HEALTHCARESTUDIES

Certificaten in de Verenigde Claremont in de Verenigde Staten 2021

Een certificaat is een korte schoolse programma dat helpt de studenten met de opleiding en training die ze nodig hebben om zich te kwalificeren voor de promotie op het werk of hun bestaande academische resultaten te vullen. Deze programma's worden normaal gesproken direct in minder dan een jaar.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Claremont is wereldberoemd om zijn vele onderwijsinstellingen die het een geweldige plek voor aspirant-diploma afgestudeerden te maken. Het wordt dan ook wel "The City of Trees en PhD's".

Certificaten in de Verenigde Claremont in de Verenigde Staten

gevonden resultaten Filter

Certificaat in Foundations in Public Health

Claremont Graduate University School of Community and Global Health (SCGH)
Certificate
sep 2021
Engels
Campus

Het Certificate in Foundations in Public Health leidt hoogopgeleide professionals op met een fundamenteel begrip van de vijf kerngebieden van de volksgezondheid, waardoor ze d ...

Lees meer