Filter
Certificate
Studievorm: Alles Duur: Alles

Kijk van Top Certificaten

Certificaat programma's zijn een uitstekende optie voor studenten verlangen om hun onderwijs te bevorderen, om de carrière die ze willen krijgen. Deze programma's zijn korter dan opleidingen, en hebben ze de neiging zich te richten op één aspect van een discipline. Na het behalen van een certificaat, de meeste studenten ervoor kiezen om direct in de beroepsbevolking.

Wat is een certificaat in de gezondheidszorg? Een certificaat in de gezondheidszorg bereidt studenten voor op een carrière in het veld gezondheidswetenschappen. Studenten worden doorgaans verwacht dat zij een schat aan wetenschappelijke vakken zoals biologie, chemie, voeding, en anatomie nemen. Cursussen in de psychologie en genetica kan ook in meer geavanceerde programma's nodig zijn. Studenten worden meestal geïnstrueerd behulp examens, lezingen en andere opdrachten. Aan het eind van hun studie, moeten de studenten in staat zijn om elementaire lichaamsfuncties en ziekten te begrijpen.

Het verdienen van een diploma in de gezondheidszorg kunnen studenten met een verscheidenheid aan professionele en persoonlijke voordelen te bieden.Na het afronden van een programma, de meerderheid van de studenten verslag verdienen hogere lonen en het verkrijgen van toegang tot meer carrièrekansen.

De kosten van het verwerven van een certificaat verschilt van plaats tot plaats en van school tot school. duur van het programma en het programma concurrentievermogen ook de kosten beïnvloeden. Voor meer diepgaande financiële informatie, moeten de leerlingen rechtstreeks contact opnemen met hun school van de keuze.

Er is een veelheid aan carrière opties beschikbaar voor de gezondheid van de studenten. De meeste werk op het gebied van de gezondheidszorg als opvoeders, het onderwijzen van de toekomstige generaties van de verpleegkundigen, wetenschappers en onderzoekers. Een kleine minderheid kiest in een academische omgeving te blijven, het uitvoeren van experimenten en onderzoek om hun inzicht in het menselijk lichaam en haar processen te bevorderen. Overige gezondheidszorg wetenschappers werken als consultants, helpt overheidsinstanties en particuliere instellingen met problemen voor de volksgezondheid.

Als u een certificaat op dit gebied te verdienen, wilt u misschien overwegen het verdienen van online uw certificaat. Online programma's zijn een geweldig alternatief voor studenten die een meer niet-traditionele leeromgeving met meer flexibiliteit. Voor meer informatie kunt u zoeken naar uw programma hieronder en rechtstreeks contact opnemen met de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer Lees Minder

Results

University of New Brunswick College of Extended Learning

Het Applied Behavior Analysis (ABA) Certificate Program zal individuen voorbereiden op een carrière als bekwame assistent gedragsanalisten. ... [+]

Praktische toepassing. Realtime opleiding.

Het Applied Behavior Analysis (ABA) Certificate Program zal individuen voorbereiden op een carrière als bekwame assistent gedragsanalisten.

Gedurende het hele programma leren studenten de basis van gedragsanalyse, zoals hoe mensen leren en af ​​te leren gedrag en vaardigheden. Studenten zullen ook vaardigheden verwerven in de toepassingen van gedragsanalyse, zoals het bepalen waarom iemand zich met ongepast gedrag bezighoudt, hoe een gedragsinterventieplan moet worden opgesteld en hoe gedragsveranderingsprogramma's op ethische manieren continu kunnen worden beheerd.

Studenten kunnen deze op bewijsmateriaal gebaseerde vaardigheden op verschillende manieren en instellingen toepassen, zoals:... [-]

Canada Fredericton
Voltijd
Deeltijd
250 - 1000 uur
Campus
Online
Online en Campus gecombineerd
Lees meer in Nederlands
National University of Health Sciences

De massage therapie programma's aan de National University zorgen voor een grondige training in elk gebied dat nodig is om succesvol te oefenen als een professionele mass ... [+]

Programma overzicht

De massage therapie programma's aan de National University zorgen voor een grondige training in elk gebied dat nodig is om succesvol te oefenen als een professionele massagetherapeut. Ons onderscheidend curriculum biedt u een solide basis in anatomie en fysiologie, omvat studie van massage theorie en geschiedenis, en biedt uitgebreide training in klinische massage, evenals zakelijke praktijken en ethiek. U bent bereid voor onmiddellijk werk in elke zorginstelling of voor zelfstandige werk.

Leerplan

U kunt uw certificering in massage therapie in 3 trimesters of slechts een jaar van de handige avondlessen verdienen. Of, als je je algemene opleidingseisen hebt behaald tot een tweejarige diploma op een andere universiteit, kun je een Associate of Applied Science Degree in Massage Therapie verdienen door ons programma te voltooien.... [-]

Verenigde Staten Lombard Saint Petersburg
January 2020
Deeltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Division of Graduate Medical Sciences at Boston University School of Medicine

Klinisch onderzoek is de snelstgroeiende discipline in de snelgroeiende medische apparaten- en farmaceutische industrie. Het bijhouden van de steeds groter wordende hoeve ... [+]

Certificaat 2019.

Klinisch onderzoek is de snelstgroeiende discipline in de snelgroeiende medische apparaten- en farmaceutische industrie. Het bijhouden van de steeds groter wordende hoeveelheid kennis en nieuwe regelgevingsprocedures die voortkomen uit de vooruitgang in klinisch onderzoek is van cruciaal belang voor het succes van een carrière.

Het doel van het Nondegree-programma is om een ​​diepgaand inzicht te verschaffen in de wetenschappelijke fundamenten van menselijk onderzoek.

Het curriculum biedt een diepgaand inzicht in de belangrijkste, fundamentele elementen van klinisch onderzoek, waaronder:... [-]

Verenigde Staten Boston
September 2019
Deeltijd
1 - 2 jaar
Online
Lees meer in Nederlands
Angelo State University College of Business

Ons Healthcare Management-certificaat voor 12 credit-uren is bedoeld voor professionals die vooruitgang willen boeken in de gezondheidszorg. Het certificaat richt zich op ... [+]

Over

Ons Healthcare Management-certificaat voor 12 credit-uren is bedoeld voor professionals die vooruitgang willen boeken in de gezondheidszorg. Het certificaat richt zich op het vergroten van kennis over kwesties met betrekking tot ethiek, financiering van gezondheidszorg, operaties en communicatie in de gezondheidszorg. Breid uw carrièremogelijkheden uit, terwijl u leert hoe u praktijken en procedures in de gezondheidszorg kunt verbeteren door experts in de gezondheidszorg.

Certificaatprogramma

Healthcare Management Certificate

Careers

Dit certificaat is een uitstekende aanvulling op het cv van iedereen die geïnteresseerd is in een managementrol in de gezondheidszorg, waaronder ziekenhuis-CEO, medische faciliteit-CFO, farmaceutische productmanager, manager medische informatica, manager medische praktijk of een relatiepersoon arts.... [-]

Verenigde Staten San Angelo
September 2019
2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Johns Hopkins University, Bloomberg School of Public Health - Online

Een eenjarig, online certificaatprogramma dat studenten voorbereidt op het effectief verzamelen, in kaart brengen en interpreteren van geografische informatie om hypothes ... [+]

Het certificaat in ruimtelijke analyse voor volksgezondheid is een volledig online, deeltijds graduaatsprogramma aangeboden door de Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health.

Ruimtelijke analyse is een opkomend veld met zich ontwikkelende applicaties die enorm en van het grootste belang zijn en die de volksgezondheid op lokaal en mondiaal niveau beïnvloeden.

De zorgvuldig opeenvolgende cursussen van het certificaatprogramma in ruimtelijke analyse voor volksgezondheid introduceren en versterken een verenigend uitgebreid ruimtelijk wetenschapsparadigma, met componenten van ruimtelijke gegevens, GIS en ruimtelijke statistieken.

[-]
Verenigde Staten USA Online
September 2019
Deeltijd
1 jaar
Online
Lees meer in Nederlands
NZMA

Deze kwalificatie bereidt afgestudeerden voor op een carrière in de farmacie. De cursus omvat lesgeven in de klas en praktisch leren, met uitgebreide stage in de farmaceu ... [+]

Dit 60 weken NZMA programma wordt aangeboden aan de Auckland North Shore van Auckland, Auckland Symonds St, Hamilton en Christchurch campussen.

Wat zal ik leren?

Deze kwalificatie bereidt afgestudeerden voor op een carrière in de farmacie. De cursus omvat lesgeven in de klas en praktisch leren, met uitgebreide stage in de farmaceutische industrie. Er zijn zes modules, met 400 uur werkervaring geïntegreerd in het programma. Naast de werkervaring komen studenten in aanmerking voor een stage van zes weken, georganiseerd door de faculteit.

Programma-inhoud omvat:

• Farmacie wetgeving

• Doseerprocessen

• Apotheekgezondheid en zelfzorggeneesmiddelen

... [-]
Nieuw-Zeeland Manukau Auckland Hamilton Christchurch  + 1 Meer
July 2019
Voltijd
60 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
College of Marin

Deze cursussen bieden beroeps onderwijs en opleiding voor mannen en vrouwen die willen cursussen voort te zetten in het vuur-technologie. ... [+]

Deze cursussen bieden beroeps onderwijs en opleiding voor mannen en vrouwen die willen cursussen voort te zetten in het vuur-technologie.

skills Certificates Skills Certificaten zijn een bevestiging dat de student de definitie van de competenties heeft bereikt binnen een beroepsziekte programma. Skills Certificates kan deel uitmaken van een "ladder" van de vaardigheden, te beginnen met de job entry vaardigheden en leidt tot een volledige Certificate of Achievement programma of kan een vaardigheid set die een student om te upgraden of voorschot in een bestaande carrière maakt vormen.

Skills Certificates vergen minder dan 18 eenheden en zijn korter van duur dan het Certificate of Achievement.... [-]

Verenigde Staten Kentfield Novato
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
American Heritage College

Studenten verwerven kennis op alle gebieden die nodig zijn voor medisch kantoorbeheer, inclusief terminologie, records management, ethische kwesties en meer. Studenten di ... [+]

Medisch kantoorbeheer

Studenten verwerven kennis op alle gebieden die nodig zijn voor medisch kantoorbeheer, inclusief terminologie, records management, ethische kwesties en meer.

Studenten die deelnamen aan deze cursus, verwerven kennis van medische terminologie en begrijpen de taal van de geneeskunde in relatie tot de systemen van het primaire lichaam. Principes en procedures die worden gebruikt in Records Management, waaronder papier en EMR (Elektronisch medisch dossier) en EPD (Electronic Health Record) zullen worden besproken in aanvulling op praktische toepassingen. Juridische en ethische kwesties in de gezondheidszorg worden behandeld, waaronder HIPAA-naleving en privacyvoorschriften, fraude en misbruik. Concepten met betrekking tot effectieve communicatie worden opgenomen, evenals hoe inkomende oproepen te screenen en door te sturen en klachten te behandelen.... [-]

Verenigde Staten Orange Garden Grove Long Beach Oceanside  + 1 Meer
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Washburn University

Sonografie kan worden gebruikt om vele delen van het lichaam te onderzoeken, zoals de buik, borsten, vrouwelijk voortplantingssysteem, prostaat, hart en bloedvaten. Sonog ... [+]

Wat is DMS?

Sonografie kan worden gebruikt om vele delen van het lichaam te onderzoeken, zoals de buik, borsten, vrouwelijk voortplantingssysteem, prostaat, hart en bloedvaten. Sonografie wordt in toenemende mate gebruikt bij de detectie en behandeling van hartziekten, hartaanvallen en vaatziekten die tot een beroerte kunnen leiden.

De Society of Diagnostic Medical Sonography (SDMS) definieert echografie als een diagnostische medische procedure waarbij gebruik wordt gemaakt van hoogfrequente geluidsgolven (echografie) om dynamische visuele beelden van organen, weefsels of de bloedstroom in het lichaam te produceren. Dit type procedure wordt vaak een echo of echoscopie genoemd.

Waarom kiezen voor het Diagnostic Medical Sonography Program van Washburn University ?Alle didactische cursus werk wordt voltooid in een afstandsonderwijs (online) formaatOns programma is al meer dan 11 jaar in een vorm van afstandsonderwijs (online) afgeleverdStudenten komen in aanmerking om te zitten voor de ARDMS of CCICertificeringsexamens bij het afstuderenKlinisch onderwijs kan meestal dicht bij studenten thuis worden geregeldStudenten werken nauw samen met geregistreerde echografie faculteitWashburn-faculteit heeft meer dan 70 jaar ervaring met echografieWashburn University maakt aansluiting mogelijk bij grote medische centra, privé-artsenpraktijken en klinieken, en kleinere gemeenschapsziekenhuizenStudenten krijgen een grote variëteit aan klinische ervaringenVolgens de laatste SDMS Salary Survey is het gemiddelde salaris voor sonographers $ 66.768accreditatie... [-]
Verenigde Staten Topeka
August 2019
Voltijd
12 maanden
Online
Online en Campus gecombineerd
Lees meer in Nederlands
Tufts University - School of Engineering

Het certificaat in de biomedische technologie beantwoordt aan deze behoefte door een zeer interdisciplinaire studie die studenten in staat stelt zich te concentreren op b ... [+]

De bloeiende biomedische industrie vereist vakbekwame professionals wier expertise de traditionele grenzen van wetenschap en techniek kan overschrijden. Bedrijven zijn op zoek naar elektrotechnici die inzicht hebben in de medische toepassingen van diagnostische beeldvormingsinstrumenten, biotechnologieprofessionals met training in weefseltechnologie om weefselimplantaten te ontwikkelen en mechanische ingenieurs die goed thuis zijn in biomaterialen om kunstmatige gewrichten te ontwerpen.

Het certificaat in de biomedische technologie beantwoordt aan deze behoefte door een zeer interdisciplinaire studie die studenten in staat stelt zich te concentreren op biomedische instrumentatie, biomedische optica, biomaterialen / biotechnologie en weefseltechnologie of andere gerelateerde studiegebieden. Cursussen worden gegeven door faculteit in engineering, evenals ervaren klinische professionals van Tufts 'wereldberoemde scholen voor gezondheidswetenschappen.... [-]

Verenigde Staten Medford
August 2019
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Kennesaw State University

... [+]

Graduate Certificate in Health Information Technology

Alle cursussen in het Health Information Technology Certificate worden zowel face-to-face als online aangeboden.

Programma-eisen

Online Graduate Application - Er is een niet-terugbetaalbare $ 60 kosten van de aanvraag. Transcripties - Officiële transcripties van ELK College en / of universiteit die u hebt bezocht. Moet in een verzegelde envelop van de instelling zijn of rechtstreeks elektronisch van de instelling worden verzonden. Resume - (kunnen worden geüpload naar de online applicatie) [-]
Verenigde Staten Kennesaw
June 2019
Voltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
American College of Acupuncture & Oriental Medicine

Het doel van het Certificate of Chinese Medicine Philosophy is om de concepten en filosofieën van de traditionele Chinese geneeskunde te introduceren. Dit certificaatprog ... [+]

Doel

Het doel van het Certificate of Chinese Medicine Philosophy is om de concepten en filosofieën van de traditionele Chinese geneeskunde te introduceren.

Overzicht van het programma

Dit certificaatprogramma is een van de meest populaire korte programma's van de instelling. Het bestaat uit cursussen in acupunctuurtheorie en filosofie. Het programma is volledig online en in uw eigen tempo, en de cursussen zijn gepersonaliseerd om uw leervermogen te maximaliseren. Aan het einde van 4 maanden ontvangen personen die 100% van alle cursussen voltooien een certificaat.

[-]
Verenigde Staten Houston
September 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 4 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
American National University

Onze medische assistenten zijn multi-getalenteerde professionals in de gezondheidszorg, bekwaam in het uitvoeren van routinematige klinische en administratieve procedures ... [+]

Medisch ondersteunend certificaat

Het Medical Assisting Certificate is bedoeld om studenten de elementaire klinische en administratieve vaardigheden te geven om deel te nemen aan medische assistentie. De praktische en uitgebreide cursussen omvatten anatomie, fysiologie, farmacologie, toediening van injecties, uitvoeren van ECG's en venapunctie.

Tijd besparen

American National University progressieve leerformat van de American National University bespaart u tijd en geld doordat u sneller aan het werk kunt gaan en tegelijkertijd de kans krijgt om naadloos hogere niveaus van academische prestaties na te streven.

Het certificaat in medische hulp is 100% overdraagbaar aan de graad van de associate in medisch assisteren, maar biedt nog steeds de kennis en vaardigheden die nodig zijn om te beginnen met het verdienen in slechts 10 maanden.... [-]

Verenigde Staten Salem USA Online
September 2019
Voltijd
40 weken
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
International Nurse Training

Deze cursus weerspiegelt de rol van ondersteuningsmedewerkers die gespecialiseerde taken en functies in oude diensten voltooien; in residentiële, thuis- of community-geba ... [+]

Beschrijving van de cursus

Deze cursus weerspiegelt de rol van ondersteuningsmedewerkers die gespecialiseerde taken en functies in oude diensten voltooien; in residentiële, thuis- of community-gebaseerde omgevingen. Werknemers zullen de verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen resultaten binnen de gedefinieerde organisatierichtlijnen en de kwaliteit van de dienstverlening handhaven door het ontwikkelen, faciliteren en beoordelen van geïndividualiseerde serviceplanning en levering.

Werknemers kunnen worden verplicht om leiderschap aan te tonen en zijn beperkt verantwoordelijk voor de organisatie en de kwantiteit en kwaliteit van de resultaten van anderen binnen beperkte parameters.... [-]

Australië Sydney
January 2020
Voltijd
18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Michigan School of Professional Psychology

De Certificate in Applied Behavior Analysis (ABA) biedt studenten de voorbereiding op een Board Certified Behavior Analyst geworden (BCBA). ... [+]

De Certificaat toegepaste gedragsanalyse (ABA) biedt studenten de voorbereiding op een te worden Board Certified Behavior Analyst (BCBA).

BCBAs zijn nodig om te werken met mensen met autisme, andere ontwikkelingsstoornissen, traumatisch hersenletsel (TBI), en diverse gedragsmatige problemen in poliklinieken, ziekenhuizen, scholen en residentiële behandeling instellingen in de VS en internationaal.

MiSPP is het aanbieden van een certificaat programma in ABA die bereidt studenten te zitten voor de internationale onderzoek naar BCBAs worden. MiSPP's ABA certificaat programma combineert 18 credit-uren van de cursussen door de Behavior Analysis Certification Board (BACB) en een 1000-uur practicum ervaring goedgekeurd. Studenten kunnen de ABA-certificaat in te vullen 18 maanden (5 semesters) het nemen van een cursus per semester samen met vier semesters van practicum ervaring.... [-]

Verenigde Staten Farmington Hills
September 2019
Voltijd
Deeltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands