HEALTHCARESTUDIES

Certificaten in de Verenigde Garden Grove in de Verenigde Staten 2021

Een certificaat is een korte schoolse programma dat helpt de studenten met de opleiding en training die ze nodig hebben om zich te kwalificeren voor de promotie op het werk of hun bestaande academische resultaten te vullen. Deze programma's worden normaal gesproken direct in minder dan een jaar.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Garden Grove is een stad gesticht in 1874 gevonden in de staat Californië. Bekend om zijn aardbeien, de stad heeft een jaarlijkse Strawberry Festival dat is een grote publiekstrekker. De school district heeft van tal van hoge geprofileerde scholen die hier kan worden gevonden.

Certificaten in de Verenigde Garden Grove in de Verenigde Staten

gevonden resultaten Filter

Certificaat in Medical Office Management

American Heritage College
Certificate
<
Voltijds
Engels
Campus

Studenten verwerven kennis op alle gebieden die nodig zijn voor medisch kantoorbeheer, inclusief terminologie, records management, ethische kwesties en meer. Studenten die dee ...

Lees meer