HEALTHCARESTUDIES

Certificaten in de Verenigde Durham in de Verenigde Staten 2021

Een certificaat is een korte schoolse programma dat helpt de studenten met de opleiding en training die ze nodig hebben om zich te kwalificeren voor de promotie op het werk of hun bestaande academische resultaten te vullen. Deze programma's worden normaal gesproken direct in minder dan een jaar.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Durham is gelegen in Noord-Carolina en is de thuisbasis van de beroemde universiteit van Duke. De stad is altijd politiek geneigd om de Democratische Partij, stemmen voor de Democratische presidenten sinds 1869.

Certificaten in de Verenigde Durham in de Verenigde Staten

gevonden resultaten Filter

Certificaat in leiderschap in de gezondheidszorg

Dignity Health Global Education in collaboration with Duke Corporate Education
Certificate
<
Voltijds
<
12 weken
Engels
Online

Dit programma is ontworpen voor zorgprofessionals die op een effectieve manier leiding willen geven en leert leiders zichzelf te evalueren, communicatie te verbeteren, relatie ...

Lees meer

Certificaat in verpleegkundig leiderschap

Dignity Health Global Education in collaboration with Duke Corporate Education
Certificate
<
Voltijds
<
16 weken
Engels
Online

Deze cursus leert en geeft verpleegkundigen de mogelijkheid om zichzelf te evalueren, anderen te leiden en dynamische en doordachte beslissingen te nemen op basis van een verw ...

Lees meer