Deeltijd Certificaat in Spanje

2 Beste Deeltijd Certificaten in Spanje

Master

Certificaat programma's zijn educatieve eenheden van studie die studenten helpen om kennis en ervaring op te doen onder de voogdij van gekwalificeerde personen. Sommige studenten nemen deze programma's om de vaardigheden die nodig zijn om verder te gaan in hun beroepen hebben.

Spanje (Spaans: España) is een divers land delen van het Iberische schiereiland met Portugal aan de westelijke kant van de Middellandse Zee. Spanje wordt beschouwd als een exotisch land in Europa vanwege zijn vriendelijke inwoners en ontspannen levensstijl. De normale duur van de Universiteit cursussen in Spanje is 4 jaar, met uitzondering van de Geneeskunde en de dubbele graden, die 6. Madrid en Barcelona zijn bekende steden rond de wereld om zijn keuken, een bruisend nachtleven, en de wereldberoemde folklore en festiviteiten.

Deeltijd Certificaat in Spanje

Lees meer

Specialisatie Certificaat In Het Beheer Van Huid Verwaarloosde Tropische Ziekten

UOC Universitat Oberta de Catalunya
Online October 2018 Spanje Spain Online

De Universitat Oberta de Catalunya (UOC) heeft in samenwerking met de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) het programma ontwikkeld voor het beheer van huidverzadigde tropische aandoeningen. [+]

Laatste paar dagen om in te schrijven!

De Universitat Oberta de Catalunya (UOC) heeft in samenwerking met de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) het programma ontwikkeld voor het beheer van huidverzadigde tropische aandoeningen.

Studenten hebben update informatie over de epidemiologie en bewaking, natuurgeschiedenis, diagnostische en behandelingsstrategieën van Cutaneous Leishmaniasis (CL), Leprosy (L), Buruli Ulcer (BU) en Yaws (Y).

Beheersing van ziekte aspecten zal ook worden aangepakt in lijn met de WHO regionale of globale raamwerken voor de controle op de vier ziekten. Studenten analyseren en bespreken strategieën om controleactiviteiten uit te voeren.

Zij worden getraind over de manier waarop de ziekten worden opgespoord en de beste beschikbare behandelingsstrategieën gekozen door middel van het oplossen van verschillende klinische gevallen, gebaseerd op echt klinisch leven in endemische gebieden, zodat ze een sterke basis krijgen voor profylaxe, diagnose en behandeling. De verkregen informatie zal nuttig zijn voor hun dagelijkse praktijk.... [-]


Specialisatie Certificaat In Klinisch Tb Management

UOC Universitat Oberta de Catalunya
Online October 2018 Spanje Spain Online

De specialisatie in Clinical TB Management biedt studenten voldoende wetenschappelijke en klinische kennis om de beste klinische oplossingen in laag-, midden- en hogere inkomenslanden uit te voeren. [+]

Laatste paar dagen om in te schrijven!

Door deze specialisatie wordt de student bijgewerkt op recente ontdekkingen rond de natuurlijke geschiedenis van tuberculose, waaronder nieuwe instrumenten voor diagnose, preventie en behandeling. De Specialisatie in klinisch TB management Biedt studenten voldoende wetenschappelijke en klinische kennis om de beste klinische oplossingen in landen met een laag-, midden- en hooginkomen te implementeren.

Studenten kunnen de natuurlijke evolutie van Mycobacterium tuberculose begrijpen; De relatie tussen immunologische, radiologische en histopathologische aspecten; En de beste methodologie die moet worden geïmplementeerd bij de diagnose en behandeling van de ziekte, zelfs bij patiënten met HIV en multidrugresistentie.... [-]