig en zinvol leven.... [-]


Ouderenzorg

Imagine Education Australia
Campus January 2018 Australië Gold Coast

Imagine's Faculty of Community Services levert training in Certificate III and IV in Aged Care en Home & Community Care. [+]

Stel je een carrière voor in gemeenschapsdiensten

Imagine's Faculty of Community Services levert training in Certificate III and IV in Aged Care en Home & Community Care. Als onderdeel van de cursus zullen studenten hands-on, praktische ervaring krijgen in zorginstellingen. Imagine's Faculty of Community Services zet zich in voor onderzoek en professionele ontwikkeling die wordt doorgegeven via onze educatieve programma's. Onze cursussen voor gemeenschapsdiensten omvatten:

Certificaat III in individuele ondersteuning (vergrijzing) Certificaat III in individuele ondersteuning (thuis en in de gemeenschap) Certificate IV in Aging Support Certificate IV in Aging Support (upgrade) [-]

Graduate Certificate In Gezondheidsbeleid

University of Technology Sydney
Campus Voltijd Deeltijd 0.5 - 1 jaar January 2018 Australië Sydney +1 more

Deze cursus leidt studenten met de kennis en vaardigheden om te begrijpen, interpreteren, invloed en vorm gezondheidsbeleid. Het geeft inzicht in de manier waarop de gezondheidszorg werkt, en de uitdagingen van de gezondheidszorg wordt geconfronteerd. [+]

Deze cursus biedt een dieper inzicht in de actuele vraagstukken vormgeving van het gezondheidsbeleid en biedt de mogelijkheid voor specialisatie binnen vier belangrijke gebieden: economie, recht, communicatie en leren, en inheemse en gezondheid. Deze cursus biedt ook een basis in de statistiek, epidemiologie en inheemse studies. Deze cursus biedt een carrière pad voor gezondheidswerkers, ambtenaren, adviseurs en andere professionals die willen een carrière in de gezondheidszorg beleid of degenen die hun gewenste rol hebben bereikt en willen hun professionele kennis en ervaring te verdiepen na te streven.

Een afgestudeerde van deze cursus in staat om: aantonen professioneel gedrag en verantwoording (Professioneel Gedrag en verantwoording) te halen, kritisch evalueren en bewijs om gezondheidsbeleid te beïnvloeden toepassing (kritisch denken) demonstreren team en leidinggevende vaardigheden bij het bezien van de gezondheid in een mondiale context (Leiderschap en Teamwork) effectief en adequaat communiceren met mensen uit een breed scala aan achtergronden en in verschillende contexten (Communicatie) reflecteren op de huidige vaardigheden, kennis, attitudes en praktijken; de planning en de voortdurende persoonlijke en professionele ontwikkeling (Lifelong Learning) zijn professioneel cultureel bevoegde die bijdraagt ​​aan de gezondheid en het welzijn van de inheemse Australiërs, inclusief fysieke, sociale, emotionele en spirituele welzijn (Indigenous Awareness). ... [-]


Certificaat In De Gezondheidswetenschappen

The Open University
Online Deeltijd 1 - 4 jaar Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk Buckingham

Wat gebeurt er met ons lichaam als we alcohol drinken? Hoe werkt de toegang tot schoon water beïnvloeden de gezondheid? Bent u geïnteresseerd in de wetenschappelijke en maatschappelijke aspecten van ziekte en arbeidsongeschiktheid bent, is dit certificaat voor u. Het integreert de biologische, chemische en fysische wetenschappen met psychologie, gezondheid statistieken en sociale wetenschappen aan de onderliggende oorzaken en oplossingen in een reeks van voorwaarden te onderzoeken - van pijn en verslaving aan hart-en vaatziekten en kanker ... [+]

certificaat in de gezondheidswetenschappen

Wat gebeurt er met ons lichaam als we alcohol drinken? Hoe werkt de toegang tot schoon water beïnvloeden de gezondheid? Bent u geïnteresseerd in de wetenschappelijke en maatschappelijke aspecten van ziekte en arbeidsongeschiktheid bent, is dit certificaat voor u. Het integreert de biologische, chemische en fysische wetenschappen met psychologie, gezondheid statistieken en sociale wetenschappen aan de onderliggende oorzaken en oplossingen in een reeks van voorwaarden te onderzoeken - van pijn en verslaving aan hart-en vaatziekten en kanker.

Belangrijkste kenmerken van de cursus Ontdek gezondheid onderwerpen in hun ruimere persoonlijke, culturele en sociale contexten Leer om bewijs te evalueren; begrijpen en gebruiken wetenschappelijke termen en begrippen; handvat nummers; en interpreteren van grafieken en tabellen Verbeter uw inzetbaarheid in de gezondheidszorg en andere instellingen Bouwt een solide basis voor verdere studie. Leerdoelen ... [-]

Natuurlijk In Menselijke Reproductie

E-Learning University of Athens
Online 36 weken January 2018 Griekenland Athene

De cursus "Human Reproduction" biedt gespecialiseerde studies op hoog niveau in Biologie, Genetica, Reproductieve Endocrinologie en is van toepassing op specialisten (Gynaecologen, Endocrinologen, Biologen, Verloskundigen, Onderzoekers, Verpleegkundigen, enz.) Die een premium-niveau training van dit wetenschappelijke veld verzorgen. [+]

De cursus "Human Reproduction" biedt gespecialiseerde studies op hoog niveau in Biologie, Genetica, Reproductieve Endocrinologie en is van toepassing op specialisten (Gynaecologen, Endocrinologen, Biologen, Verloskundigen, Onderzoekers, Verpleegkundigen, enz.) Die een premium-niveau training van dit wetenschappelijke veld verzorgen.

Deze online cursus combineert cursussen en praktische ervaring met individuele onderwerpen, evenals klinisch onderzoek. De stage, die fysieke aanwezigheid vereist, vindt plaats in de vergaderzalen, operatiekamers, klinische laboratoria van de kliniek GENESIS ATHENS (Griekenland) en ook in ruimtes met puur onderzoek, met behulp van live modellen en simulatoren met telematica en persoonlijke aanwezigheid van leerlingen . De cursus omvat 25 weken theoretische training en 1 week praktische training.... [-]